patrickdrd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε ολους, που μπορω να βρω κλητηρα για να παει ενα εξωδικο και να εκτελεσει μια εξωση και ποσο υπολογιζεται οτι θα μου κοστισει; ευχαριστω προκαταβολικα
Haldol Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Βρες δικηγόρο. Αυτός θα αναλάβει τα πάντα, όχι εσύ. Δε σε αφορά ο κλητήρας, είναι δικιά του δουλειά.
patrickdrd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 δεν εχεις κ αδικο, αλλα επειδη επεσα σε "δικηγορο" μου ζητησε 1000 ευρω για τον κλητηρα, ελεος δλδ και μου πε αν θελω να βρω μονος μου κλητηρα, για αυτο κ ρωταω
Haldol Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ψάξε γι άλλον, έπεσες σε κλέφτη. Άκου 1000€ για ένα εξώδικο. Τα πραγματικά έξοδα είναι πολύ μικρά και αν δε με απατά η μνήμη μου, πρέπει να είναι κάτω από 150€. Δεν έχω κινήσει ποτέ μου τέτοια διαδικασία αλλά ήταν ο πατέρας μου δικηγόρος μέχρι πριν 2 χρόνια (πήρε σύνταξη πλέον). Δικηγόρο όμως θα χρειαστείς έτσι κι αλλιώς. Ακόμα και να τα καταφέρεις μόνος σου να στείλεις ένα εξώδικο, τι θα κάνεις όταν έρθει η δικάσιμος και πρέπει κάποιος να παρασταθεί; Μην ελπίζεις δηλαδή ότι θα τρομάξει ο άλλος με τον κλητήρα. Κατά τα άλλα, καλό κουράγιο. Είχαμε κι εμείς τέτοια τρεχάματα ανά διαστήματα, με «ανθρώπους» που δεν πλήρωναν το νοίκι.
beatshooter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ζηση ξερω ενα καλο δικηγορο αλλα μενει σε νησι καπως μακρυα απ την Αθηνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.