Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011. Χρόνια ακούγεται "σήμερα έρχονται, αύριο έρχονται", αλλά μάλλον αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Τώρα βέβαια πώς θα είναι η Ελλάδα σε ένα χρόνο από τώρα, αυτό είναι άλλο θέμα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως και να είναι η Αθήνα, αυτήν την συναυλία δεν την χάνω!!!!!

Πεθαίνω για BJ, το "crossroads" πρέπει να είναι είναι από τα πιο πολυπαιγμένα cds μου ever, μια από τα ίδια και το "these days".

Δεν με νοιάζει αν μας θυμήθηκαν τώρα που έχει περάσει η μπογιά τους, εγώ θα είμαι εκεί πιθανότατα από βραδύς κιόλας :P Μπορεί του χρόνου να κοντεύω τα 30.....αλλά την συγκεκριμένη μέρα θα είμαι σαν εκστασιασμένος δεκαπεντάρης :lol:

Αν στο playlist μπουν "bed of roses" και "diamond ring" εντάξει μιλάμε η φλέβα θα.......αυτοκοπεί.

Bon Joviiiiiiiiiii ααααααααααααααααααααααα (thresh σταμάτα να κοροϊδεύεις σε βλέπω :P)

Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια?

Δημοσ.

11 Νοεμβρίου.

Περίεργη περίπτωση οι Bon Jovi και για εμένα. Το πρώτο ξένο τραγούδι που μου άρεσε και που εξαιτίας του άρχισα να ακούω ξένη μουσική ήταν το "Born to be my baby". Ανάλαφροι είναι, εύκολοι είναι, αλλά εχουν βγάλει και 15-20 τραγούδια ικανά να φτιάξουν ένα εκρηκτικό live. To θέμα είναι ότι οι 2 τελευταίοι τους δίσκοι ακούγονται ευχάριστα μόνο από τους αμερικάνους...

Δημοσ.

11 Νοέμβρη? Σκατά, που θα βρούμε λεφτά σε 7 μέρες :P?

Από τα πρώτα συγκροτήματα που άκουσα και εξακολουθώ να ακούω ακόμα (τις τελευταίες ημέρες ειδικά το έχω ξεφτιλίσει το θέμα). Θεωρώ πως έχουν πολλά περισσότερα από 15-20 τραγούδια απλά ελπίζω το live τους να είναι βασισμένο σε παλιές επιτυχίες και όχι στα τελευταία album για να είναι πράγματι εκρηκτικό.

Όταν ανακοινώθηκαν οι Aerosmith πέρσι, αυτό που ευχόμουν είναι να έρθει η σειρά των BJ και να που ήρθε :-). Can't wait!!!!

Δημοσ.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη οι διαφημίσεις στο ραδιόφωνο μιλανε για greatest hits συναυλία, άλλωστε η συναυλία θα είναι για να υποστηρίξει το greatest hits album που βγαίνει νομίζω φέτος.

Εγώ dry county θα ήθελα, αλλά δύσκολα...

Δημοσ.

εδω αγγλια παντως στο τελος κανανε τα εισιτήρια 2for1

φυσικα δεν δωσανε λεφτα σε οσους αγορασανε πιο νωρις

Δημοσ.

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τρέξουμε να αγοράσουμε στις 11 Νοεμβρίου. Δεν πιστεύω να γίνει τέτοιος πανζουρλισμός ώστε να μην βρούμε εισιτήρια και τον Μάιο.

Δημοσ.
Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τρέξουμε να αγοράσουμε στις 11 Νοεμβρίου. Δεν πιστεύω να γίνει τέτοιος πανζουρλισμός ώστε να μην βρούμε εισιτήρια και τον Μάιο.

Έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ :-)

Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως τον Μάη πληρώσουμε τελικά πολύ περισσότερα λόγω του ότι τα "οικονομικά" θα έχουν κάνει φτερά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανένας που πωλούνται τα εισιτήρια για την συναυλία? Public παίζουν που με βολεύει? Μέσω internet κράτηση δεν με ενδιαφέρει........

Επειδή ΟΑΚΑ, για συναυλία έχω πάει μόνο eros :P μια δεκαετία πριν ποιες θέσεις είναι "καλές" για να πας με το μωρό? Καλύτερα πάνω διάζωμα ή κάτω? Σκατά μόνος έπρεπε να πάω να κωλοχτυπιέμαι αλλά φεύ.... :lol:

166+σήμερα \0/

Δημοσ.

Σε οποιονδήποτε Γερμανό. Πας, πληρώνεις, σου δίνουν ένα κουπόνι και σε καμιά 10αριά μέρες σε παίρνουν τηλ. να πας να πάρεις το εισιτήριο.

Αρένα μωρέ. Δεν έχω πάει ποτέ ΟΑΚΑ συναυλία, αλλά τα διαζώματα μου φάνηκαν και άβολα και ψιλοεπικίνδυνα για συναυλία, είναι δυνατόν σε τέτοια συναυλία να μην χοροπηδήξεις; Και με το δεδομένο ότι στους Bon Jovi δεν περιμένεις να πάνε και τα πλέον επικίνδυνα στοιχεία, μάλλον η αρένα θα είναι πολιτισμένη. Θα δούμε!..

Δημοσ.

Γερμανός λοιπόν!!!!!! Thanks!!!! Με μαμάνε λίγο με το 10ήμερο γιατί τα ήθελα για 14/2 :P (έλα δεν θέλω μαλακίες xaxa) αλλά ok

Arena δεν γίνεται έχω δυσάρεστες αναμνήσεις από Maiden και Slipknot.....μακριά...... ιδίως όταν πρόκειται για συναυλία με γυναίκα μη rockου

ρε μήπως να πάρω ένα και να πάω να τα μαμήσω όλα solo muhahaha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...