vellamos_power Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα. οπως αναφερω και στον τιτλο εχω ενα pdf file και θελω να το εκτυπωσω.αλλα το προβλημα ειναι οτι το εκτυπωνει πολυ μικρο το κειμενο και δεν μπορω να βρω ουτε απο που μεγαλωνει και ουτε μπορω να το μετατρεψω σε ενα ms word.το pdf περιεχει φυσικη και σχεδια που οπως καταλαβαινεται ειναι πολυ σημαντικα στις απαντησεις. αν μπορει καποιος να με βοηθησει..... και να μου πει τον τροπο γιατι ειναι πολλα τα pdf που πρεπει να εκτυπωσω
vellamos_power Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 το convert to doc λεγεται αλλα δεν κανει δουλεια. μου βγαζει ===----=--=++++ και κατι τετοια ακαταλαβιστικα
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 vellamo για να τα μετατρέψεις σε word χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα OCR αλλά μην περιμένεις θαύματα. Μπορείς να πατήσεις CTRL+P αντί για το πλήκτρο της εκτύπωσης και στις ιδιότητες εκτύπωσης να μην κάνει αυτοματο resize ή να το εκτυπωσεις με zoom. Τέλος υπάρχει και η λύση του Foxit PDF editor όπου μπορείς (σε περιορισμένη κλίμακα) να αλλάξεις τα μεγεθη των γραμματοσειρών Ότι δεν καταλαβαίνεις ή δεν βρίσκεις, ρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.