Προς το περιεχόμενο

να τους πληρωσω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εκανα μεταφορα απο forthnet σε hol και θεωρητικα παντα μεχρι 29 οκτωβριου θα εχω περασει στην hol.

Σημερα μου ηρθε νεος λογαριασμος forthnet (πολυ νωρις κατα την γνωμη μου...παντα ερχοταν στην μεση του διμηνου) ο οποιος ειναι για οκτωβριο νεομβριο. (εως 30/11)

Αν εγω μπω hol τελη οκτωβριου γιατι να πληρωσω τον νεομβριο στην forthnet?μπορω να πληρωσω τον ενα απο τους δυο μηνες?

Δημοσ.

Λογικά όταν αλλάζεις provider περιμένεις να σου έρθει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός όπου θα έχεις και επιστροφικά πάγια τέλη. Δες την ανάλυση του λογαριασμού. Αν δεν είναι εκκαθαριστικός μπορείς να μην το πληρώσεις και να περιμένεις τον εκκαθαριστικό.

Δημοσ.
Λογικά όταν αλλάζεις provider περιμένεις να σου έρθει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός όπου θα έχεις και επιστροφικά πάγια τέλη. Δες την ανάλυση του λογαριασμού. Αν δεν είναι εκκαθαριστικός μπορείς να μην το πληρώσεις και να περιμένεις τον εκκαθαριστικό.

Σωστός :-)

Δημοσ.
Αν δε το πληρωσει καθολου, μπορουν να κινηθουν δικαστικα εναντιον του;

Εάν δεν τον πληρώσει και μετά την έκδοση του επόμενου (λογικά εκκαθαριστικού) λογαριασμού τότε θα μπορούσε θεωρητικώς κάποια στιγμή που θα κρίνουν ότι τους συμφέρει οικονομικά να κινηθούν δικαστικά εναντίων του.

Δημοσ.

Αν δεν τον πληρώσει, θα φαίνεται ότι υπάρχει ένα πιστωτικό και ανά πάσα στιγμή θα μπορεί ο πάροχος να κινηθεί δικαστικά. Το αν θα το κάνει εξαρτάται από τις συγκυρίες/ορέξεις/στρατηγική του.

Το θέμα είναι αν τον άνθρωπο τον χρέωσαν παραπάνω ή αν ο λογαριασμός έχει περίοδο μέχρι τέλος Νοέμβρη αλλά χρεώσεις μόνο μέχρι την ημερομηνία που έκανε χρήση των υπηρεσιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...