Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Επειδή δεν έχω καμία όρεξη να ψηφίσω, θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το αν θα είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν παω. Αν είναι να βρεθώ σε μπελάδες καλύτερα να πάω να ρίξω ψηφοδέλτιο Μαυρογιαλούρος... Ευχαριστώ.
iliaskr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Σύνταγμα της ΕλλάδαςΆρθρο 51 5. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. Καλύτερα όμως ψήφισε για άλλους λόγους που αν τους αναφέρω θα παραβιάζω τους όρους χρήσης του forum(Απαγορεύονται τα πολιτικά θέματα).
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγω δεν έχω ψηφίσει πολλές φορές και δεν είχα καμία επίπτωση
NT1G Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω οτι καταργήθηκαν οι κυρώσεις από τις προ-προηγούμενες εκλογές. Νομίζω μην το δέσεις και κόμπο.
black_widow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τυπικά υπάρχουν κυρώσεις αλλά καλυπτόμαστε λόγω Ε.Ε. Έτσι είχα διαβάσει κάπου , περιμένω απάντηση του Paredwse .
Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει, εδώ. Ωραίος, ευχαριστώ πολύ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Έλεος ρε παιδιά, το ~30% σε κάθε εκλογές απέχει, έχετε ακούσει για κυρώσεις; Ξανά έλεος..
nikos7690 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ωραιος πολιτης παντως... ενδιαφερθειτε λιγο για τα κοινα,δν ειναι κακο.
LiquidOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ούτε εγώ είχα επιπτώσεις αν και δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε εκλογικό τμήμα απ' το 2000. Ψάχνοντας πριν 4-5 χρόνια, είχα βρει στο παλιό site της Βουλής αναφορά στην υποχρέωση του εκλέγειν, παράλληλα όμως αναφερόταν ξεκάθαρα ότι δεν προβλέπονται ποινές γιά τους παραβάτες. Δυστυχώς η Βουλή άλλαξε site και δεν μπορώ να βρω τα σχετικά στο νέο. Ψάχνοντας σήμερα με αφορμή αυτό το νήμα, βρήκα τον εκλογικό νόμο σε pdf εδώ. Ναι μεν ισχύει γιά τις βουλευτικές, αλλά guess what: προβλέπει ποινές από 1 μήνα ως 1 έτος! Σελίδα 83, άρθρο 117, παράγραφος 1 γιά όποιον ενδιαφέρεται...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ωραιος πολιτης παντως... ενδιαφερθειτε λιγο για τα κοινα,δν ειναι κακο. Αδιάφορος πολίτης δεν είμαι, αλλά σίγουρα δεν κατάπια αμάσητο ότι μαλακία μας πλασάρανε στο σχολείο, το σχολείο το οποίο βγάζει τους σημερινούς προβατοποιημένους νεοέλληνες που σε κάθε εκλογές ψηφίζουν τους μεν και τους δε.
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αδιάφορος πολίτης δεν είμαι, αλλά σίγουρα δεν κατάπια αμάσητο ότι μαλακία μας πλασάρανε στο σχολείο, το σχολείο το οποίο βγάζει τους σημερινούς προβατοποιημένους νεοέλληνες που σε κάθε εκλογές ψηφίζουν τους μεν και τους δε. αυτους? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=p7gSQILZNjk[/ame]
LiquidOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 αυτους?http://www.youtube.com/watch?v=p7gSQILZNjk Τους μεν και τους δε είπε. Αυτοί είναι οι μεν και οι δεν. ωραιος πολιτης παντως... ενδιαφερθειτε λιγο για τα κοινα,δν ειναι κακο. Το λίγο είναι κακό. Απ' το πολύ σε αποκλείουν.
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 αυτους?http://www.youtube.com/watch?v=p7gSQILZNjk Αυτοί είναι οι μεν και οι ΔΕΝ έχει διαφορά από αυτό που είπε ο Tilemaxx Anyway, Τερεζουλίνι φορ πρέσιντεντ
iliaskr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αδιάφορος πολίτης δεν είμαι, αλλά σίγουρα δεν κατάπια αμάσητο ότι μαλακία μας πλασάρανε στο σχολείο, το σχολείο το οποίο βγάζει τους σημερινούς προβατοποιημένους νεοέλληνες που σε κάθε εκλογές ψηφίζουν τους μεν και τους δε. Η αποχή δεν είναι αντίδραση.Οι εκλογές είναι η μόνη σου ευκαιρία να αποδείξεις ότι έχεις γνώμη και δεν είσαι πρόβατο.Οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από καλούς πολίτες που δεν ψηφίζουν.Για αυτό το λόγο,σκέψου πολύ καλά αν θα ψηφίσεις και ποιόν,ειδικότερα σήμερα που η χώρα μας βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες θέσεις που έχει βρεθεί ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.