katerina_a_86 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αν είσαι και εξωτερικό και : Θες να ψηφίσεις : Μπορείς να πας να ψηφίσεις κάπου και με τι χαρτιά? Δεν θες να ψηφίσεις : (εντάξει ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν συνέπειες αλλα Αν ήσουν στην Ελλάδα μακριά από εκεί που ψηφίζεις κανονικά θα όφειλες να πάρεις χαρτί από το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Εδώ τι πρέπει να κάνεις θεωρητικά? (δεν έχω διαβατήριο που να αποδεικνύει ότι ήμουν εδώ, είμαι με ταυτότητα) Σημείωση: Στον Λονδίνο είμαι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δεν τίθεται ζήτημα υποχρέωσης, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει δυνατότητα ψήφου για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό, σύμφωνα με τη σελίδα συχνών ερωτήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.
katerina_a_86 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δεν τίθεται ζήτημα υποχρέωσης, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει δυνατότητα ψήφου για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό, σύμφωνα με τη σελίδα συχνών ερωτήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών. Και θεωρητικά πάντα πως αποδεικνύεται ότι κάποιος είναι στο εξωτερικό?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Φαντάζομαι με ένα πέρασμα από την πρεσβεία, εφόσον βρίσκεσαι στο Λονδίνο. Πρακτικά, από τη στιγμή που οι εκ του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις έχουν πάψει προ πολλού να εφαρμόζονται, δε νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.