Προς το περιεχόμενο

Αγορα-Συνθεση Pc Εως 580Ε

Rimotomos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξερω κατανταω κουραστικος αλλα μια τελευταια ερωτηση...με την οθονη που εχχω τωρα βολευομαι ετσι δν ειναι>?αλλα θα πρεπει να παρω μια καινουργια συντομα?

βολεύεστε αλλά για να παίζεις τα παιχνίδια ικανοποιητικά καλύτερα είναι να πάρεις καινούρια.Μια 20 με ανάλυση 1600 x 900 που είναι πολύ καλή για την 5770 κάνει 150Ε.

Δημοσ.
ξερω κατανταω κουραστικος αλλα μια τελευταια ερωτηση...με την οθονη που εχχω τωρα βολευομαι ετσι δν ειναι>?αλλα θα πρεπει να παρω μια καινουργια συντομα?

δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις οθονη, αν αυτη που εχεις ηδη σε βολευει! και μην ρωτας εμας αν σε βολευει! αυτο το ξερεις μονο εσυ!

---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:29 ----------

βολεύεστε αλλά για να παίζεις τα παιχνίδια ικανοποιητικά καλύτερα είναι να πάρεις καινούρια.Μια 20 με ανάλυση 1600 x 900 που είναι πολύ καλή για την 5770 κάνει 150Ε.

υπαρχουν και αρκετα φθηνοτερες 20"...!!

http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/5417/20.html

εγω εχω την fujitsu και ειναι αρκετα καλη για 100€...!!!

Δημοσ.
Και 22άρες με FullHD ανάλυση ;)

Μην ξεχνάμε τη θέαση ταινιών, έτσι; :Ρ

σωστο κι αυτο...!!

---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:10 ----------

Ναι το ξέρω αλλά εγώ έβαλα στο νου μου λίγο καλύτερη σε αυτήν την ανάλυση από αυτές στα 100Ε :-)

αν φτασεις στα 150€, φιλε, τοτε απλα δεν παιρνεις 20αρα αλλα 22αρα χαλαρα!!!!!!;)

προσεξε τις εισοδους, καλυτερα με dvi..!

Δημοσ.

αν φτασεις στα 150€, φιλε, τοτε απλα δεν παιρνεις 20αρα αλλα 22αρα χαλαρα!!!!!!;)

Ενταξη δεν θα μαλώσουμε κιόλας για το ποια οθονη θα πάρει μετα απο καιρό που σίγουρα θα εχουν αλλαξει και η τιμές ;):-)

Δημοσ.
θεωρεις πως ειναι αναγγκαια η αγορα?μελλοντικα εχω σκοπο να διαθεσω χρηματα τωρα ομως οχι τωρα :/

---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ----------

ευχαριστω :-) απο ποιο site ειναι ομως?

απο το http://www.visionstudio.gr

δες πως ειναι με την οθονη που εχεις και παιρνεις καμια στο μελλον

θα παιζει τσιτα το pc με τη μικρη οθονη!

Δημοσ.

Ενταξη δεν θα μαλώσουμε κιόλας για το ποια οθονη θα πάρει μετα απο καιρό που σίγουρα θα εχουν αλλαξει και η τιμές ;):-)

οχι μωρε..!! γιατι να μαλωσουμε? οποτε θελει αγοραζει οθονη. κουβεντα να γινετε.

Δημοσ.

μιας και μου ζητησες απο αυτο το μαγαζι οριστε

δυστηχως δεν εχει ιδιαιτερη ποικιλια ουτε τρομερες τιμες

παντως δεν ειναι και πανακριβο

αρκει να μη τη πατησεις και παρεις απο τη σαβουρα που του χει μεινει στο στοκ

asdfasdfa.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...