Προς το περιεχόμενο

Αγορα-Συνθεση Pc Εως 580Ε

Rimotomos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚσλημεροΚαλησπεροΚαληνυχτα σε οποιον το διαβαζει :-D

Η καλη μας ΔΕΗ με κατι ωραιες διακοπουλες ρευματος μου εκαψε τον υπολογιστη.

Ετσι κ αλλιως ειχε παλιωσει΄κ αυτο με οδηγει στο να παρω ενα καινουργιο ετοιμο συστημα ή να συνθεσω.Το μονο προβλημα ειναι οτι δν εχω αρκετες γνωσεις γυρω απο μια συνθεση

.Ταυτοχρονα δν ξερω ποια θα ηταν η καλυτερη προσφορα για τυπου gaming

Η βασικη μου χρηση θα ειναι gaming

Επισης δν ενδιαφερομαι για οθονη κλπ .

θα μπορουσατε να βοηθησετε? :fear:

Δημοσ.
ΚσλημεροΚαλησπεροΚαληνυχτα σε οποιον το διαβαζει :-D

Η καλη μας ΔΕΗ με κατι ωραιες διακοπουλες ρευματος μου εκαψε τον υπολογιστη.

:

Φρόντισε να πάρεις και έναν σταθεροποιητή τάσης πάντως καλού - κακού μαζί με το νέο pc. :P

Δημοσ.
Λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι για οθόνη κ.λπ., αλλά δεν αναφέρεις ποια έχεις.

ναι συγνωμη εχετε δικιο οτι δεν την ανεφερα...συγνωμη που αργω αλλα απανταω μεσω Wii καποιες φορες

Η οθονη μου ειναι παλια κ ειναι η εξης : Sony SDM-HS74 http://www.retrevo.com/s/Sony-SDM-HS74-Monitors-review-manual/id/375bh247/t/1-2/

Δημοσ.

Ψιλο-overkill η 5770 σε τούτη την περίπτωση.

Έχεις σκοπό να αλλάξεις οθόνη τώρα ή μελλοντικά;

Βρίσκεις 22άρα με ~120€, έχε το υπόψη σου.

Δημοσ.
Ψιλο-overkill η 5770 σε τούτη την περίπτωση.

Έχεις σκοπό να αλλάξεις οθόνη τώρα ή μελλοντικά;

Βρίσκεις 22άρα με ~120€, έχε το υπόψη σου.

θεωρεις πως ειναι αναγγκαια η αγορα?μελλοντικα εχω σκοπο να διαθεσω χρηματα τωρα ομως οχι τωρα :/

---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ----------

pc2o.png

ευχαριστω :-) απο ποιο site ειναι ομως?

Δημοσ.
θεωρεις πως ειναι αναγγκαια η αγορα?μελλοντικα εχω σκοπο να διαθεσω χρηματα τωρα ομως οχι :/

Αναγκεα δεν είναι αλλά είναι overkill η 5770 για αυτή την ανάλυση να στο πω καλύτερα

Δημοσ.
Φρόντισε να πάρεις και έναν σταθεροποιητή τάσης πάντως καλού - κακού μαζί με το νέο pc. :P

οπωσδηποτε πρεπει με την πρωτη ευκαιρια

---------- Προσθήκη στις 18:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:01 ----------

Αναγκεα δεν είναι αλλά είναι overkill η 5770 για αυτή την ανάλυση να στο πω καλύτερα

αρα στο αμεσο μελλον πρεπει να ειναι στις προτεραιοτητες μου ετσι?για καλυτερη επιδοση του συστηματος που θελω να φτιαξω?

Δημοσ.
Χοντρικά μια 5770 θα πηγαίνει χαμένη σε τόσο μικρή οθόνη στον τομέα του gaming και όχι μόνο.

καταλαβα αρα αναγκαστικα πρεπει να βρω μια προσφορα με οθονη...

Που να καλυπτει εν μερη κ τις αναγκες μου?!

π.χ. για αυτην εδω τι λες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912073&sid=1

Δημοσ.

Όχι, δε λέει κάτι..

Αν σκοπεύεις να πας σε άλλη οθόνη αργότερα, πάρε πρώτα τη σύνθεση που σου προτάθηκε και βλέπεις μετά τι θα κάνεις με την οθόνη.

Δημοσ.
Όχι, δε λέει κάτι..

Αν σκοπεύεις να πας σε άλλη οθόνη αργότερα, πάρε πρώτα τη σύνθεση που σου προτάθηκε και βλέπεις μετά τι θα κάνεις με την οθόνη.

Συμφωνώ και εγώ με τον phanispal:-)

Δημοσ.
Όχι, δε λέει κάτι..

ξερω κατανταω κουραστικος αλλα μια τελευταια ερωτηση...με την οθονη που εχχω τωρα βολευομαι ετσι δν ειναι>?αλλα θα πρεπει να παρω μια καινουργια συντομα?

Δημοσ.

Δε σε υποχρεώνει κανείς βασικά. Απλά, αν θες και μπορείς, άλλαξέ τη κάποια στιγμή, για 'σένα.

Φυσικά και βολεύεσαι με τη 17άρα, θα σου δίνεται η δυνατότητα να παίζεις σε full settings μάλιστα.

Απλά όπως και να το κάνουμε, αν πας σε 22άρα θα πάθεις ψιλοπλάκα μέχρι να τη συνηθίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...