Drop_Dead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Έχεις δίκιο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν pc gamer να ξεκινήσει να παίζει με gamepad αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας και ενδιαφεροντος. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλά καλά FPS exclusives για το ps3 που αν θέλει κάποιος μπορεί να κάτσει και να το μάθει. Όταν λες ότι είναι δύσκολος ο χερησμός του Move σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Γιατί για τα FPS είναι αρκετά δύσκολο πιστεύω για την αρχή. Αλλά σε περίπτωση που έχεις αγοράσει κανένα accessory όπως το Move Sharp Shooter πιστεύω είναι πιο σταθερό το χειριστήριο και ευκολότερη η σκόπευση. [Και λίγο offtopic:] Βέβαια το εξάρτημα αυτό κοστίζει περισσότερο και από το Move, 50€. Δηλαδή αν θέλεις να παίξεις Killzone 3 και έχεις ήδη το Move θα χρειαστείς: Navigation Controller 30€ Move Sharp Shooter 50€ Killzone 3 70€ = Σύνολο 150€ για ένα παιχνίδι! Εγω ειμαι με το χειριστηριο της sony , το move και το killzone 3 κατεβασμενο. Μια χαρα ειναι και ετσι
soso75 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Πέρα απο τη σύγκριση χαρακτιριστικών που έκανα και κατέληξα στο ps3..απο παιχνίδια ήταν το Uncharted 2 και το Heavy Rain για εμένα.
Pro9070 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Uncharted φυσικα!Δεν βγηκε τζαμπα 2 φορες best ps3 game!
basilis222 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κανένα. Και εγώ το έχω αυτό, τρελό κάψιμο! anyway gta iv ο έρωτας μου (τότε)
ReZonanZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κυριως το buzz παγκοσμιο κουιζ(επρεπε να πεισω με καποιο τροπο τη γυναικα μου οτι εκτος απο xbox360,wii,psp,ds χρειαζομασταν και ενα PS3 ) Φυσικα God of war3,uncharted 1+2,little big planet1+2,motorstorm... Αυτα
telegamesvg Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 το παιχνιδι που θα με εκανε να αγορασω το PS3 αν δεν το ειχα αγορασει απο την πρωτη μερα θα ηταν η σειρα Uncharted!
RedPanda Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 το παιχνίδι που ήταν καταλύτης για να αγοράσω PS3 ήταν το Nier και παραδόξως δεν το έχω ! Ήμουν ενθουσιασμένος με τον καινούργιο τίτλο της Square, έβλεπα το trailer κάθε μέρα και περίμενα πως και πως να το παίξω αλλά όταν πήγα να το αγοράσω υπήρχε μόνο το Nier Gestalt η έκδοση του Xbox ! Οπότε έκανα υπομονή, πίστευα πως θα βγει και η κανονική έκδοση στην Ευρώπη. Νοίκιασα το Gestalt και ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο, ήταν παιχνίδι custom made για μένα action με rpg, χαρακτήρες, ιστορία, κόσμος, soundtrack. Και δεν ήθελα να το χαλάσω οπότε περίμενα κιάλλο. Μέχρι που βγήκε το DLC και άρχισα να καταλαβαίνω πως η original έκδοση δεν θα έβγαινε ποτέ στην Ευρώπη. Δεν απελπίστηκα και άρχισα να ψάχνω για import από την Ιαπωνία και είδα πως το παιχνίδι είχε εξαντληθεί και υπάρχει μόνο σε "ultimate hits" έκδοση ! FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU
dotingpython7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 παρολο που δεν εχω ps3 αλλα xbox360 γιατι βγηκε πολυ πιο νωρης τα σπαει το metal gear solid 4 και το killzone 2 τοτε και το σκεφτομουν να παρω και ps3 αλλα το ειχα κανει με το xbox και το ps2 και ηταν βλακεια γιαυτο δεν το εκανα αλλα και το xbox 360 εχει μερικους ωραιους τιτλους οπως halo και gears of war που ηταν μεγαλο σπροξημο στον να παρω xbox360
gherudos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 παρολο που δεν εχω ps3 αλλα xbox360 γιατι βγηκε πολυ πιο νωρης τα σπαει το metal gear solid 4 και το killzone 2 τοτε και το σκεφτομουν να παρω και ps3 αλλα το ειχα κανει με το xbox και το ps2 και ηταν βλακεια γιαυτο δεν το εκανα αλλα και το xbox 360 εχει μερικους ωραιους τιτλους οπως halo και gears of war που ηταν μεγαλο σπροξημο στον να παρω xbox360 Μήπως είσαι εκτός θέματος; Σε λίγο θα γράφετε κάποιοι και ποιός ήταν ο λόγος που αποκτήσατε Wii!
dotingpython7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μήπως είσαι εκτός θέματος; Σε λίγο θα γράφετε κάποιοι και ποιός ήταν ο λόγος που αποκτήσατε Wii! καλη ιδεα πως δεν το σκεφτικα πιο πριν God Of War 3 Ε-Π-Ι-Κ-Ο το gears of war ειναι για xbox360
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.