ThrowDOWN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 god of war 3, killzone 2, uncharted 2 , heavy rain , metal gear solid 4, gt5 αυταααα
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Επειδή το playstation το αγόρασα πριν 2,5 χρόνια τα παρακάτω παιχνίδια (που είναι λίγο παλιούτσικα) με έκαναν να στραφω σε playstation 3 αντι για οποιαδήποτε άλλη κονσόλα -Metal Gear Solid 4 -Silent Hill: Homecoming -Grand theft auto IV -Devil May Cry 4
Drop_Dead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Επειδή το playstation το αγόρασα πριν 2,5 χρόνια τα παρακάτω παιχνίδια (που είναι λίγο παλιούτσικα) με έκαναν να στραφω σε playstation 3 αντι για οποιαδήποτε άλλη κονσόλα -Metal Gear Solid 4 -Silent Hill: Homecoming -Grand theft auto IV -Devil May Cry 4 Το devil may cry + gta υπαρχουν και για xbox360 ;]
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 yakuza devil may cry Demon's Soul Final Fantasy Nier (γαμώ τις εκδόσεις σας για το "δυτικό" κοινό !) και όλα τα παιχνίδια που έρχονται disgaea 4, FF XIII-2, Dark Soul, The Last Guardian, catherine, deus ex και ειδικά Metal Gear Solid: Rising & Final Fantasy Versus
Chaos3X Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σκέφτομαι να το αγοράσω για το Mortal Kombat + Kratos...
XKilleR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Gt5 God of war 3 Sent from my iPod touch using Insomnia
notorious20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 gt , god of war 3 ,cod με dualshock , playstation network τζαμπέ. για αυτο πηρα ps3
weber122 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 metal gear solid 4 To παιχνίδι με έκανε να αγοράσω το play την επόμενη μέρα
cortaN@ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω xbox360 (ένα arcade που αγόρασα στα 200 ευρώ + 23 ευρώ ο 20gb δίσκος) και ένα καινούριο slim 4gb που αγόρασα στα 130 ευρώ. Στο 360 έχω περίπου 20 τίτλους, σχεδόν όλοι exclusives. Τα παιχνίδια που μ έκαναν να αγοράσω το 360 (για να το αναφέρω και αυτό) είναι το Lost Odyssey, το Blue Dragon, τα 2 Gears και το PGR4. Στην πορεία βγήκαν και άλλα κορυφαία, όπως Forza 3, Alan Wake, Banjo Kazooie Nuts and Bolts, Halo: Reach με μια πρώτη ματιά που ρίχνω στη συλλογή μου. Όταν και αν αγοράσω PS3, θα είναι για τα εξής παιχνίδια: Heavy Rain (το έχω τερματίσει φυσικά σε φίλο), Last Guardian, Uncharted 1-2-3, Killzone 3, Deadspace 2, Alone in the Dark Inferno, Flower (στο PSN), Little Big Planet 2, FF13 Versus (αν μείνει exclusive). Για να το αγοράσω φυσικά, πρέπει πρώτα να πέσει κοντά στα 200 ευρώ (το standalone bundle καθώς το move δε με ενδιαφέρει), καθώς για κονσόλες και εξαρτήματα pc (επεξεργαστές, κάρτες γραφικών κτλ.) εδώ και 3 χρόνια έχω πολιτική να μην πληρώνω πάνω απο 200 ευρώ.
RedPanda Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω xbox360 αν και δεν κριτικάρουμε αυτούς που ίσως με μια μικρή δόση μαζοχισμού τη βρίσκουν να παίζουν FPS με pad (aka 360 gamers), είσαι τραγικά offtopic.
cortaN@ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 αν και δεν κριτικάρουμε αυτούς που ίσως με μια μικρή δόση μαζοχισμού τη βρίσκουν να παίζουν FPS με pad (aka 360 gamers), είσαι τραγικά offtopic. Διάβασες όλο το post μου; Μιλάω για το αν θα αγόραζα Ps3, τι παιχνίδια θα μ έκαναν να το αγοράσω και αναφέρω συγκριτικά τι παιχνίδια μ έκαναν να αγοράσω 360. Δεν παίζουν με pad μόνο οι 360 gamers, παίζουν γενικά όσοι απολαμβάνουν ένα fps σε κονσόλα. Εξάλλου αν είδες τη λίστα μου με τα παιχνίδια, το σχόλιό σου περί 360 gamers είναι λίγο offtopic επίσης Έχω βάλει μόνο το Killzone 3 και το Halo:Reach από FPS, οπότε δε νομίζω να δίνω την εντύπωση FPS gamer. Παιχνίδια με την ποιότητα των Lost Odyssey, Heavy Rain, Alan Wake, FF13, Last Guardian, κτλ δε βρίσκεις σε FPS... Τέλος, περί FPS και pad, δε θα το χαρακτήριζα μαζοχισμό να παίζεις ένα παιχνίδι με pad, όταν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για pad και ο μόνος τρόπος να το παίξεις είναι σε μια κονσόλα, λόγω exclusibility...Δηλαδή π.χ. για το Reach ή για τα Resistance ή για τα Killzone, έχεις εσύ διαφορετική επιλογή από το να χρησιμοποιήσεις χειριστήριο; Μαζοχισμός π.χ. μπορεί να είναι να ασχοληθείς μ ένα strategy game σε μία κονσόλα όταν το ίδιο game παίζεται στο pc με ποντίκι...
naruto14 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Διάβασες όλο το post μου; Μιλάω για το αν θα αγόραζα Ps3, τι παιχνίδια θα μ έκαναν να το αγοράσω και αναφέρω συγκριτικά τι παιχνίδια μ έκαναν να αγοράσω 360. Δεν παίζουν με pad μόνο οι 360 gamers, παίζουν γενικά όσοι απολαμβάνουν ένα fps σε κονσόλα. Εξάλλου αν είδες τη λίστα μου με τα παιχνίδια, το σχόλιό σου περί 360 gamers είναι λίγο offtopic επίσης Έχω βάλει μόνο το Killzone 3 και το Halo:Reach από FPS, οπότε δε νομίζω να δίνω την εντύπωση FPS gamer. Παιχνίδια με την ποιότητα των Lost Odyssey, Heavy Rain, Alan Wake, FF13, Last Guardian, κτλ δε βρίσκεις σε FPS... Τέλος, περί FPS και pad, δε θα το χαρακτήριζα μαζοχισμό να παίζεις ένα παιχνίδι με pad, όταν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για pad και ο μόνος τρόπος να το παίξεις είναι σε μια κονσόλα, λόγω exclusibility...Δηλαδή π.χ. για το Reach ή για τα Resistance ή για τα Killzone, έχεις εσύ διαφορετική επιλογή από το να χρησιμοποιήσεις χειριστήριο; Μαζοχισμός π.χ. μπορεί να είναι να ασχοληθείς μ ένα strategy game σε μία κονσόλα όταν το ίδιο game παίζεται στο pc με ποντίκι... Για το Killzone θα διαφωνίσω γιατί υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του Move που βοήθαει στον στόχο πάρα πολυ!
aekoupoli Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 θεμα συνηθειας ειναι ολα,εγω που παιζω πολλα χρονια fps απο james bond n64 k τα fps με αναλογικα τα παιζω πολυ τελεια κ πολυ σταθερα,φιλοι μου που αγορασαν προσφατα κονσολες δεν μπορουν με τιποτα,αλλα συνηθιζουν κ αυτοι σιγα σιγα,βεβαια παιζω κ στο pc οτι fps βγαινει με μουσε εννοειται στο pc
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ^^ Εγω ειμαι απο αυτους που δεν μπορω με τιποτα να παιξω fps με gamepad.Το θεωρω μαζοχισμο και δεν ειναι θεμα συνηθειας.Ειναι και ενας λογος που τα fps εχουν μεινει στασιμα και αντι να προστιθενται features αφαιρουνται βασικες λειτουργιες. On topic, ειμαι ενας απο τους παρα πολλους που πηραν ps3 για το The Show (Απο τους πολλους σε ολον τον κοσμο βεβαια και οχι στην Ελλαδα).Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι κατα τη γνωμη μου απο μονο του διαφημιση για την κονσολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.