Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Favorite Movie Endings

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω την παρασκευη εγω εργασια και με εχουν ψιλομαμησει γενικα αυτη την βδομαδα..

Μες το σουκου που τελειωνω σιγουρα θα χεις την λιστα μου..:-)

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για πες και κανένα στατιστικό να ξέρουμε τι να περιμένουμε. 12 λίστες (χωρίς την δική σου) * 10 τέλη = 120 τέλη κανονικά. Πόσα έχεις μέχρι στιγμής? Έτσι για να ξέρουμε πόσα κοινά να περιμένουμε.

Δημοσ.
Για πες και κανένα στατιστικό να ξέρουμε τι να περιμένουμε. 12 λίστες (χωρίς την δική σου) * 10 τέλη = 120 τέλη κανονικά. Πόσα έχεις μέχρι στιγμής? Έτσι για να ξέρουμε πόσα κοινά να περιμένουμε.

Εχω 78 διαφορετικες ταινιες

Γενικα ο κοσμος ψηφισε αρκετα διαφορετικα τελη με διαφορετικες λογικες αλλα σε πολλα υπαρχει μεγαλη ταυτιση

Νομιζω οτι στην 20αδα θα δουμε ενα ο,τι ναναι τοπ12 με αλλα 8 "αναμενομενα"

Δημοσ.
Μεχρι 17 ειπαμε...

Το ειπαμε στην διαρκεια της κουβεντας ? Αν ναι δεν το θυμαμαι :-(

Διορθωσε το αν ειναι και στο αρχικο ποστ .:-) , γιατι μερικοι θα την στειλουμε στο τσακ..:P

Δημοσ.

Να μην δεχτεις κανεναν εκπροθεσμο!

Εδω υποψηφιοι δημαρχοι αποκλειστηκαν γιατι αργησαν μερικα λεπτα να καταθεσουν την υποψηφιοτητα τους.

Δημοσ.
Το ειπαμε στην διαρκεια της κουβεντας ? Αν ναι δεν το θυμαμαι :-(

Διορθωσε το αν ειναι και στο αρχικο ποστ .:-) , γιατι μερικοι θα την στειλουμε στο τσακ..:P

Εχεις απολυτο δικιο:shock:

Οντως, 19/11

Δεν καταλαβαινω πως μου κολλησε το 17, ισως επειδη ειναι ημερα γιορτης, τοτε που αρχισε η προσπαθεια να φυγουν τα κομμουνια και οι χιππιδες απο την ομορφη Αθηνα μας:-)

Δημοσ.
...τοτε που αρχισε η προσπαθεια να φυγουν τα κομμουνια και οι χιππιδες απο την ομορφη Αθηνα μας:-)

Cartman φύγε απο το λογαριασμό του Κάιζερ γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο και θα του πω ότι μπαίνεις και γράφεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...