Members gsarig Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αντιγραφή δεν ήταν, αν θυμάμαι καλά το σενάριο του The Others προϋπήρχε της Έκτης Αίσθησης. Δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει αλλά ήταν σε μια ανάλογη διαμάχη Έκτη Αίσθηση vs. The Others. Υπήρχε και μια ταινία του 68 (Carnival of Souls) που είχε αντίστοιχη εξέλιξη. ΥΓ: Και μιας και συμμετείχα στις άλλες λίστες, ας στείλω κι εδώ μία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αύριο μεθαύριο θα σου στείλω και τη δικιά μου. Tι ωρα περιπου? τη παλευεις? ποια παλευω? :lol: Τι ωρα θα στειλει ο konnak την λιστα??
insomnian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εχω εναν φιλο που λεω να τον φερω να ψηφισει. Αλλα υπολογιστε τον για λιγο μετα τις 14 του μηνος, οk?
Sellers Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εχω εναν φιλο που λεω να τον φερω να ψηφισει. Αλλα υπολογιστε τον για λιγο μετα τις 14 του μηνος, οk? Νταξ μην αγχώνεσαι. Έτσι όπως το βλέπω θα πάμε και σε δεύτερες. Πολύ αποχή.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εχω εναν φιλο που λεω να τον φερω να ψηφισει. Αλλα υπολογιστε τον για λιγο μετα τις 14 του μηνος, οk? Δε ξέρω..συνεννοήοου με τον Κaizer, έχω ακούσει ότι είναι πολύ αυστηρός με τα χρονοδιαγράμματα.
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέχρι της 17 έχει,άλλες 3 μέρες δηλαδή από την 14,προλαβαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.