bluesattack Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 @ firewalker Για top χλωμο και εγω νομιζω αλλα ανοιξε θεμα , ενδιαφερον και ενημερωτικο θα ειναι..
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μετά τι λέτε να κάνουμε ένα top-10 για το "Καλύτερη μεταφορά από βιβλίο στις αίθουσες" ;;; :-D:-D Όχι γιατι καποιοι θα ψησισουν το Lotr... Η καλυτερη-πιστη μεταφορά πρεπει να ηταν το Da vinci... γι΄αυτο εγινε και μαπα ταινια.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Επειδη δεν βλεπω πολυ συμμετοχη-μονο 5 εχουν στειλει λιστες-θα το συνεχισουμε, τι θα κανουμε?
imr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Επειδη δεν βλεπω πολυ συμμετοχη-μονο 5 εχουν στειλει λιστες-θα το συνεχισουμε, τι θα κανουμε? Εγω παντως θα στειλω συντομα
imr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ολο το νοημα ειναι να τα στειλουμε σε προσωπικο μυνημα για να εχει μια αγωνια τι θα βγει στο τελος Παντως εστειλα την λιστα αν και δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, μαλλον θα στειλω αναθεωρημενη λιστα
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ωραια ψηφοφορια.. Αλλα δυσκολη γιατι πρεπει να θυμηθεις οχι ποια ταινια βλεπεις ευχαριστα,αλλα ακομα πιο συγκεκριμενα το τελος της..Λογικα θελω κανα 5ημερο να τις βρω και θα σε στειλω πμ καιζερ.. ΥΣ:Το "κακο" ειναι οτι δεν μπορω να βρω τελη ταινιων που μου αρεσαν και να μην ειναι ανατροπες..
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ΥΣ:Το "κακο" ειναι οτι δεν μπορω να βρω τελη ταινιων που μου αρεσαν και να μην ειναι ανατροπες..Δεν αποκλειουμε να στειλει καποιος 10 twist endings, απλα προσπαθω να τονισω οτι δεν ειναι μονο τα twist ενδιαφεροντα, μπορει να ειναι κατι απολυτα αναμενομενο αλλα πολυ καλο κινηματογραφικα
insomnian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως θα στειλω συντομα Eγω περιμενω να τελειωσει το ετος για να συμπεριλαβω και αυτες που θα δω ως 31/12.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πόσοι είμαστε Κάιζερ μέχρι τώρα? Λιγοι, φιλε μου, 9 μολις Φυσικα εχω ηδη 20 ταινιες και πολυ παραπανω αλλα... Η ημερομηνια ειναι 17/11
konnak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αύριο μεθαύριο θα σου στείλω και τη δικιά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.