Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Favorite Movie Endings

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@imr

Στο συγκεκριμενο, αυτο που σου λεει ο Ντιναρας. Αν θες ολο αυτο το κομματι ειναι εννιαιο "τελος". Δεν αλλαζει κατι δραματικα μετα το twist

Σε καθε περιπτωση, μπορειτε αν θελετε να μου λετε στο πμ ποιο θεωρειτε εσεις τελος και θα κρινω εγω αν το υπολοιπο κομματι εχει σημασια ή είναι απλα ο επιλογος

Βασικα να μια καλη αναλογια. Σκεφτειτε αν αυτο που θεωρειτε τελος, αν ηταν βιβλιο θα εμπαινε στο τελευταιο κεφαλαιο ή στον επιλογο?

Πχ στο Φαιτ Κλαμπ, μετα την αποκαλυψη, δεν νομιζω οτι το υπολοιπο ηταν στον επιλογο του βιβλιου, σωστα?

Αντιθετα στο Braveheart,

μετα που τον σκοτωνουν, τα υπολοιπα θα ηταν "επιλογος"

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα ψηφίσω αλλά θέλω να διαφημίσω ένα έργο που στην άλλη φηφοφορία πήρε μόνο 67 βαθμούς αν και άξιζε κατ'εμέ περισσότερα.Εδώ όμως έχει τα φόντα να πάει ψιλούτσικα.

The others

Δημοσ.

Από τη στιγμή που το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο τελείως αδιάφορο. Εδώ ψηφίζουμε ποιό τέλος είναι καλύτερο όχι ποιό είναι πιο πρωτότυπο.

Δημοσ.

Αντιγραφή δεν ήταν, αν θυμάμαι καλά το σενάριο του The Others προϋπήρχε της Έκτης Αίσθησης. Δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει αλλά ήταν σε μια ανάλογη διαμάχη Έκτη Αίσθηση vs. The Others.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...