Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Favorite Movie Endings

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΕΠΙΣΗΣ

Μην υποθετετε οτι εχω δει όλες τις ταινιες και μην υποθετετε οτι ξερω τι εννοειτε ως τελος. Καλο ειναι να μου εξηγειτε ποια σκηνη θεωρείτε τέλος στο πμ

Χοχοχο, you 're fucked, το ξέρεις έτσι; Ό,τι twist υπάρχει που να μην το ξέρεις, θα το μάθεις. Είσαι σαν συσκευή συγκέντρωσης super spoilery spoilers. :lol:

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χοχοχο, you 're fucked, το ξέρεις έτσι; Ό,τι twist υπάρχει που να μην το ξέρεις, θα το μάθεις. Είσαι σαν συσκευή συγκέντρωσης super spoilery spoilers. :lol:

ο τιτανικος βουλιαζει στο τελος

Δημοσ.

Mαζευω τη Δυναμη την οποια θα εξαπολυσω στο τελος πετωντας ολα τα σποιλερ σε ανυποπτες προτασεις μεσα στην παρουσιαση της #1 ταινιας:lol:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1ο ΠΟΣΤ, εκανα update τους κανονες

Η 1η λιστα ηρθε παντως

ΥΓ. Ελα, σοβαρα, ποιος εκανε απο σας δευτερο account με nick Schindler και μου εστειλε πμ με τιτλο Schindler's List:lol:

Δημοσ.

Καλυτερο ending ειχε ο Νονος

(The Godfather No1)

Αλλη ταινια που μου ρχεται αυτη τη στιγμη στο νου ειναι το Κεντρι

(Τhe Sting) με Πωλ Νιουμαν-Ρομπερτ Ρεντφορντ, το φιναλε ειναι ανατρεπτικο και αλλαζει ολη την εντυπωση που ειχες μεχρι εκεινη τη στιγμη για τη ταινια:-)

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου πάντως ποτέ δεν μου άρεσαν οι ταινίες με ανατροπή στο τέλος. Επειδή αν η ανατροπή είναι καλή, τότε όλοι επικεντρώνονται εκεί, οπότε και ψιλομάπα να είναι η ταινία, σου λένε να την δεις για το τέλος. Και μετά βλέπεις 1,30 με 2 ώρες ταινία έχοντας συνέχεια το νού σου στο φινάλε. Σε ψυχαναφκασμό το γυρίζει μετά.

Δημοσ.
Δηλαδή σε κάθε ταινία που σου στέλνουμε θες να γράφουμε και ποια σκηνή εννοούμε τέλος?

Οχι, θελω να μου πειτε σε ταινιες που δεν ειναι σαφες ποιο ειναι το τελος

Αυτο ας πουμε εχει εφαρμογη σε 90% σε ταινιες με twist ending.Οπως αναφεραμε, υπαρχουν ταινιες που εχουν twist ending και στην ουσια εκει τελειωνει η ταινια και αλλες που η τελευταια σκηνη εχει πραγματι σημασια.

Οποτε οπου κρινετε οτι η σκηνη που θελετε ΔΕΝ ειναι η τελευταια του εργου, μου λετε ποια εννοειται

ΥΓ. Ακομα και στον Τιτανικο, εκει που

πεθαινει ο Ντι Καπριο, δεν ειναι το τελος

, το τελος ειναι

μετα με τη γιαγια

Δημοσ.

Κάιζερ, ψήσου ταυτόχρονα να κάνεις και τα χειρότερα φινάλε ρε συ. Μαζί με τα best να παίρνεις και τα worst σε μια λίστα. Φάση θα έχει.

Έτσι όπως έψαχνα να βρω τις ταινίες που μου αρέσαν τα φινάλε έπεσα σε μία, που θέλω να την βάλω στο τοπ της βλακείας.

Δημοσ.
ΥΓ. Ελα, σοβαρα, ποιος εκανε απο σας δευτερο account με nick Schindler και μου εστειλε πμ με τιτλο Schindler's List:lol:

Epic. :lol:

Κάιζερ, ψήσου ταυτόχρονα να κάνεις και τα χειρότερα φινάλε ρε συ. Μαζί με τα best να παίρνεις και τα worst σε μια λίστα. Φάση θα έχει.

Έτσι όπως έψαχνα να βρω τις ταινίες που μου αρέσαν τα φινάλε έπεσα σε μία, που θέλω να την βάλω στο τοπ της βλακείας.

+1, το πρότεινα και προηγουμένως.

Δημοσ.

Ρε καιζερ ειναι περιπλοκο το θεμα με τον καθορισμο του τελους. Δηλαδη τελος μπορουν να θεωρηθουν τα τελευταια 30-40 λεπτα ενος δραματος πχ που διαρκει 2-2,5 ωρες, αλλα και τα 5 στερνα ενος αστυνομικου/χορορ/action, με twist ή χωρις.

Δημοσ.
Να πω την αμαρτία μου πάντως ποτέ δεν μου άρεσαν οι ταινίες με ανατροπή στο τέλος. Επειδή αν η ανατροπή είναι καλή, τότε όλοι επικεντρώνονται εκεί, οπότε και ψιλομάπα να είναι η ταινία, σου λένε να την δεις για το τέλος. Και μετά βλέπεις 1,30 με 2 ώρες ταινία έχοντας συνέχεια το νού σου στο φινάλε. Σε ψυχαναφκασμό το γυρίζει μετά.

Δηλαδη σε χαλαει το game ? :P

Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοούμε

το τέλος της ταινίας, όπου αποκαλύπτεται ποιον και γιατί έχει σκοτώσει ο Λέοναρντ στο πλάνο που είδαμε στην αρχή.

Δημοσ.

Παντως βλεπω να γινεται ψιλομπερδεμα με τι θα θεωρειτε τελος πχ στο 12 monkeys

η σκηνη εκει που πεθαινει ο wilis (η σκηνη που βλεπει σε ολη την ταινια) μπορει να θεωρηθει σαν ''τελος''( και πολυ καλο) αλλα η σκηνη στο αεραπλανο με την τυπισα που ηταν επιστημονας στο μελον ειναι στην ουσια και το τελος της ταινιας

Δημοσ.
Παντως βλεπω να γινεται ψιλομπερδεμα με τι θα θεωρειτε τελος πχ στο 12 monkeys

η σκηνη εκει που πεθαινει ο wilis (η σκηνη που βλεπει σε ολη την ταινια) μπορει να θεωρηθει σαν ''τελος''( και πολυ καλο) αλλα η σκηνη στο αεραπλανο με την τυπισα που ηταν επιστημονας στο μελον ειναι στην ουσια και το τελος της ταινιας

τελος ειναι

οταν δειχνει οτι αυτο που εβλεπε ειναι αυτο που προκαλεσε ο ιδιος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...