Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Favorite Movie Endings

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
tip: Planet of the Apes (1968). Απίστευτο τέλος. Το γραφω γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα το ξεχάσουν...

Ωραία. Και έψαχνα τι να δω.

Η τωρινή έκδοση αξίζει καθόλου ή πιο καλά η παλιά?

Δημοσ.

Ποια τωρινή? Του 2001? Ο περίγελος του Burton? Μακρυά. Δες το παλιό. Το είχα δει μικρός αλλά ήταν η πρώτη ταινία που είχα ανατριχιάσει με το τέλος της. ΔΕ ξέρω βέβαια αν την έβλεπα τώρα αν θα είχα τα ίδια συναισθήματα. Πάντως υπάρχουν παααρα πολλές ταινίες με πολύ ωραία τέλη. Ακόμα και το Thelma & Luise ή το Primal Fear, ταινίες που δε θα έμπαιναν με τίποτα στο τοπ 50 σου έχουν τέλη εκπληκτικά.

edit: χαχαχχα όποιος δεν έχει δει τη ταινία και θέλει να τη δει μη μπει στο ιmdb, έχουν σαν φωτογραφία το εξώφυλο του dvd που (τόσο μ@λ@κες είναι) αποκαλύπτει το τέλος της ταινίας...καλά μιλάμε αυτοί που έβγαλαν το dvd με αυτό το εξώφυλο πρέπει να εκτελεστούν κανονικά

Δημοσ.
Ποια τωρινή? Του 2001? Ο περίγελος του Burton? Μακρυά. Δες το παλιό. Το είχα δει μικρός αλλά ήταν η πρώτη ταινία που είχα ανατριχιάσει με το τέλος της. ΔΕ ξέρω βέβαια αν την έβλεπα τώρα αν θα είχα τα ίδια συναισθήματα. Πάντως υπάρχουν παααρα πολλές ταινίες με πολύ ωραία τέλη. Ακόμα και το Thelma & Luise ή το Primal Fear, ταινίες που δε θα έμπαιναν με τίποτα στο τοπ 50 σου έχουν τέλη εκπληκτικά.

edit: χαχαχχα όποιος δεν έχει δει τη ταινία και θέλει να τη δει μη μπει στο ιmdb, έχουν σαν φωτογραφία το εξώφυλο του dvd που (τόσο μ@λ@κες είναι) αποκαλύπτει το τέλος της ταινίας...καλά μιλάμε αυτοί που έβγαλαν το dvd με αυτό το εξώφυλο πρέπει να εκτελεστούν κανονικά

Θελει ενα σποιλερ αλερτ στο εξωφυλο :P

Εντωμεταξυ για το ποσο γαματο ειναι το τελος, δεν εχω δει ποτε την original ταινια αλλα εχω δει πολλες φορες την σκηνη του τελους :P

Δεν το κλεινουμε στις 15 ψηφους καλυτερα? :P

Δημοσ.
Άμα βάλεις το ΙV που ξεπατώνει το Ρώσο μια χαρά...

Ε ναι ρε φίλε αυτό!:-D

Εντάξει δεν το έβαλα αλλά άμα είχε ακόμη και 11άδα θα το έβαζα!

Δημοσ.

Επίσης, αυτό που είπε ο Κάιζερ. Δεν ψάχνουμε τις καλύτερες ανατροπές. Το Fight Club δεν μπορεί με τίποτα να μπει σε αυτήν την λίστα. (εκτός και αν σας άρεσε το τέλος της, εγώ μιλάω για το τουιστ).

Αντίθετα ο ''τόπικ στάρτερ'', μπαίνει άνετα.

Το τελος της ταινιας μια χαρα μπορει να ταιριαξει στην λιστα, απλα οχι για το twist

η σκηνη που ο Νορτον πυροβολει τον εαυτο του για να εξαφανιστει ο Ταιλερ, μπορει να μην ειναι twist ending αλλα και παλι ειναι γαματο τελος

Επισης και μια φραση μπορει να ειναι αρκετη για να κλεισει γαματα μια ταινια, δεν χρειαζονται ουτε πυροτεχνηματα ουτε τρελες ανατροπες ουτε να πεθανει ο πρωταγωνιστης πχ το

I am having a friend for dinner εκλεισε το silence of the lamps απιστευτα γαματα για μενα. H η καρτα του Τζοκερ στο Batman Begins

δηλαδη μπορει ενα τελος να ειναι γαματο χωρις πολλα πολλα με μια απλη σκηνη 2-3 δευτερολεπτων

Και πρεπει καπως να κρατησουμε τα σποιλερ περιορισμενα χρειαζετε ενα τεραστιο Here be spoilers στον τιτλο, ποτε δεν ευχαριστηθηκα την 6η αισθηση γιατι ηξερα τι γινεται :P

Δημοσ.

Πάντως να πω την αλήθεια μου, με τρομάζει αυτό το thread.

Θεωρώ spoiler ακόμα και την πληροφορία πως μία ταινία έχει φοβερό τέλος, και ας μη μάθω ποιό είναι αυτό και για ποιο λόγο...

:/

Δημοσ.
Το τελος της ταινιας μια χαρα μπορει να ταιριαξει στην λιστα, απλα οχι για το twist

:rolleyes:

E αυτό δεν είπα κι εγώ?

Το Fight Club δεν μπορεί με τίποτα να μπει σε αυτήν την λίστα. (εκτός και αν σας άρεσε το τέλος της, εγώ μιλάω για το τουιστ).

Πάντως να πω την αλήθεια μου, με τρομάζει αυτό το thread.

Μην φοβάσαι τίποτα, εγώ είμαι εδώ.

Δημοσ.
Άμα βάλω στη 10άδα rocky θα πέσει πολύ κράξιμο ή μπα;

Tι κραξιμο?

Εγω το εχω πει, αν δεν το βαλω #1 θα το βαλω #2

@imr

Προφανως μπορεις να ψηφισεις λοιπον

το Fight Club για το τελος της

Thus being said, και επειδη η 1η λιστα εφτασα, παρακαλω εχετε υποψη σας τι εννοουμε τελος και τι θελετε να ψηφισετε εσεις ως τελος

Στο παραδειγμα που συζηταμε-γκουχου-εφοσο πχ ψηφιστει και μπει στην 20αδα, τοτε το βιντεακι θα ειναι το τελος, και οχι το twist πριν το τελος. Γκεγκε?

Δημοσ.

ΕΠΙΣΗΣ

Μην υποθετετε οτι εχω δει όλες τις ταινιες και μην υποθετετε οτι ξερω τι εννοειτε ως τελος. Καλο ειναι να μου εξηγειτε ποια σκηνη θεωρείτε τέλος στο πμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...