Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Favorite Movie Endings

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε θα ψηφίσω και εγώ σε αυτή. Αν και δε νομίζω να βρω 20.

Συμφωνώ με Sellers, δεν είναι απαραίτητα twist endings, είναι το μεγαλείο που τα διακατέχει. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι το τελευταίο πλάνο, αλλά ο επίλογος.

Freeeeeeeeeeedommmmmmmmmmmmmmm!

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψήνεστε να ψηφίσουμε ΚΑΙ χειρότερα τέλη; Εκεί που η ταινία είναι πολύ καλή και το τέλος την πηδάει ανεπανόρθωτα, πχ. Langoliers.

Δημοσ.
Έρχεται σύντομα κοντά σας...

τέλειαααα συμφωνώωωωωωωωωωω :-D:-D:-D

Ψήνεστε να ψηφίσουμε ΚΑΙ χειρότερα τέλη; Εκεί που η ταινία είναι πολύ καλή και το τέλος την πηδάει ανεπανόρθωτα, πχ. Langoliers.

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΣΥΜΦΩΝΩ και με αυτό έχω κάτι αποθημένα από την δεκαετία του 90 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

χααα χαίρομαι πότε να στείλουμε λίστα :-D:o:o:o

Δημοσ.
Δυστυχως ομως φοβαμαι οτι θα δουμε πααααρα πολλα twist endings στην λιστα

Και γιατί αυτό είναι κακό για ένα τέτοιο poll;

Δημοσ.

Ξενερα οντως τα ''πακμαν'' :lol:.Και το εργο ηταν σουπερ μεχρι πριν το τελος...:cry:

Δημοσ.

Και επειδή το κόβω το πράγμα πως θα γίνει:

PLEASE, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ.

Αν είναι ανατρεπτικό το τέλος μην το προδώσετε εδώ. Απλά πείτε για την ταινία να την δούμε...

Δημοσ.

Κακό όχι, ίσως όμως κάποιες ταινίες που έχουν πάρα πολύ ωραίο και λυτρωτικό τέλος να "αδικηθούν"

Δημοσ.

Γιατι θα χαντακωθουν endings τα οποια δεν εχουν twist ενω ειναι απιστευτα, δεν λεω και εγω στην λιστα που εφτιαξα ειναι περισοτερα τα twist endings αλλα θα ηθελα να δω και κατι εκτος απο

usual suspects/ fight club κτλ

Δημοσ.

Άσε που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όπως λέει ο Sellers.

Προσωπικά και μονο το να γνωρίζω ότι υπάρχει twist ending στην ταινία, με προδιαθέτει διαφορετικά και δεν έχει το ίδιο impact όπως και να το κάνουμε.

Οπότε αν το γεμίσουμε το topic με twist endings εβίβα.

Χμ, μήπως να μην ψηφίσω τλκ και να απέχω...

Δημοσ.

Nαι αλλα αν δεν μπορουμε να δικαιολογησουμε τις ψηφους , να το κουβεντιασουμε δεν εχει και πολυ νοημα...Δεν γινεται ολα σε spoiler :P .Eγω λεω φορα παρτιδα ολα, να μαθαινουν οι μικροτεροι και να θυμουνται οι μεγαλυτεροι :lol:

---------- Προσθήκη στις 18:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ----------

Εναλλακτικα το γυρναμε σε λιστα με τους αγαπημενους σκηνοθετες και ηθοποιους:P

Δημοσ.

Ναι, και λίστα προτύπου σεναρίου, ξενόγλωσσης, α' ανδρικού, να φτιάξουμε να δικά μας όσκαρ ντε!

:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...