TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Και μένα μου άρεσε το K-Pax και Η Ζωή του David Gale, αλλά τελικά είχα δίκιο. Καμιά σπουδαία ταινία μετά το American Beauty (δεν έχω δει το Moon). Ρε,φίλε θα σε βαρέσω στην μύτη , κοτζάμ Luthor έπαιξε στο Superman returns και μάλιστα πολύ καλά.
mrpink Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ρε,φίλε θα σε βαρέσω στην μύτη , κοτζάμ Luthor έπαιξε στο Superman returns και μάλιστα πολύ καλά. Δε φτάνει που μου έθαψες το 12 Monkeys και την Έκτη Αίσθηση, που τα'χω στο Top-10 των '90s, ζητάς και τα ρέστα Κανονικά έπρεπε να ζητάς γονυπετής συγνώμη απ'τον κόσμο της 7ης Τέχνης (πω πω πω στόμφος) Ε, τόσο πολύ σου άρεσε το Superman Returns? Καλό ήταν, δε λέω...
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, συγνώμη κι'όλας ο κάθε ένας με τα γούστα του,αλλά δεν μπορείς να πεις το superman returns ότι δεν είναι "Καμιά σπουδαία ταινία" όπως λες στο post σου,εν τάξη δεν λέω για καλλιτεχνική ποιότητα,ήταν ώμος "μεγάλη" και αρκετά επιτυχημένη ταινία.
mrpink Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, συγνώμη κι'όλας ο κάθε ένας με τα γούστα του Καλά, εννοείται ότι κάνουμε πλάκα
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Τι είναι, κινούμενα σχέδια? φωνη ρομποτ κανει γενικα η ταινια μοιαζει με το 2001: a space odyssey ασε αρκετα κομματια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.