KaizerSoze Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ΘΕΣΗ 2 ΒΑΘΜΟΙ 79 Se7en ψηφιστηκε από:Nikos21Aek,john1987,firewalker, kakashi,imr,DeadOrganPlayer, konnak, PCM, bluesattack,KeyserSoze
KaizerSoze Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Kαι τελος... ΘΕΣΗ 1 ΒΑΘΜΟΙ 95 . . . . . . . . . . Τhe greatest trick the Devil ever pulled.... B) . . . . . Usual Suspects ψηφιστηκε από:Nikos21Aek,john1987,Ntinaras,imr,Sellers, gsarig, DeadOrganPlayer, konnak, mrpink, PCM, *georgia*,KeyserSoze EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ Αντε και στο επομενο Τοπ
mrpink Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Τι, τελείωσε κιόλας? Εγώ νόμιζα ότι θα το τραβούσες μέχρι το Πάσχα Κι αυτό το Keyser Soze μεγάλη μαγκιά, μας κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος! Να είναι αυτός ... να μην είναι... Τα διαλυτικά ξέχασες μόνο
mrpink Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Το περίμενα στο νο.1. Sorry, αλλά το τέλος του Seven δεν μπορεί να συγκριθεί μ' αυτό της Έκτης Αίσθησης και του Usual Suspects, για δύο λόγους 1. γιατί με το που εμφανίζεται το κουτί, καταλαβαίνεις τι έχει μέσα, ενώ στις άλλες δύο δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα, και 2. γιατί χρειαζόταν ένας ηθοποιός που να μην είναι τελείως αγγούρι όπως ο φίλος μας ο Μπραντ. το να τον βλέπεις εκεί τη μια να χαιδεύει το κεφάλι σα μαιμού, την άλλη να ρουφάει τις μίξες, να κλαψουρίζει ααααααα...what's in the box? ...ααααααα, και να νομίζει ότι αυτό είναι ηθοποιία,... ε sorry, αλλά τι τέλος να ευχαριστηθείς Αυτό είναι το κακό με τους σταρ. Επειδή κόβουν τα εισητήρια πρέπει να τους ανεχόμαστε να "καταστρέφουν" και τις σπουδαίες ταινίες
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Mεγα λαθος! Ειδικα στη συγκεκριμενη σκηνη (γιατι στην υπολοιπη ταινια οντως παιζει τον ομορφοπαιδο απλα και δεν υπαρχει στον καλλιτεχνικο χαρτη) ειναι καλος. Εκτος αν η αποτομη αλλαγη φατσας και συναισθηματων με το πιστολι(που τη μια λυγιζει και την αλλη τα παιρνει στο κρανιο) ηταν καρε-καρε κοουτσαρισμενη απο τον Φιντσερ, σε εκεινη τη σκηνη ειναι μια χαρα ο Πιτ
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Eγω γενικά θεωρω τον Πιτ καλό ηθοποιο.. σιγουρα το 7 δεν ηταν από τις καλύτερες του ταινιες αλλά δεν τον θεωρω και Κειτζ...
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 οποιοσδηποτε διπλα στον kevin spacey φαινεται βερα λαμπρου
CROM271 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Προταση για νεα λιστα. Top endings με ανατροπη στο τελος. Θα εχει πολλα κοινα βεβαια με αυτη τη λιστα αλλα ειναι διαφορετικη.
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Προταση για νεα λιστα. Top endings με ανατροπη στο τελος. Θα εχει πολλα κοινα βεβαια με αυτη τη λιστα αλλα ειναι διαφορετικη. Προφήτης
mrpink Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 οποιοσδηποτε διπλα στον kevin spacey φαινεται βερα λαμπρου Που χάθηκε αυτός? Μετά το oscar έχει παίξει σε καμιά καλή ταινία, δε θυμάμαι. Εκείνα τα χρόνια (τα παλιά ) είχε σερί από ταινιάρες
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Που χάθηκε αυτός? Μετά το oscar έχει παίξει σε καμιά καλή ταινία, δε θυμάμαι. Εκείνα τα χρόνια (τα παλιά ) είχε σερί από ταινιάρες http://www.imdb.com/name/nm0000228/ και το k-pax ηταν πολυ καλο
mrpink Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 http://www.imdb.com/name/nm0000228/ και το k-pax ηταν πολυ καλο Και μένα μου άρεσε το K-Pax και Η Ζωή του David Gale, αλλά τελικά είχα δίκιο. Καμιά σπουδαία ταινία μετά το American Beauty (δεν έχω δει το Moon).
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Και μένα μου άρεσε το K-Pax και Η Ζωή του David Gale, αλλά τελικά είχα δίκιο. Καμιά σπουδαία ταινία μετά το American Beauty (δεν έχω δει το Moon). Στο Μoon κανει τη φωνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.