KaizerSoze Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ΚΑΝΟΝΕΣ 1. Ο καθένας φτιάχνει μια λίστα με τα 10 καλύτερα φινάλε σε ταινίες. Τα κριτήρια κατάρτισης της λίστας είναι αυστηρά προσωπικά. 2. Οι βαθμοί δίνονται ως εξής: Το #1 του θα βαθμολογηθει αναλογα με το ποσα ονοματα εχει συμπεριλαβει σ'αυτην.Το τέλος που βρίσκεται στο νούμερο 1 παίρνει 10 πόντους, η σειρά στο νούμερο 2 παίρνει 9 πόντους και ούτω καθεξής. Αν στείλει λιγότερες πχ 9, το #1 του παιρνει 9, το #2 του 8 κοκ 3. Φτιάχνετε τη λίστα σας και τη στέλνετε με π.μ. σε μένα. 4. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής λιστών η 19η Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευη. 5. Στα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν καθε ταινια θα εμφανιστεί μονο μια φορα ΟΡΙΣΜΟΙ "Καλύτερο τέλος" θεωρείται οτιδήποτε φερει το "τελος" σε μια ταινια. Αυτο μπορεί να ειναι η τελευταία σκηνη, μπορεί και όχι. Πχ στην ταινια Fight Club η στιγμή που αποκαλύπτεται οτι ο Ταιλερ Ντερντεν δεν υπάρχει ΔΕΝ ειναι το τελος αλλά ένα twist μέσα στην ταινια. Τέλος είναι η σκηνή μετά όπου ο Αφηγητης "σκοτώνει" τον Ταιλερ και βλέπει τις εκρηξεις Αντιθετως στην 6η Αίσθηση η αποκάλυψη ότι ο χαρακτήρας του Μπρους Γουίλις ειναι νεκρός ουσιαστικά φερει το τέλος στην υπόθεση Λαμβάνοντας αυτό υπόψη γινεται σαφές ότι ΔΕΝ μιλαμε μονο για twist endings αλλά για endings γενικα. Αυτο συνεπάγεται οτι twist στην υπόθεση θα θεωρούνται ως τελος ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ δεν ακολουθούνται από σημαντικές εξελίξεις στην πλοκή Επειδή αυτό ισως δεν γινει αντικειμενικα αποδεκτο, οριζω δημοκρατικά οτι κριτης ειμαι εγω Ως εκ τουτου, μπορειτε να βάλετε πάνω απο μια σκηνές της ιδιας ταινίας στη λιστα αλλα θα παραμείνει και θα βαθμολογηθεί τελικά μονο μια, αυτη με την υψηλοτερη βαθμολογια, με αυτοματη ΠΤΩΣΗ των βαθιμολογιων των υπολοιπων(αφου θα αφαιρεθει μια ταινια) Επομενως σκεφτειτε καλα ποιο ειναι το τελος της ταινιας
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 To είπε και το κανε ο τρελός! Έτσι ρε...χωρίς ανάσα! Γιατί όχι τοπ 50?
Sellers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, μήπως υπάρχουν λινκς απο το Buried? Ωραίος ρε Κάιζερ. Περιμένουμε λεπτομέρειες...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, μήπως υπάρχουν λινκς απο το Buried? Ωραίος ρε Κάιζερ. Περιμένουμε λεπτομέρειες... Χαχαχαχαχαχα κλαίω ακόμα σταμάτα!!!
marantonis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ωραιος, congrads. Οσοι δεν εχουμε ομως και την εξαιρετικη μνημη πως θα θυμηθουμε τα αγαπημενα μας movie endings? Εγω δε θυμαμαι τι εφαγα χθες
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Θα σου πω αυτά που θα βάλω εγώ να βάλεις τα ίδια.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ναι ναι...να κάνουμε και ένα τοπ 20 καλύτερων σειρών!!
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Είναι πεθαμένος. Και υπάρχει μάρκα κομπαγιάσι? Και ασφαλώς ο εγκεφαλικός καρχαρίας έφαγε το γκομενάκι και έμεινε ο μαύρος και ο λευκός. Έχουμε δουλειά λέμε
marantonis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Θα σου πω αυτά που θα βάλω εγώ να βάλεις τα ίδια. Το θεμα ειναι να θυμηθω την υπαρξη των ταινιων. Αν γινει αυτο θυμαμαι και τι εγινε σ' αυτες, εκει δεν υπαρχει προβλημα.
imr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγω ηδη εφτιαξα λιστα Τελικα ειναι ακρως ενδιαφερον! Αν και βλεπω 2-3 ταινιες απολυτα φαβορι υπαρχουν απιστευτα φιναλε χωρις να χρειαζεται να εχουν Twists
bluesattack Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ο κοσμος εχει αρχισει να μαζευεται πριν ακομη στηθει η διοργανωση Εχω βρει ηδη 5,6 πολυ δυνατα τελη
Sellers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ναι να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν είναι ανάγκη ντε και καλά να είναι όλα τα τέλη με ανατροπές. Και τα συγκινητικά τέλη παίζουν και όλα. Να για... για παράδειγμ...α, τι ήθελα και το ... θυμήθηκα, εκει που.. ... που .... χμ... που η Ρόουζ... ... γριά πια... ... πετάει το... ... το κολιέ στην ... .. θάλασσα... ααααχ... τι ήθελα και το θυμήθηκα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.