Προς το περιεχόμενο

Drivers ηχου για windows 7 32bit

Ippotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω οδηγους για ενα sony vaio vgn fe11s γιατι ενω αναπαραγαγει δεν ακουγεται ο ηχος ξερει κανεις να με διαφωτισει γιατι δεν μπορω να βρω οδηγους στα wind 7 home premium?

Δημοσ.

Αφού αναπαράγει κάποιος player δεν είναι θέμα drivers.

Το εικονίδιο με την ένταση υπάρχει στο tray (κάτω δεξιά);

Αν ναι κάνε δεξί κλικ και πήγαινε στις συσκευές αναπαραγωγής.

Κάνε δεξί κλικ στον κενό χώρο (όχι πάνω σε συσκευή) και τσεκάρισε να εμφανίσει τις απενεργοποιημένες και τις αποσυνδεμένες συσκευές.

Δες και πες μας τι συσκευές έχει και πια είναι επιλεγμένη (καλύτερα screenshot).

Δημοσ.
Αφού αναπαράγει κάποιος player δεν είναι θέμα drivers.

Το εικονίδιο με την ένταση υπάρχει στο tray (κάτω δεξιά);

Αν ναι κάνε δεξί κλικ και πήγαινε στις συσκευές αναπαραγωγής.

Κάνε δεξί κλικ στον κενό χώρο (όχι πάνω σε συσκευή) και τσεκάρισε να εμφανίσει τις απενεργοποιημένες και τις αποσυνδεμένες συσκευές.

Δες και πες μας τι συσκευές έχει και πια είναι επιλεγμένη (καλύτερα screenshot).

οριστε φιλος :)

93211683.jpg</noscript>

Δημοσ.

Από driver είσαι κομπλέ,φαίνονται όλα σωστά,δες αν είναι σωστά βαλμένα όλα τα καλώδια και αν παίρνουν ρεύμα τα ηχεία.

Δημοσ.
Από driver είσαι κομπλέ,φαίνονται όλα σωστά,δες αν είναι σωστά βαλμένα όλα τα καλώδια και αν παίρνουν ρεύμα τα ηχεία.

ειναι laptop sony vaio vgn fe11s και αναφερομαι για τα δικα του ηχειακια τα ενσωματωμενα

Δημοσ.
Ο ήχος από τα windows ακούγεται;

Σε κανένα video δεν σου βγάζει ήχο ή μόνο σε συγκεκριμένο;

Γενικα Βαζω wind media player , Βαζω vlc τα αναπαραγαγουν τα mp3 αλλα δεν ακουγεται εχω δοκιμασει να βαλω και ακουστικα αλλα τπτ και απο κει :devil:

και ο ηχος των wind οχι δεν ακουγεται

Δημοσ.
Μιας και όταν κατεβάζεις τέρμα το ήχο δεν βγάζει ένδειξη mute κάνε τον κόπο να το δεις.

δες οριστε

90352698.jpg[/url]</noscript>

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Απ' ότι καταλαβαίνω έχεις βάλει πρόσφατα τα 7άρια, έτσι;

Τους drivers τους κατέβασες μόνος σου ή χρησιμοποίησες το Drivers Scanner; Τέτοια προγράμματα δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου.

Η Sony προτείνει το Vaio Updater. Κατέβασε το και τρέξ' το μήπως σου κατεβάσει drivers μόνο του.

Δημοσ.

Λοιπον περασα εγω ναι προσφατα τα 7 και απο οδηγους πηγα στο επισημο site της sony αλλα δεν βρηκα για τα wind 7 αλλα περασα τους βασικους που βρηκα και καναν απο vista γιατι αυτα θελει το κοπελι που του φτιαχνω το laptop αλλα κολησα με τον ηχο ωστοσο εχω να πιασω windows απο εποχη xp και εχω χασει επισοδεια.Το Drivers Scanner μου το συνεστισε και καλα το microsoft center αλλα ειδα πως θελει πληρωμη και το αφησα οπως ηταν. Θα τσεκαρω τωρα αυτο που λες για το vaio updater και απαντω..

---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

παιδες τριχες κατσαρες ,απεγκατεστησα την συσκευη απεγκατεστησα τους οδηγους που ειχα εκανα upate τπτ δεν μου εβγαλε για ηχο εκανα restart μπας και.. αλλα με το που ανοιξαν τα windows αναγνωρισε την on board καρτα ηχου αυτοματα και ειναι οπως πρην αλλα αυτην την φορα χωρις τον οδηγο που προ υπηρχε

URL=http://img59.imageshack.us/i/86697473.jpg/]86697473.jpg[/url]

Δημοσ.

Το λινκ που σου έδωσα είναι ένα updater που δίνει η sony για να γίνει αναβάθμιση σε μηχανάκια που δεν υποστηρίζουν άμεσα τα 7άρια.

Απ' ότι είδα δεν δίνει drivers για 7 επειδή δεν τα υποστηρίζει άμεσα το laptop.

Πες στην κοπέλα ότι δεν μπορεί να έχει 7άρια σε αυτό το Laptop και βάλε vista που τα υποστηρίζει.

Δημοσ.
το κοπελι :lol: οχι κοπελια

Καλως παιδες σας ευχαριστω για τον χρονο σας να στε καλα :-)

:-):-):-)

Άκυροοοοο.

Του άλλαξα φύλο του κοπελιού.:lol:

Σόρυ

Δημοσ.

Σημερα εβαλα τα wind vista home basic αλλα ελεος ο ηχος οπως πρην τα ιδια, ο media player παιζει κανονικα αλλα δνε ακουγεται τιποτα καμια ιδεα η να προχωρησω στα xp?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...