barman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καλοκαιρι κι εγω αναφερω οτι εχω σαφως πιο πανω, αλλα πανω απο 70 δεν εχω δει ποτε, εκτος απο μια φορα που εβγαλα τον ανεμιστηρα της ψυκτρας για να δω τι θα γινει και λιγο τους 80 σταματησα και εκλεισα το μηχανημα η megahalems σε μενα κανει πολυ καλη δουλεια, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος οσο για το haf , μπορει να κανει θαυματα απο οσο εχω δει σε φιλο.. οχι μονο στη cpu , αλλα και σε crossfire οπου οι καρτες ειναι σαντουιτς Εγω εχω την megahalems rev.2 δεν ξερω αν λεμε την ιδια. Στην καρτα γραφικων το πιο πολυ που ειδα ειναι 58 με τα παιχνιδια ολα στο φουλ. Ενταξει καλα ειναι,ειμαστε "ζεστοι" αλλα γρηγοροι :-D *Ξερεις η μητρικη μου σηκωνει 3 καρτες γραφικων χαλαρα-οποτε σε καποια φαση θα δουμε τι κανει το Haf 932 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 off topic καλυτερα κατα την αποψη μου να μη κανεις cf, αλλα να εχεις μια και καλη υπαρχουν ακομα πολλα θεματακια.. οταν το cf δουλευει σωστα οι επιδοσεις ειναι σαφως καλυτερες , αλλα απο οτι εχω δει η υποστηριξη απο αποψη software δεν ειναι αυτη που πρεπει αυτο για τις 2 καρτες, οι 3 ειναι υπερβολη και η επιπτωση στις επιδοσεις ειναι ασημαντη δηλαδη 2 το πολυ και αν.. η 5770 ειναι σαφως πιο κρυα απο τη 4890 (ο φιλος μου εχει 2 4890) , η οποια δεν ειναι απλα η πιο ζεστη 4αρα , αλλα απο τις "ζεστες" καρτες γενικως και λογω αυτων πηρε το haf , γιατι στο προηγουμενο κουτι του ειχε σοβαρο θεμα με θερμοκρασιες πλεον εχει καλυτερες κι απο μενα που εχω μονο μια σορρυ για το ot YΓ ναι μιλαω για rev.2 στην ουσια η rev.2 και 1 ειναι το ιδιο, απλα η 2 ειναι συμβατη ΚΑΙ με το δικο μου socket αυτη ειναι η διαφορα της με την πρωτη εκδοση (+ οτι εχει και 2ο σετ κλιψακια για να μπει 2ος ανεμιστηρας ) , εσυ με οποιοαδηποτε απο τις 2 δε θα ειχες προβλημα, θα ηταν ακριβως το ιδιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 off topic καλυτερα κατα την αποψη μου να μη κανεις cf, αλλα να εχεις μια και καλη υπαρχουν ακομα πολλα θεματακια.. οταν το cf δουλευει σωστα οι επιδοσεις ειναι σαφως καλυτερες , αλλα απο οτι εχω δει η υποστηριξη απο αποψη software δεν ειναι αυτη που πρεπει αυτο για τις 2 καρτες, οι 3 ειναι υπερβολη και η επιπτωση στις επιδοσεις ειναι ασημαντη δηλαδη 2 το πολυ και αν.. η 5770 ειναι σαφως πιο κρυα απο τη 4890 (ο φιλος μου εχει 2 4890) , η οποια δεν ειναι απλα η πιο ζεστη 4αρα , αλλα απο τις "ζεστες" καρτες γενικως και λογω αυτων πηρε το haf , γιατι στο προηγουμενο κουτι του ειχε σοβαρο θεμα με θερμοκρασιες πλεον εχει καλυτερες κι απο μενα που εχω μονο μια σορρυ για το ot Συμφωνω. Γιαυτο κιολας δεν εκανα ακομα cf. Περιμενω την καταλληλη στιγμη. Παντως σε ευχαριστω φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αυτη την στιγμη ειμα στα 3.8 με 1.250 ρευμα[real] και θερμοκρασιες σε idle σου 37 και full 68.Αρκετα καλα πιστευω.Ολα αυτα με μισανοιχτο το πορτακι του pc.Με το που κλεισω το πορτακι ,παμε στους 41 βαθμους και σε full στους 74-75.Οποτε αφηνω λιγο ανοιχτο το πορτακι του κουτιου [δεν με ενοχλει για τις σκονες γιατι το καθαριζω καθε μηνα]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ck77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 default voltage στα 4,00 αλλά ζεσταίνεται...πιάνει 80-90... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τι εννοείς default voltage στα 4; Πόσο είναι το VID του και πόσο το Vcore στο cpu-z; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ck77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Vcore είναι 1.368 βάσει cpu-z. VID δε μου δείχνει στο core temp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Το έχεις στο auto @ BIOS και θεωρείς ότι αυτό είναι το default CPU Voltage; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ck77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ναι....άκυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Πάντως σίγουρα δεν είναι το VID του αυτό, η ελάχιστη θεωρητικά απαιτούμενη τάση λειτουργίας του σε stock clocks. Ίσως να αναφέρεται στο BIOS, ως Normal Vcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.