Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με visionstudio

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι από την εξέλιξη παραγγελίας...

Είχε φτάσει στην αποστολή που γράφει οτι η παραγγελία προωθείται και ξαφνικά έγραφε οτι επιστρέφεται και σημερα οτι ακυρώθηκε...

Δημοσ.

Ήμουν από τους πρώτους που ξεκίνησε να τους προωθεί στο φόρουμ, όμως τελευταία δεν μας τα λένε καλά...

Παραγγελίες που αργούν πολύ, ακυρώσεις παραγγελιών, προϊόντα κράχτες και καμία ειδοποίηση στον πελάτη.

Δημοσ.

κι εμενα μου φαινεται περιεργο που πινει κοσμος νερο στο ονομα του vision studio .... αγορασα απο αυτους μια καρτα ηχου bulk βεβαια αλλα δεν εχει σημασια η οποια ηρθε με σπασμενο cd ...δεν ειχαν μπει καν στον κοπο να τη βαλουν σε ενα κουτακι να μην σπασει αφου επικοινωνησα μαζι τους πανω απο 10 φορες να μου δωσουν μια λυση διχνοντας καλη διαθεση στα πλαισια του "ε μπορει και να συμβει" ,εστω να μου στειλουν τους drivers με ενα e-mail , μου πουλαγαν και πνευμα οτι δεν εχουν καμια ευθυνη και να τα βρω με την acs ....αν μεινεις ευχαριστημενος απο ενα μαγαζι θα το διαδωσεις σε 5 ατομα αν δυσαρεστηθεις θα το διαδωσεις σε 50 ...εγω ανοικω στη δευτερη κατηγορια

Δημοσ.

Έχει ειπωθεί πολλάκις ότι όλα τα μαγαζιά θα 'χουν αφήσει δυσαρεστημένους όλο και κάποιους απ' τους πελάτες τους, είναι σχεδόν λογικό..

Δημοσ.
κι εμενα μου φαινεται περιεργο που πινει κοσμος νερο στο ονομα του vision studio .... αγορασα απο αυτους μια καρτα ηχου bulk βεβαια αλλα δεν εχει σημασια η οποια ηρθε με σπασμενο cd ...δεν ειχαν μπει καν στον κοπο να τη βαλουν σε ενα κουτακι να μην σπασει αφου επικοινωνησα μαζι τους πανω απο 10 φορες να μου δωσουν μια λυση διχνοντας καλη διαθεση στα πλαισια του "ε μπορει και να συμβει" ,εστω να μου στειλουν τους drivers με ενα e-mail , μου πουλαγαν και πνευμα οτι δεν εχουν καμια ευθυνη και να τα βρω με την acs ....αν μεινεις ευχαριστημενος απο ενα μαγαζι θα το διαδωσεις σε 5 ατομα αν δυσαρεστηθεις θα το διαδωσεις σε 50 ...εγω ανοικω στη δευτερη κατηγορια

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί και θα με ενδιέφερε να μάθω αν αυτό με τη συσκευασία (για τη μεταφορά) που αναφέρεται έχει συμβεί και σε άλλους. Και γενικότερα καλές και κακές εμπειρίες από το εν λόγω κατάστημα.

Δημοσ.
Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί και θα με ενδιέφερε να μάθω αν αυτό με τη συσκευασία (για τη μεταφορά) που αναφέρεται έχει συμβεί και σε άλλους. Και γενικότερα καλές και κακές εμπειρίες από το εν λόγω κατάστημα.

Μια εμπειρία από μένα από το εν λόγω κατάστημα

Έκανα παραγγελία ένα τροφοδοτικό ημέρα πέμπη την παρασκευή το πρωί με πήραν για να ενημερώσουν ότι η παραγγελία έγινε δεκτή και οτι την επόμενη τέταρτη θα είναι στο κατάστημα για παραλαβή <μέσα στο χρονικό όριο που έλεγαν και στην ιστοσελίδα τους> Με περνούν και την τετάρτη το πρωί ξανά για να μου πουν ότι το τροφοδοτικό είναι ετοιμοπαράδοτο και μπορώ να το παραλάβω. Πηγαίνω την ιδία μέρα το περνώ όλα καλά μέχρι εδω δεν προλαβαίνω να το βάλω και κλίνει την επόμενη μέρα τους το πηγαίνω πίσω για έλεγχο το βλέπουν μου λένε τελικά είναι χαλασμένο και θα κάνουμε παραγγελία καινούριο για αντικατάσταση <<΄΄γαμοτο λεω!! ακόμη δεν το πήρα χάλασε ΄΄:lol:>>. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα ξανά παραγγειλω πράγματα.

Δημοσ.

Εγώ που τους βρηκα τελικά για την παραγγελια μου ειπαν οτι θα ενημερωσουν τα couries αλλά τπτ...

και με πηραν απο τα courier και λενε οτι επιστρεφετε η παραγγελια πισω....

Μαρεσει που θα τους ενημερωναν

Για το visiontudio αναφερομαι τωρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...