Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω το βλεπω να πουλαει το πραγμα! Αλλα αναρωτιεμε τι μενου θα βαλουν? Android or PSP? Αμα ειναι Android εγω το πηρα ηδη! Καλα, και αλιως να ειναι εγω παλι το περνω αλλα προτιμω να εχει πιο πολλα specs απο κινητο!

Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα που ακουγονται και ολες οι αποψεις εχουν καποια βαση.

Μια απορια μονο.

Αν βγει PSP-phone θα βγει και κανονικο PSP(PSP2 π.χ.)..?

Γιατι αν βγουνε και τα δυο το ενα θα κοβει το αλλο.Οχι το καλυτερο για τη Sony.

Παντως σαν ιδεα smartphone-παιχνιδομηχανη δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο κατα τη γνωμη μου αφου σε 5-6 μηνες που θα ξεπεραστει ως smartphone θα σταματησει και να πουλαει.

Καλυτερα ενα τουμπανο PSP και αν θελουνε να το χτυπησουνε ας βγαλουνε iGame. :lol:

Δημοσ.
Ωραια ολα αυτα που ακουγονται και ολες οι αποψεις εχουν καποια βαση.

Μια απορια μονο.

Αν βγει PSP-phone θα βγει και κανονικο PSP(PSP2 π.χ.)..?

Γιατι αν βγουνε και τα δυο το ενα θα κοβει το αλλο.Οχι το καλυτερο για τη Sony.

Παντως σαν ιδεα smartphone-παιχνιδομηχανη δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο κατα τη γνωμη μου αφου σε 5-6 μηνες που θα ξεπεραστει ως smartphone θα σταματησει και να πουλαει.

Καλυτερα ενα τουμπανο PSP και αν θελουνε να το χτυπησουνε ας βγαλουνε iGame. :lol:

Φαντάζομαι αν βγουν και τα δυο το ένα θα είναι ένα κάλο Smartphone που παίζει αξιοπρεπή παιχνίδια και το άλλo καθαρή πετρελαιομηχανή για σκληροπυρηνικούς gamers σαν έμενα :lol::lol::lol:

Δημοσ.
πόσους επιχειρηματίες έχετε δεί με psp στο δρόμο?

Κανέναν, αλλά ούτε και πολλούς επιχειρηματίες να παίζουν παιχνίδια σε wm κινητά ή σε iphones.

Επειδή έχει τα features δε θα πει ότι θα τα χρησιμοποιεί όλα.

Δημοσ.

Ναι.. αλλα το λογικό είναι να το προωθήσουν σαν παιχνιδο-κινητό και όχι σαν smartphone που τυχαίνει να παίζει και παιχνίδια.

Οπότε δε νομίζω οτι target group του είναι οι επιχειρηματίες όπως ειπώθηκε. Ούτε πολλοί φαντάροι θα δώσουν 500-600 ευρώ για να παίζουν στη σκοπιά.

Και προφανώς target group δεν είναι να το πάρει ενας στους εκατό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα που μακάρι να το έχουν λύσει είναι η μπαταρία ένα κινητό με αυτές τις ικανότητες, πόσο θα κρατάει η μπαταρία???

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...