euklidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Και στο καπάκι θα βγει μια συσκευή που θα φοράει πάνω της το iPhone, με σταυρό αριστερά, πλήκτρα δεξιά και έξτρα μπαταρία και αντίο ζωή το psp-phone. Το θεμα ειναι να μαην κουβαλας μαζι σου χειρηστιρια. Εχετε λυσαξει ολοι οι iphone fanboys. Ελεος. Σιγα μην περνω μαζι με το κινητο και το χειριστηριο για να παιζω παιχνιδια συν το γεγονως οτι θα πρεπει να δωσεις 100+ ευρω εξτρα για να το κανεις αυτο με ενα iphone γιατι σιγα μην στο δωσουν με 20 ευρω. Εδω τα ακουστικα του iphone βαρανε 30+ euro...
D.Luffy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εδω εισαι λαθος φυσικα... Δεν βαζεις τιμη smartphone + τιμη κονσολας γιατι θα μοιραζονται το ιδιο hardware, στην ουσια η διαφορα τιμης ειναι smartphone + 5-6 extra πληκτρα Για αυτο και θα κανει επιτυχια αν βγει κατι τετοιο. Γιατι δεν θα πρεπει να παρεις 2 διαφορετικα πραγματα τα οποια ουσιαστικα εχουν το ιδιο HW. Πραγματικα δεν βλεπω λογο στο να τα διαχωρισουμε σαν αγορες. Γιατι να παρεις PSP2 οταν το εχεις στο κινητο με ιδιες ή καλυτερες επιδοσεις; Εαν η Sony αποφασίσει ουσιαστικά να αντικαταστήσει το PSP2 εντελώς με αυτό, τότε ναι. Όμως οι fans που έχουν ήδη ένα καλό κινητό και απλά θέλουν το επόμενο PSP δεν νομίζω ότι θα τους αρέσει η κίνηση. Όπως και να το κοστολογήσεις, αν πρόκειται για smartphone τότε θα πληρώσεις σίγουρα παραπάνω από όσο θα πλήρωνες για το "κανονικό" PSP2... Όσο αναφορά για τους gamers, η κυκλοφορία του 3DS θα παγώσει τα πάντα στη συγκεκριμένη αγορά. Κανείς από αυτούς δεν θα γυρίσει να κοιτάξει αυτό για παιχνίδια όταν η Nintendo με (σίγουρα) χαμηλότερη τιμή προσφέρει κάτι επαναστατικό σε αυτό το τομέα (3D). Για το smartphone κομμάτι τώρα, με κυκλοφορίες iPhone 5, NOKIA Meego (μπορεί), Windows Phone 7, HTC χψχψχψ, Samsung χψχψχψ, απλά δεν υπάρχει σανίδα να σταθεί. Θα πατώσει. Και τέλος το θέμα είναι αν όντως η Sony σκοπεύει να κυκλοφορήσει PSP2. Σίγουρα θα διαφέρουν πολύ σαν συσκευές, τους θεωρείς τόσο βλάκες έτσι ώστε να αφήσουν το ένα προιόν τους να "φάει" το άλλο? Δεν νομίζω. Εδω εισαι λαθος φυσικα... Δεν βαζεις τιμη smartphone + τιμη κονσολας γιατι θα μοιραζονται το ιδιο hardware, στην ουσια η διαφορα τιμης ειναι smartphone + 5-6 extra πληκτρα ; Και κάτι άλλο. Εσύ είσαι λάθος... Με τη λογική σου, η διαφορά του iPod Touch με το iPhone είναι η κεραία λήψης. Το iPod όμως κάνει 200 ευρώ και το iphone 600+. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2010 από dimitris2006
angmar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Η διαφορά του ipodtouch με το iphone είναι ο δέκτης 3g/gsm το gps η πίσω κάμερα και η διαφορετική τεχνολογία του πάνελ της οθόνης. Επίσης 250€ κάνει το 8gb. Η διαφορά μεταξύ δύο μοντέλων με 16gb είναι κοντά στα 300€, όχι ότι δικαιολογεί το κόστος, αλλά μη ξεχνάς ότι μιλάμε για προϊόντα απλ, οπότε τα τιμολόγιά τους δεν είναι και τα λογικότερα του κόσμου.
D.Luffy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Η διαφορά του ipodtouch με το iphone είναι ο δέκτης 3g/gsm το gps η πίσω κάμερα και η διαφορετική τεχνολογία του πάνελ της οθόνης. Επίσης 250€ κάνει το 8gb. Η διαφορά μεταξύ δύο μοντέλων με 16gb είναι κοντά στα 300€, όχι ότι δικαιολογεί το κόστος, αλλά μη ξεχνάς ότι μιλάμε για προϊόντα απλ, οπότε τα τιμολόγιά τους δεν είναι και τα λογικότερα του κόσμου. Γι αυτό λοιπόν, όπως λες, δεν περιμένω η Sony Ericsson να το παίξει "λογική" σε αυτό τομέα. Ποιος το παίζει άλλωστε? θα κοστολογίσει τη συσκευή σαν φορητή κονσόλα ή σαν smartphone? Μέσος δρόμος δεν υπάρχει, βάλτε λοιπόν τη φαντασία σας να δουλέψει. Κάτι άλλο. Κάνε καλύτερη έρευνα. Το iPod έχει Retina Display, κάμερα μπρος πίσω, facetime... οι διαφορές μικραίνουν η τιμή όμως (του iPhone) μένει ίδια.
angmar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Την έρευνά μου την έχω κάνει. Το touch δεν έχει IPS και δε μπορεί να βγάλει τις 5mpix φωτο που βγάζει το 4...
D.Luffy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Την έρευνά μου την έχω κάνει. Το touch δεν έχει IPS και δε μπορεί να βγάλει τις 5mpix φωτο που βγάζει το 4... Ομολογώ ότι ειδικά αυτό με την IPS δεν το ήξερα, sorry. Και πάλι όμως η διαφορά στο κόστος είναι τεράστια. Έτσι κι αλλιώς η τεχνολογία που διαφημίζει περισσότερο η Apple στον τομέα οθόνης είναι η Retina Display. Δεν νομίζω IPS+5MP+GPS+κεραία=300 ευρώ. Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα...
REDODIN7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Εγώ το βρίσκω καταπληκτική ιδέα και ανήκω στην κατηγορία που τον ενδιαφέρει το κινητό τους να παίζει παιχνίδια . Το iPhone έχει αξιοπρεπή παιχνίδια αλλά δεν είναι για σκληροπυρηνικούς :lol: και δεν γίνεται να βγάλει παιχνίδια που να μαμανε και να δέρνουν όπως το PSP !!! Καλό το Hero of Sparta :mrgreen: αλλά God Of War δεν θα γίνει ποτέ :shifty:
kirileman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Το θεμα ειναι να μαην κουβαλας μαζι σου χειρηστιρια. Εχετε λυσαξει ολοι οι iphone fanboys. Ελεος. Σιγα μην περνω μαζι με το κινητο και το χειριστηριο για να παιζω παιχνιδια συν το γεγονως οτι θα πρεπει να δωσεις 100+ ευρω εξτρα για να το κανεις αυτο με ενα iphone γιατι σιγα μην στο δωσουν με 20 ευρω. Εδω τα ακουστικα του iphone βαρανε 30+ euro... Καταρχάς δεν είμαι ... "boy", να κόψουμε τους χαρακτηρισμούς πάσης φύσεως στους οποίους έχετε εθιστεί μερικοί. Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε smartphone ή το iPod touch. Γιατί να μην κουβαλάς το χειριστήριο στην τσάντα και να κουβαλάς συνεχώς (πόσο μάλλον να μιλάς με) το ογκώδες psphone; Η τιμή είναι ένα θέμα, φυσικά.
mdr21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Eγω πιστευω θα πουλησει μονο σε ηλικιες 12-17. Απο τα υπολοιπα γρουπ σε ενα μικρο ποσοστο αμετανοητων gamer.
euklidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καταρχάς δεν είμαι ... "boy", να κόψουμε τους χαρακτηρισμούς πάσης φύσεως στους οποίους έχετε εθιστεί μερικοί. Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε smartphone ή το iPod touch. Γιατί να μην κουβαλάς το χειριστήριο στην τσάντα και να κουβαλάς συνεχώς (πόσο μάλλον να μιλάς με) το ογκώδες psphone; Η τιμή είναι ένα θέμα, φυσικά. Δεν θα γινει για τον ιδιο λογω που δεν πηρες ενα κινητο 300 ευρω και μια φωτογραφικη μηχανη και προτιμησες να παρεις iphone γνωριζοντας οτι οι φωτογραφιες του απεχουν πολυ απο την ποιοτητα μιας κανονικης φωτογραφικης μηχανης.
immortal80s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ωραιο φενεται αλλα να δουμε ποσο κανει $
hackerW32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 αν κανει πανω απο 300αρι απλος θα περιμένω να πέσει η τιμη του..
radical239 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ψ'υθηκα όταν το έμαθα ξενέρωσα όταν το είδα! Μου φενότα τέλεια ιδέα το psp να μπορούσε να κάνει ΚΑΙ κλήσεις! Ειδίκά όταν το είδα και απο κοντά τώρα που ο αδερφός μου πείρε ένα psp (φαντάρος) Πραγματικά θα με ενδιέφερε αν έμενε ως έχει και απλά μπορούσε να κάνει κλήσεις και να στείλει μυνήματα, όλλα τα υπόλοιπα τα έχει (σχεδόν). Δηλαδή to PSP να είναι και τηλέφωνο , όχι ένα τηλέφωνο να είναι και psp. Αλλα τώρα πάνε να το κάνουνε android και εκεί ξενερώνω γιατι μου φένεται οτι απλά θα είναι μια android συσκευή που απλά θα παίζει και psp παιχνίδια (emulator?) Τα reviews και previews πάντως το ονομάζουνε PSP-LIKE phone οχι psp phone... + δεν έχει αναλογικό pad:confused: Η ιδεά είναι πολύ καλή και προτοποριακή αλλα η υλοποίηση μου φένεται μούφα. Πάντως βλέπω την Apple σε λίγο να ανακοινώνει game pad για iphone και touch που θα είναι και bluetooth:shock: Εκεί απλά θα γελάσω... Πάντως μέχρι να βγει εγώ θα είμαι ήδη στην αγορά για android εω τότε βλέπουμε - αν δεν είναι και υπερπανάκριβο χωρίς λόγο σε στυλ iphone...
hartoyakas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μια καλη ευκαιρια να ανταγωνιστει μια εταιρεια το νεο iphone. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα