euklidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ετσι,μονο η apple θα επιτυγχανει σε αυτο το φορουμ.μονο το iphone τα κανει ολα και συμφερει και οποτε θελουμε το παρουσιαζουμε ως παιχνιδομηχανη και οποτε θελουμε το παρουσιαζουμε ως....σοβαρο επαγγελματικο τηλεφωνο(εδω γελαμε). οντως,psp ποιος θα αγορασει? μονο τα 15 χρονα και...οι φανταροι,οι φοιτητες,οι επαγγελματιες που ειναι μονιμως στο δρομο,ατομα με δουλειες γραφειου για τα διαλειμματα κτλ... ειπαμε,μονο apple. ow the fail +10000 δεν τα ειπα εγω για να μην παω για 2ο ban
BladeRunner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 και φυσικα επεσε αμεσως μαχαιρι και λογοκρισια σε αυτα που γραφουμε. εξαλλου το iphone κανει ΚΑΙ αυτο και psp δεν εχει κανενας...μεγαλος. σας αφηνω τωρα. μου θυμιζει την αιθουσα ειδησεων απο το goodmorning vietnam.
kirileman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 πρέπει να τραβάτε τρελό κόμπλεξ ε; Βλέπε άβαταρ...
Avatar_GR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δύσκολο πολύ το βλέπω να πουλήσει τρελά όπως λέτε. Έχει πολύ μικρό και συγκεκριμένο target group. Τα πιτσιρίκια 12-15 που λιώνουν με τις ώρες στα παιχνίδια. Και πάλι πολλοί gamers θα προτιμήσουν ένα απλό κινητό(που θα παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια όταν είναι στο δρόμο) και ένα Playstation για το σπίτι. Ε ρε λιώσιμο που έχει να πέσει! Ολα τα πιτσιρίκια καθυστερημένα θα καταντήσουν! Βάλτε τους και ένα τσιπάκι στον εγκέφαλο να τελιώνει η ιστορία!
kirileman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Όλοι οι καλοί χωράνε. Σοβαρό gaming χωρίς hardware πλήκτρα δε γίνεται και εκεί θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό.
euklidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δύσκολο πολύ το βλέπω να πουλήσει τρελά όπως λέτε. Έχει πολύ μικρό και συγκεκριμένο target group. Τα πιτσιρίκια 12-15 που λιώνουν με τις ώρες στα παιχνίδια. Και πάλι πολλοί gamers θα προτιμήσουν ένα απλό κινητό(που θα παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια όταν είναι στο δρόμο) και ένα Playstation για το σπίτι. Ε ρε λιώσιμο που έχει να πέσει! Ολα τα πιτσιρίκια καθυστερημένα θα καταντήσουν! Βάλτε τους και ένα τσιπάκι στον εγκέφαλο να τελιώνει η ιστορία! Mα η portable συσκευη δεν εχει να κανει με το PS3 σπιτι
elven Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 δλδ τώρα σοβαρά βλέπεις επιχειρηματίες και επαγγελματίες σαν target group του ps phone;
BladeRunner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 φοιτητες,φανταροι(χαμος γινεται),μεταπτυχιακοι σε εσωτερικο και εξωτερικο,μαθητες,νεοι ως τα 28 κτλ... τρελο target group. και φυσικα εμεις οι gadgetακιδες που οσο και να μεγαλωσουμε θα τα γουσταρουμε. φυσικα και θα υπαρξουν επιχειρηματιες,ειδικα της γεννιας μου,των 30+ που θα το τιμησουν. τι κριμα σε ενα "τεχνολογικο" φορουμ να υπαρχει τετοια στενομυαλια. εξαλλου αυτο το κανει ΚΑΙ το iphone.:lol: οτι δεν υπαρχει target group στο psp,τι να πω...πρεπει να το λεει καποιος που ζει κλεισμενος σε καμμια γυαλα και δεν εχει βγει λιγο εξω να δει τι γινεται.
efo355 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αμάν πια με αυτούς τους επιχειρηματίες. Αφού οι πιο πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι που τους είδατε πια τους επαγγελματίες! Μια χαρά μου ακούγεται και αν έχει και καλή τιμή εγώ το τσιμπάω. Αλλωστε η αγορά πάσχει καιρό τώρα από μια σοβαρή φορητή κονσόλα (το psp πάλιωσε). Αν έχει κυριλέ γραφικά με backwards compatibility θα είναι ότι πρέπει γιατί μη γελιόμαστε χωρίς κουμπιά δε γίνεται να παίξεις και να το ευχαριστηθείς.
elven Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καταρχήν δεν μ αρέσει το iphone και δεν έχω iphone,όποιος μιλήσει αρνητικά για ένα τηλέφωνο sony και καλά πρέπει να είναι iphone fanboy. Πολλοί θέλουν να παίζουν παιχνίδια στο κινητό αλλά μιλάμε για παιχνιδάκια να περνά η ώρα και όχι για κάτι το απαιτητικό. Χαίρομαι που η sony βγάζει κινητό με ελληνικό target group,μετά μιλάμε για στενομυαλιά και γυάλες
BladeRunner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 θα σου εβαζα και εσενα ενα + για την αυτογνωσια σου οσον αφορα το blog σου αλλα τα εχω μπλοκαρει ολα με το no script και βαριεμαι τωρα... μπραβο παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα