Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν αυτό είναι ο αντικαταστάτης του psp τότε τον κακό τους τον καιρό!

που είναι τα umd και τα ωραία τα κλασσικά που καταλαβαίνεις παιχνίδι.

το γυρίσαμε τώρα και ασχολιόμαστε με τα υβριδικά και τις αφές.

εκέι,δέκα κουμπάκια,δισκάκι και είσαι άρχοντας!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
αν αυτό είναι ο αντικαταστάτης του psp τότε τον κακό τους τον καιρό!

που είναι τα umd και τα ωραία τα κλασσικά που καταλαβαίνεις παιχνίδι.

το γυρίσαμε τώρα και ασχολιόμαστε με τα υβριδικά και τις αφές.

εκέι,δέκα κουμπάκια,δισκάκι και είσαι άρχοντας!

Ρε λες να περιμένουμε τίποτε ανάλογο από την Nintendo?!

Hmm....jpg

Πάντως σχετικά drawings (έτσι τα λένε στο χωριό μου B) ) έχουν καταχωρηθεί.

http://www.google.com/patents?id=GBh4AAAAEBAJ&pg=PA2&dq=7069044&num=100&source=gbs_selected_pages&cad=4#v=onepage&q&f=false

Δημοσ.

μη το κάνεις χειρότερο plz!!

ο θάνατος του portable gaming έρχεται..

σε λίγο θα λέμε ρετρο και το psp!

Δημοσ.

εγω ειχα δει κατι τετια σχεδια σε μια ιστιοσελιδα

για ενα psp-τιλεφονο

(μονο που ηταν σχεδιασμενο αλιος..)

Δημοσ.
φοιτητες,φανταροι(χαμος γινεται),μεταπτυχιακοι σε εσωτερικο και εξωτερικο,μαθητες,νεοι ως τα 28 κτλ...

τρελο target group.

και φυσικα εμεις οι gadgetακιδες που οσο και να μεγαλωσουμε θα τα γουσταρουμε.

φυσικα και θα υπαρξουν επιχειρηματιες,ειδικα της γεννιας μου,των 30+ που θα το τιμησουν.

τι κριμα σε ενα "τεχνολογικο" φορουμ να υπαρχει τετοια στενομυαλια.

εξαλλου αυτο το κανει ΚΑΙ το iphone.:lol::lol::lol:

οτι δεν υπαρχει target group στο psp,τι να πω...πρεπει να το λεει καποιος που ζει κλεισμενος σε καμμια γυαλα και δεν εχει βγει λιγο εξω να δει τι γινεται.

Το να το πάρει ένα μικρο ποσοστό φαντάρων, μερικοι φοιτητές (ελάχιστοι και αν) δεν ονομάζεται target group. Το ότι θα το τιμήσουν και επιχειρηματίες και άτομα 30+ οπως και συνταξιούχοι δεν λέει κάτι γιατί πολύ απλά θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα το κάνουν. 1 στου 100000 απο το συγκεκριμένο γκρούπ που θα το πάρει δεν νομίζω να το κάνει επιτυχεία το playstation phone.

Μάλλον άλλος είναι ο στενόμυαλος που πιστεύει οτι όσοι ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες θα κυκλοφορούν με ενα playstation phone στο χέρι. Αν δω CEO κουστουμαρισμένο να κοντράρει 14χρονο πιτσιρικά στο δρόμο στο Tekken θα φρικάρω πάντος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το να το πάρει ένα μικρο ποσοστό φαντάρων, μερικοι φοιτητές (ελάχιστοι και αν) δεν ονομάζεται target group. Το ότι θα το τιμήσουν και επιχειρηματίες και άτομα 30+ οπως και συνταξιούχοι δεν λέει κάτι γιατί πολύ απλά θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα το κάνουν. 1 στου 100000 απο το συγκεκριμένο γκρούπ που θα το πάρει δεν νομίζω να το κάνει επιτυχεία το playstation phone.

Μάλλον άλλος είναι ο στενόμυαλος που πιστεύει οτι όσοι ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες θα κυκλοφορούν με ενα playstation phone στο χέρι. Αν δω CEO κουστουμαρισμένο να κοντράρει 14χρονο πιτσιρικά στο δρόμο στο Tekken θα φρικάρω πάντος!

Ναι σε οπως ακριβως δεν πουλησε και το psp :P Eλα μην λεμε οτι θελουμε... εδω σκανε 700 ευρω για tablet, σε smartphone παιχνιδομηχανη θα κολλησουν;

Η Sony το διέψευσε οπότε...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

αυτο που το διαβασες;

Επεξ/σία από dimitris2006
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πάντως θα το αγόραζα,

εδώ και τόσες γενιές psp (1000,2000,3000, pspgo) τον ιδιο cpu είχαν

κολιμενο στα 333mhz

άντε του εύχομαι και διπύρηνο!

(λίγο δισκολο να κανουν το nds και τηλεφονο..)

και κατι αλλο..

που ειναι ο αναλογικος οεο?

εκτος ,αν επιδη ειναι ακομα στα αρχικα σταδια τον προσθεσουν μετα..

Επεξ/σία από dimitris2006
Δημοσ.

Πιο gaming από το "έχουμε πιο πολλούς τίτλους από την nintendo" aka iphone σίγουρα θα είναι. Από το 3gs και μετά που παρουσίαζεται το iphone και ως κονσόλα εγώ απορώ γιατί εκτός από κάνα adventure ή puzzle game δρν μπορείς να παίξεις.

Εμένα όμως αλλό είναι το θέμα μου και ισως λόγο ηλικίας: γιατί 2 σε 1 τηλέφωνο και παιχνιδομηχανή;;;

Σε τόπικ για τα win phone 7 όπου αναφέρθηκε στα υπέρ της πλατφόρμας τα παιχνίδια είχα την ίδια απορία. Καλό είναι να έχω την δυνατότητα να μπορώ να βάλω κάνα παιχνίδι σε περίπτωση που η κυρά αργεί συνεχώς στα ραντεβού αλλά αν θέλω συνεχώς να παίζω θα πάρω μια φορητή κονσόλα.

Δημοσ.

Εμένα όμως αλλό είναι το θέμα μου και ισως λόγο ηλικίας: γιατί 2 σε 1 τηλέφωνο και παιχνιδομηχανή;;;

Δεν βρίσκω λόγο να μην είναι και τα δύο σε ένα, αφού όλοι οι κατασκευαστές πλυντηρ.. εεμμ κινητών το κάνουν αυτό έμμεσα ή άμεσα..Γιατί όχι και η Sony?

Δημοσ.
Δεν βρίσκω λόγο να μην είναι και τα δύο σε ένα, αφού όλοι οι κατασκευαστές πλυντηρ.. εεμμ κινητών το κάνουν αυτό έμμεσα ή άμεσα..Γιατί όχι και η Sony?

Είχα γράψει την απάντηση μου κομπάρε αλλά με πέταξε το insomnia.app και ξανά δεν την γράφω. Κουραστικό είναι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτοί που θέλουν να παίξουν σοβαρά παιχνίδια θα πάρουν ή 3DS ή PSP2. Παράλληλα θα έχουν κι ένα "κανονικό" smartphone στην άλλη τσέπη.

Απορώ τι περιμένουν να πουλήσουν όταν το 2011 περιμένουμε τις παραπάνω φορητές κονσόλες. Αν το έβγαζαν 2009 ίσως να πήγαινε καλά. Τώρα όμως η περίοδος είναι δύσκολη.

Όσο αναφορά το target group τώρα, πιστεύω μόνο ανήλικοι και γκατζετάκιδες θα το πάρουν. Δηλαδή θα ΠΑΤΩΣΕΙ και θα πεθάνει. Αν το τελικό προιόν είναι το ίδιο με αυτό που βλέπω, είναι κακάσχημο και σαν κινητό και σαν κονσόλα. Τις δυνατότητες του σε άλλους τομείς φυσικα δεν τις γνωρίζω γι αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω...

Προσωπικά παίζω παιχνίδια (και φυσικά κάνω τηλέφωνα :-D), αλλά προτιμώ αυτές τις συσκευές χωριστές μεταξύ τους.

Κάποιοι λέτε "αν έχει χαμηλή τιμή......". Αλήθεια το πιστεύετε αυτό? :lol::lol::lol::lol::lol: Δηλαδή νομίζετε ότι η Sony-Ericsson θα σας δώσει smartphone+κονσόλα σε... τιμή ευκαιρίας? Για αναλογιστείτε λίγο πόσο κάνει ένα PSP κι ένα smartphone χωριστά και κάντε πρόσθεση. Επίσης λάβετε υπ' όψιν τα υψηλά specs στο hardware. (Πολύ πιο γρήγορο από PSP και ανταγωνίσιμο σαν smartphone)

Δεν μιλάμε για σαμπουάν 1+1 δώρο... για ηλεκτρονικές συσκευές μιλάμε. Θα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.

Δημοσ.
Αυτοί που θέλουν να παίξουν σοβαρά παιχνίδια θα πάρουν ή 3DS ή PSP2. Παράλληλα θα έχουν κι ένα "κανονικό" smartphone στην άλλη τσέπη.

Απορώ τι περιμένουν να πουλήσουν όταν το 2011 περιμένουμε τις παραπάνω φορητές κονσόλες. Αν το έβγαζαν 2009 ίσως να πήγαινε καλά. Τώρα όμως η περίοδος είναι δύσκολη.

Όσο αναφορά το target group τώρα, πιστεύω μόνο ανήλικοι και γκατζετάκιδες θα το πάρουν. Δηλαδή θα ΠΑΤΩΣΕΙ και θα πεθάνει. Αν το τελικό προιόν είναι το ίδιο με αυτό που βλέπω, είναι κακάσχημο και σαν κινητό και σαν κονσόλα. Τις δυνατότητες του σε άλλους τομείς φυσικα δεν τις γνωρίζω γι αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω...

Προσωπικά παίζω παιχνίδια (και φυσικά κάνω τηλέφωνα :-D), αλλά προτιμώ αυτές τις συσκευές χωριστές μεταξύ τους.

Κάποιοι λέτε "αν έχει χαμηλή τιμή......". Αλήθεια το πιστεύετε αυτό? :lol::lol::lol::lol::lol: Δηλαδή νομίζετε ότι η Sony-Ericsson θα σας δώσει smartphone+κονσόλα σε... τιμή ευκαιρίας? Για αναλογιστείτε λίγο πόσο κάνει ένα PSP κι ένα smartphone χωριστά και κάντε πρόσθεση. Επίσης λάβετε υπ' όψιν τα υψηλά specs στο hardware. (Πολύ πιο γρήγορο από PSP και ανταγωνίσιμο σαν smartphone)

Δεν μιλάμε για σαμπουάν 1+1 δώρο... για ηλεκτρονικές συσκευές μιλάμε. Θα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.

Εδω εισαι λαθος φυσικα... Δεν βαζεις τιμη smartphone + τιμη κονσολας γιατι θα μοιραζονται το ιδιο hardware, στην ουσια η διαφορα τιμης ειναι smartphone + 5-6 extra πληκτρα ;) Για αυτο και θα κανει επιτυχια αν βγει κατι τετοιο. Γιατι δεν θα πρεπει να παρεις 2 διαφορετικα πραγματα τα οποια ουσιαστικα εχουν το ιδιο HW. Πραγματικα δεν βλεπω λογο στο να τα διαχωρισουμε σαν αγορες. Γιατι να παρεις PSP2 οταν το εχεις στο κινητο με ιδιες ή καλυτερες επιδοσεις;

Δημοσ.

Και στο καπάκι θα βγει μια συσκευή που θα φοράει πάνω της το iPhone, με σταυρό αριστερά, πλήκτρα δεξιά και έξτρα μπαταρία και αντίο ζωή το psp-phone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...