efo355 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καταρχήν δεν μ αρέσει το iphone και δεν έχω iphone,όποιος μιλήσει αρνητικά για ένα τηλέφωνο sony και καλά πρέπει να είναι iphone fanboy. Πολλοί θέλουν να παίζουν παιχνίδια στο κινητό αλλά μιλάμε για παιχνιδάκια να περνά η ώρα και όχι για κάτι το απαιτητικό. Χαίρομαι που η sony βγάζει κινητό με ελληνικό target group,μετά μιλάμε για στενομυαλιά Ενώ το να κρίνεις ένα κινητό αν είναι για επαγγελματίες που χρειάζονται συνεχώς internet μη χάσουνε και το τελευταίο email (γιατί έτσι <<κάνουν>> στο εξωτερικό ) δεν είναι κομπλεξισμός ; Πόσους ξέρετε που αν δουν ένα email 2 ώρες πιο μετά θα χαθούν τα δισεκατομμύρια; Εγώ μπορώ να σου κατονομάσω δεκάδες ανθρώπους που έχουν smartphone καθαρά για τη πλάκα τους. Δεν ξέρω κανέναν που να εξαρτάται η δουλεια του από την απόδοση του smartphone του. Με συγχωρείς για τη στενομυαλιά, αλλά απλά εγώ ο καημένος ξέρω πολλούς δημοσίους υπαλλήλους αλλά κανέναν CEO .
elven Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 το ότι με σκέφτηκες μου αρκεί απο πάνε δεν μίλησα για CEO,είπα ότι το κινητό σαν παιχνιδομηχανή δεν θα τραβήξει,ούτε την γνώμη μας δεν μπορούμε να πούμε,πω πω,άντε ο άλλος είναι 35αρης γκατζετάκιας και τσακώνεται στα forumz,κι εσύ;Ο αντίλογος απαγορεύεται;
BladeRunner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ενώ το να κρίνεις ένα κινητό αν είναι για επαγγελματίες που χρειάζονται συνεχώς internet μη χάσουνε και το τελευταίο email (γιατί έτσι <<κάνουν>> στο εξωτερικό ) δεν είναι κομπλεξισμός ;Πόσους ξέρετε που αν δουν ένα email 2 ώρες πιο μετά θα χαθούν τα δισεκατομμύρια; Εγώ μπορώ να σου κατονομάσω δεκάδες ανθρώπους που έχουν smartphone καθαρά για τη πλάκα τους. Δεν ξέρω κανέναν που να εξαρτάται η δουλεια του από την απόδοση του smartphone του. Με συγχωρείς για τη στενομυαλιά, αλλά απλά εγώ ο καημένος ξέρω πολλούς δημοσίους υπαλλήλους αλλά κανέναν CEO . efo355 αφου το συμπερασμα βγηκε... η sony σχεδιαζει με γνωμονα τον Ελληνα. να ναι καλα και παρα τα xbox που εχω,θα την εχω παντα σε εκτιμηση. και οσον αφορα τα...παιχνιδακια...για να δεις ποσο ασχετος εισαι με το θεμα...ακομα και το πιο απλο hd παιχνιδακι της gameloft ειναι ετη φωτος σε γραφικα μπροστα,σε σχεση με ενα καλο παιχνιδι στο psp. οι εποχες αλλαξαν οπως και οι απαιτησεις. ο συνδιασμος τηλεφωνου και παιχνιδομηχανης ειναι εκπληκτικος σε ιδεα και πολυ ευκολος σε αποδοση πλεον.
efo355 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 το ότι με σκέφτηκες μου αρκεί απο πάνε δεν μίλησα για CEO,είπα ότι το κινητό σαν παιχνιδομηχανή δεν θα τραβήξει,ούτε την γνώμη μας δεν μπορούμε να πούμε,άντε ο άλλος είναι 35αρης γκατζετάκιας και τσακώνεται στα forumz,εσύ; Κάνε σε παρακαλώ σωστή σύνταξη να καταλάβω τι λές και μετά θα σου απαντήσω.
elven Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 efo355 αφου το συμπερασμα βγηκε...η sony σχεδιαζει με γνωμονα τον Ελληνα. να ναι καλα και παρα τα xbox που εχω,θα την εχω παντα σε εκτιμηση. βασικά αυτό εσύ το πες,αφού το target group είναι κι οι φαντάροι efo355 δεν μίλησα για CEO,είπα ότι το κινητό σαν παιχνιδομηχανή δεν θα τραβήξει στην αγορά,όλοι θέλουν παιχνιδάκια στο κινητό αλλά τίποτα το απαιτητικό. Ούτε την γνώμη μας δεν μπορούμε να πούμε,άντε ο άλλος είναι 35αρης γκατζετάκιας και τσακώνεται στα forumz, κι εσύ το ίδιο είσαι; Κουβέντα και να διαφωνήσουμε δεν μπορούμε να κάνουμε;Πρέπει να συμφωνούμε όλοι με όλους δλδ; Καλύτερα;
kirileman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καταρχήν δεν μ αρέσει το iphone και δεν έχω iphone,όποιος μιλήσει αρνητικά για ένα τηλέφωνο sony και καλά πρέπει να είναι iphone fanboy. Πολλοί θέλουν να παίζουν παιχνίδια στο κινητό αλλά μιλάμε για παιχνιδάκια να περνά η ώρα και όχι για κάτι το απαιτητικό. Χαίρομαι που η sony βγάζει κινητό με ελληνικό target group,μετά μιλάμε για στενομυαλιά και γυάλες Στα κινητά, μεγαλύτερη πέραση έχουν παιχνίδια τύπου cut the rope παρά rpg και driving simulations. Θεωρώ ότι η εν λόγω συσκευή θα πετύχει αρκεί... να έχει μεγάλη μπαταρία!!!
BladeRunner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 και κατι τελευταιο. αυτα τα φοβερα και τρομερα παιχνιδια με τα εκπληκτικα γραφικα και το γεγονος οτι στο galaxy s παιζω και psx games ειναι για το θεαθηναι. να τα κοιτας λιγο,να χαζευεις. χωρις πληκτρα και σταυρο απλα δεν γινεται... οποτε το psp phone θα δωσει αλλη ωθηση εξ αρχης.
status Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Όλοι οι καλοί χωράνε. Σοβαρό gaming χωρίς hardware πλήκτρα δε γίνεται και εκεί θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Κοίτα δεν πιστεύω ότι η Sony ανακοίνωσε το κινητό αυτό για να τρίξει η καρέκλα κάποιου συγκεκριμένου ceo κάποιας ανταγωνίστριας εταιρίας αλλά μόνο και μόνο επειδή μπορεί. Τώρα για το ποιους απευθύνεται και σε ποίους όχι νομίζω ότι το ξέρει η sony καλύτερα από όλους μας.
efo355 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τέσπα ο καθένας με την άποψη του και μακάρι να είναι καλό το κινητό να το τιμήσουμε
oldnew Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μακάρι να βγει το παραπάνω. Τότε θα βγούνε και μίνι τζοιστικ για iPhone-android που θα κουμπωνουν πιθανότατα στο USB, και μετά.. τέρμα το παραπάνω. Πάντως θα πουλήσει σιγουροτατα προσωρινά ακριβώς και μόνο λόγο του μοχλού. Sent from my iPhone using Insomnia.app
nikos5800 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 τι τιμη θα εχει αυτη η συσκευη αφου υποτιθεται οτι ειναι φορητη κονσολα θα ειναι γυρω στα 300ευρω? λεω τωρα
Vasilisxd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 οκ , εάν τα παιχνίδια είναι γραμμένα για Android τοτε λογικά θα έχουν κάποιο κλείδωμα για να παίζουν μόνο στο Psp phone, το οποίο λογικά θα σπάσει
euklidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Να μόνο που το psp δεν είναι νόκια. Είναι τεράστια η διαφορα. Τα παιχνίδια έπρεπε να τα αγοράζεις από το μαγαζί παιχνιδιών και ήταν και πανάκριβα για την εποχή τους. Μόνος αντίπαλος του psp θα είναι η LG με τους dual core tegra και την συνεργασία με NVIDIA. Sent from my HTC Desire using Tapatalkαφη
euklidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ναι αλλά θα είναι γραμμένα για τον χειρισμό του psp. Θα πρέπει να φτιάξουν κάτι αυτό εκτός από το να σπάσουν απλά την εφαρμογή. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα