Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση notebook 12-14 ίντσες με dedicated vga και ματ οθόνη.


kotetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

 

Όπως λέει και ο τίτλος, βρίσκομαι σε αναζήτηση notebook από 12 μέχρι 14 ίντσες, το οποίο θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να διαθέτει αυτόνομη κάρτα γραφικών και αν είναι δυνατόν και antiglare οθόνη. To notebook θα χρησιμοποιείται πήγαινε-έλα στη δουλειά για σχεδιαστικές εφαρμογές, κυρίως Rhino αλλά και Photoshop. Δεν περιμένω τις μέγιστες επιδόσεις από μια ATI 4330, φερ' ειπείν, αλλά σαφώς δε μου κάνει κάτι με Intel HD graphics. Το μέγιστο όριο τιμής που έχω θέσει είναι τα 750 ευρώ και δε με πειράζει να το αγοράσω από το εξωτερικό (το amazon πχ μπορεί να μη στέλνει laptops στην Ελλάδα αλλά έχω άνθρωπο στην Αγγλία).

 

Μέχρι στιγμής έχω βρει ένα 13άρι Acer, διαθέσιμο στο configuration αυτό (δηλαδή με ATI 4330) μόνο στο εξωτερικό κι ένα 14άρι Acer, που δε θυμάμαι το μοντέλο αυτήν τη στιγμή, με ΑΤΙ 5470. Γλυκοκοιτάζω και το Asus U30JC, το οποίο όμως έχει glossy οθόνη, που θα ήθελα να αποφυγω, και δε γνωρίζω σε τι τιμή κυκλοφορεί.

 

Τι θα προτείνατε εσείς; Υπάρχει κάποιο που μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Δες και αυτό αν έχεις σκοπό να κάνεις έκπτωση μισή ίντσα.

http://www.skroutz.gr/s/281244/Dell-Inspiron-1120.html

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει αλλά έχει διπύρηνο επεξεργαστή πολύ τίμιο και καμία σχέση με atom και ati κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Δες και αυτα, δεν εχουν ματ οθονη αλλα συνδιαζουν φορητοτητα και επιδοσεις.

Acer Aspire 3820TG-434G64n (Intel Core i5 430M, 13.3")

Acer Aspire 3820TG-5464G75nks (Intel Core i5 460M, 13.3")

Acer Aspire 4820TG-434G50Mn (Intel Core i5 430M, 14.1")

Acer Aspire 4745 (Intel Core i7 620M, 14.0")

Δημοσ.

@Nomedor: Ευχαριστώ αλλά δε θα ήθελα να πάω σε μεγάλο netbook. Το 1120 μάλιστα έχει αδύναμη κάρτα γραφικών. Εναλλακτικές σε 11.6 οθόνη είναι το Dell M101z και το HP dm1, αμφότερα με διπύρηνο AMD K325 και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών, την ATI 4225, τις οποίες μάλλον απορρίπτω για το λόγο που ανέφερα πιο πάνω.

 

@kostasfalcon: Οι φορητοί που αναφέρεις είναι πράγματοι πολύ δυνατοί αλλά ξεφεύγουν κάπως από το budget, ακόμα και με αγορά από το εξωτερικό. Πάντως επειδή είναι πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα θα συνεχίσω να κοιτάζω μήπως μπορώ να προμηθευτώ κάποιον σε χαμηλότερη τιμή, εντός του ορίου που έχω θέσει. Συνεχίζω πάντως να προκρίνω τη σειρά TravelMate λόγω της ματ οθόνης τους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, κοίταξα στο expansys χθες το πρωί όταν βεβαιώθηκα ότι δεν υπάρχει κάποιος γνωστός/φίλος φίλου που να μένει στην Αγγλία και να μπορεί να μου το φέρει ο ίδιος. Ακόμα και σαν κανονική αγορά είναι πολύ καλή ευκαιρία δεδομένης της τιμής του. Δεν ξέρω τι ισχύει με την εγγύηση της Acer όμως -αχρείαστη νά 'ναι- κι έχω ήδη στείλει email στο CS του expansys.

 

Πάντως με βλέπω να καταλήγω σε αυτό.

οθόνη 13.3"

διπύρηνος επεξεργαστής

ATi 4330

βάρος 2.5kg με το φορτιστή του

 

Δεν πιστεύω ότι μπορώ να βρω κάτι καλύτερο στα 500 που κοστίζει, ούτε και στα 750 που έχω θέσει ως όριο. :)

Δημοσ.

 

Για τις ανάγκες μου όχι και τόσο... Μόνο στο βάρος υπερτερεί το Samsung, κι αυτό μόνο κατά 200gr. Κατά τα άλλα:

 

μονοπύρηνος AMD < διπύρηνος Intel

ATi HD4200 < ATi HD4330

11.6" glossy < 13.3" antiglare

HDD 5400rpm < HDD 7200rpm

3GB RAM < 4GB RAM

7 Home Premium < Vista Business + XP Professional downgrade disk

 

Το Samsung θα ήταν σίγουρα στη λίστα μου αν έψαχνα για netbook. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...