evangelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ισχύει ότι και στο προηγούμενο update, δεν υπάρχει πρόβλημα... [/quote εγω το εκατεστησα το sp1 εκανα επανεκινηση ακι δεν μπορουσα να ανοικσω τους δισκους ουτε τους φακελλους παρα μονο με δεξι κλικ ανοιγμα. Θα ηθελα βα επισημανω πως ολα τα σημεια επαναφορας χανοντε.
popeye68 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ το εγκατέστησα. Κατέβασα μάλιστα το iso. Όλα ΟΚ. Κανένα πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ισχύει ότι και στο προηγούμενο update, δεν υπάρχει πρόβλημα... εγω το εκατεστησα το sp1 εκανα επανεκινηση ακι δεν μπορουσα να ανοικσω τους δισκους ουτε τους φακελλους παρα μονο με δεξι κλικ ανοιγμα. Θα ηθελα βα επισημανω πως ολα τα σημεια επαναφορας χανοντε. το post μου δεν απευθυνόταν στο SP1 αλλά στο update...
popeye68 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πάντως αν το παρατηρήσατε η ΚΒ 976902 έρχεται ατσεκάριστη (όπως η γνωστή πλέον ΚΒ 971033). Πονηρό αυτό ε; Μόνο αν έχεις το WU στο full αυτόματο εγκαθίσταται. Επίσης η ΚΒ 976902 είναι προπομπός για να μπορεί το σύστημα να δεχτεί την ΚΒ 976932 (που είναι το sp1). Eγώ μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει 4 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο boot-άρισμα και ενώ όλες οι ενημερώσεις είναι εγκατεστημένες (ότι έχει στείλει η MS μέχρι τώρα, όταν πατάς "ιστορικό ενημερώσεων" έχουν σβήσει όλες οι ενημερώσεις από την λίστα και φαίνονται μόνο αυτές που έχω εγκαταστήσει μετά το sp1. Αντε να δούμε μόλις βγει η τελική τι άλλες διαφορές θα δούμε.
_Anonymous_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εμενα παντως μου φαινετε αρκετα πιο αργο το boot. Σαν λειτουργικο ομως.... σα να μαζευτηκε λιγο και η αποκριση του εγινε πιο αμεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.