strat0si Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καλημερα μηπως γνωριζει κανεις για το καινουργιο update KB978902 ,μηπως ειναι κανενα καινουργιο τρικ της MICROSOFT σχετικα με την αυθεντικοτητα των windows ? τι εγινε ρε παιδες και ως δια μαγειας το περιφημο (KB976902) to καινουργιο update της microsoft εξαφανιστηκε απο τα update μου γνωριζει κανεις και τι εγινε τελικα σε αυτους που το εγκατεστησαν ?
Luciddream Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 τι εγινε ρε παιδες και ως δια μαγειας το περιφημο (KB976902) to καινουργιο update της microsoft εξαφανιστηκε απο τα update μου γνωριζει κανεις και τι εγινε τελικα σε αυτους που το εγκατεστησαν ? χαχαχα και μένα εξαφανίστηκε... καλά ότι να ναι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Στα 2 pc που εχω προσβαση και μια vm,το update υπαρχει κανονικα στο history απο χτες. Oταν λετε εξαφανιστηκε εννοειται απο το history,ενω το ειχατε κανει install ή απο το windows update στα προς εγκατασταση?
Luciddream Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Στα 2 pc που εχω προσβαση και μια vm,το update υπαρχει κανονικα στο history απο χτες.Oταν λετε εξαφανιστηκε εννοειται απο το history,ενω το ειχατε κανει install ή απο το windows update στα προς εγκατασταση? εγώ hide το είχα κάνει... και δεν υπάρχει πλέον.. το πιθανότερο να βγήκε γιατι κάποιο πρόβλημα θα χει.. δεν ξέρω..!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Πρέπει να είναι το service pack1 BETA. Καλύτερα να μη το εγκαταστήσεις !!!! Περίμενε τη τελική έκδοση. lol και είναι 10MB? δεν παίζει... εγώ πάντως το έβαλα σε 3 PC, έχω κάνει και restart μέχρι στιγμής κάνενα πρόβλημα...
nikolas8141 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 εγώ hide το είχα κάνει... και δεν υπάρχει πλέον.. το πιθανότερο να βγήκε γιατι κάποιο πρόβλημα θα χει.. δεν ξέρω..! Μια απο τα ιδια και σε μενα, το ειχα κανει hide...και εξαφανηστηκε....... τι μαγικα ειναι αυτα?????
strat0si Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μαυρη μαγεια απο τη microsoft xa xa xa τελικα ειχε κανενας προβλημα μετα τη εγκατασταση ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 κοίτα το post #21
_Anonymous_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μη μπερδευεστε. Υπαρχει αλλο update που θα υποδεχτει το sp των 7. "System Update Readiness Tool for Windows 7 (KB947821) [August 2010] Download size: 10,7 MB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Important This tool is being offered because an inconsistency was found in the Windows servicing store which may prevent the successful installation of future updates, service packs, and software. This tool checks your computer for such inconsistencies and tries to resolve issues if found. More information: http://support.microsoft.com/kb/947821'>http://support.microsoft.com/kb/947821 Help and Support: http://support.microsoft.com"
Benton Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μολις τωρα ξαναεμφανιστηκε το update μετα απο τοσους μηνες..... Περιγραφη απο Microsoft:Αυτή η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού θα είναι ένα προαπαιτούμενο για να εγκαταστήσετε τα service pack. Επιπλέον, αυτή η ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει την αξιοπιστία κατά την εγκατάσταση ή την κατάργηση των Windows 7 και Windows Server 2008 R2 ενημερωμένες εκδόσεις και service pack.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ε ναι αφού σε 1-2 μήνες θα βγει Service Pack, ίσως και νωρίτερα ποιος ξέρει...
strat0si Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 αντε παλι μια απο τα ιδια τελικα τι παιζει ρε παιδια εμεις του ( θειου) θα εχουμε κανενα προβλημα ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ισχύει ότι και στο προηγούμενο update, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.