strat0si Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καλημερα μηπως γνωριζει κανεις για το καινουργιο update KB978902 ,μηπως ειναι κανενα καινουργιο τρικ της MICROSOFT σχετικα με την αυθεντικοτητα των windows ?
SwAToNeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 http://support.microsoft.com/kb/978902 Δε νομίζω να είναι WGA check
strat0si Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω εχω καποιες αμφιβολιες και μαλλον θα πρεπει να περιμενω και απο αλλους να την εγκαταστησουν γιατι εχω τον φοβο μου . Εσυ την εχεις κανει εγκαταστηση ?
SwAToNeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ναι έκανα αλλά reboot θα γίνει το απόγευμα για να πώ 100% οτι όλα οκ.
leon22 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω εχω καποιες αμφιβολιες και μαλλον θα πρεπει να περιμενω και απο αλλους να την εγκαταστησουν γιατι εχω τον φοβο μου . Εσυ την εχεις κανει εγκαταστηση ? Πρέπει να είναι το service pack1 BETA. Καλύτερα να μη το εγκαταστήσεις !!!! Περίμενε τη τελική έκδοση.
strat0si Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 οκ θα περιμενω νεοτερα σας γιαν να δω τι θα κανω !!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Πρέπει να είναι το service pack1 BETA. Καλύτερα να μη το εγκαταστήσεις !!!! Περίμενε τη τελική έκδοση. Απο που κ ως που βγαινει ενα beta sevice pack (η rc υπαρχει για την ακριβεια τη χρονικη στιγμη που μιλαμε και αυτη για standalone download απο την microsoft ) στο windows update με default ρυθμισεις και χωρις πειραγματα στη registry κλπ? @strat0si KB978902 δεν βλεπω στην τελευταια φουρνια των updates.Ενα KB976902 βλεπω, μηπως εννοεις αυτο? Το KB978902 με ενα γρηγορο googling, πρεπει να εχει σχεση με καποιον απο τους system center της ms.χρησιμοποιεις κατι τετοιο σε καποιον server?
strat0si Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Απο που κ ως που βγαινει ενα beta sevice pack (η rc υπαρχει για την ακριβεια τη χρονικη στιγμη που μιλαμε και αυτη για standalone download απο την microsoft ) στο windows update με default ρυθμισεις και χωρις πειραγματα στη registry κλπ? @strat0si KB978902 δεν βλεπω στην τελευταια φουρνια των updates.Ενα KB976902 βλεπω, μηπως εννοεις αυτο? Το KB978902 με ενα γρηγορο googling, πρεπει να εχει σχεση με καποιον απο τους system center της ms.χρησιμοποιεις κατι τετοιο σε καποιον server? οχι δεν χρησιμοποιω σε κανενα σερωερ απλς ανυσηχω μηπως εχει καμια σχεση με αυθεντικοτητα των windows
Luciddream Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 καλημερα μηπως γνωριζει κανεις για το καινουργιο update KB978902 ,μηπως ειναι κανενα καινουργιο τρικ της MICROSOFT σχετικα με την αυθεντικοτητα των windows ? εμένα πάντως έφαγε auto-hide ... :lol:
JohnVani18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Beta δινεται μονο σε testers (που μετα διερευουν). RC δινεται απευθειας στους καταναλωτες και οποιος θελει το βαζει (που παλι διερευει σε χρονο μηδεν με το που το βγαλει η Μ$).
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 οχι δεν χρησιμοποιω σε κανενα σερωερ απλς ανυσηχω μηπως εχει καμια σχεση με αυθεντικοτητα των windows Τελικα ποιο εννοεις?Το KB976902 και οχι το KB978902 απ οτι καταλαβα. (Εdit:Ok διορθωσες τον τιτλο στο κανονικο απ οτι ειδα) Μια ικασια για το συγκεκριμενο (μια και δεν υπαρχει κατι στην knowledge base της ms προς το παρον) ειναι η προετοιμασια για το επερχομενο service pack. Για οσους θελουν να το "διωξουν",ενα sytem restore θα κανει την δουλεια.
strat0si Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τελικα ποιο εννοεις?Το KB976902 και οχι το KB978902 απ οτι καταλαβα.Μια ικασια για το συγκεκριμενο (μια και δεν υπαρχει κατι στην knowledge base της ms προς το παρον) ειναι η προετοιμασια για το επερχομενο service pack. Για οσους θελουν να το "διωξουν",ενα sytem restore θα κανει την δουλεια. GIO μιλαω για το ΚΒ976902 σε ευχαριστω προς το παρων κραταω σταση αναμονης αν καποιος το τεσταρει ας απαντησει
Luciddream Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 λίγο άσχετο με το θέμα αλλα πέρασα τα τελευταία updates και μάλλον απο εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να δώ video μέσω flash... κολάνε όλοι οι browsers .. το έκανε και σε άλλον η δεν φταίει το update..?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 λίγο άσχετο με το θέμα αλλα πέρασα τα τελευταία updates και μάλλον απο εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να δώ video μέσω flash... κολάνε όλοι οι browsers .. το έκανε και σε άλλον η δεν φταίει το update..? Feedback:Δεν αντιμετωπιζω αναλογο προβλημα με chrome,opera,firefox.
Luciddream Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Feedback:Δεν αντιμετωπιζω αναλογο προβλημα με chrome,opera,firefox. ok thanks... βασικά άλλαξα και κάρτα γραφικών και μάλλον εκεί είναι το θέμα.. το πρόσεξα τώρα που δοκίμασα να μπώ σε game και με το ζόρι έπιανε 40fps... θα ξαναπεράσω drivers μπας και.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.