slygeo87 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Έχετε να προτείνετε κάποιο πακέτο τηλεφωνίας και internet; Με ενδιαφέρει να έχω απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά (αστικά και υπεραστικά) και 24άρα γραμμή. Επίσης ένας ιδιωτικός πάροχος σαν την hol μου δίνει και αριθμό τηλεφώνου από την αρχή αν δεν έχω ή θα πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ και τα υπόλοιπα τα κανονίζω με όποιον isp θέλω; Αν μπορούσατε να μου απαντήσετε λίγο γρήγορα και όσο το δυνατόν περισσότερο κατατοπιστικά θα σας ήμουν ευγνώμων. Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά.
kostpap Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Έχετε να προτείνετε κάποιο πακέτο τηλεφωνίας και internet;Με ενδιαφέρει να έχω απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά (αστικά και υπεραστικά) και 24άρα γραμμή. Επίσης ένας ιδιωτικός πάροχος σαν την hol μου δίνει και αριθμό τηλεφώνου από την αρχή αν δεν έχω ή θα πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ και τα υπόλοιπα τα κανονίζω με όποιον isp θέλω; Αν μπορούσατε να μου απαντήσετε λίγο γρήγορα και όσο το δυνατόν περισσότερο κατατοπιστικά θα σας ήμουν ευγνώμων. Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά. Καταρχήν πες μας σε ποια πόλη - περιοχή μένεις μιας και όλες οι εταιρίες δεν έχουν την ίδια ποιότητα γραμμών παντού. Επίσης δες εάν υπάρχει επιδοτούμενο στην περιοχή σου. Για παράδειγμα σε Αν. Μακεδονία, Θράκη και νησιά ανατολικού Αιγαίου η forth-net έχει επιδοτούμενο double play.
anta_n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Επίσης, επειδή αυτό το καιρό είναι πολυφορεμένο και το 3-play (Inet - Phone - TV) πες αν σε ενδιαφέρουν τέτοια πακέτα. Για 2play - (τηλεφωνία και Internet) με τις προδιαγραφές που αναφέρεις, 4net και hol είναι κοντά στα 40€/μήνα και ο ΟΤΕ κάνα 10ρικο παραπάνω. Στα 2 play της 4net παίζει να πάρεις και δωρεάν εξοπλισμό για Nova (αν θες να βάλεις και TV), ενώ αν θυμάμαι παίζει και μια προσφορά επί του λογαριασμού για την HOL. Επίσης ένας ιδιωτικός πάροχος σαν την hol μου δίνει και αριθμό τηλεφώνου από την αρχή αν δεν έχω ή θα πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ και τα υπόλοιπα τα κανονίζω με όποιον isp θέλω; Τα κάνει όλα ο εναλλακτικός. Στο σπίτι έχω βάλει Forthnet και έχω πάρει νούμερο χωρίς να κάνω τίποτα, ενώ σε άλλο σπίτι που είχα ΟΤΕ πάλι άλλαξα σε Forthnet χωρίς να κάνω κάτι και κράτησα το νούμερο μου. Ελπίζω να είναι αρκετά κατατοπιστικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καταρχήν πες μας σε ποια πόλη - περιοχή μένεις και τι χρήση internet κάνει, πχ online gaming?
bigsmall Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να πας σε λύση lite. Η hol σου δίνει double play με 20 ευρώ και 200 λεπτά προς σταθερά ενώ η forthnet με 25 double play και απεριόριστα προς σταθερά (θεωρώ πως για 5 ευρώ αξίζει για να έχεις απεριόριστα). Η διαφορά με τα πλήρη πακέτα double play είναι ότι δεν έχουν δωρεάν προς κινητά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να πας σε λύση lite. Η hol σου δίνει double play με 20 ευρώ και 200 λεπτά προς σταθερά ενώ η forthnet με 25 double play και απεριόριστα προς σταθερά (θεωρώ πως για 5 ευρώ αξίζει για να έχεις απεριόριστα). Η διαφορά με τα πλήρη πακέτα double play είναι ότι δεν έχουν δωρεάν προς κινητά. 24,70 εχει στην HOL, οχι 20 http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=3&itmID=101 Επισης στην forthnet εχει 25 μονο το πρωτο 6μηνο, μετα παει 35€/μηνα http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960 "Η προσφορά ισχύει για 6 μήνες και αποκλειστικά μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 6μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 34,90€/μήνα"
anta_n Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Βασικά δεν είναι ακριβώς τα ίδια πακέτα. Η προσφορά της HOL δίνει κάποια λεπτα ομιλία και 6ΜΒ, ενώ της Forthnet δίνει απεριόριστα και 24ΜΒ.... Κι αυτοί οι πάροχοι δεν βγάζουν μόνο ένα είδος υπηρεσίας να μπορούμε κι εμείς να συγκρίνουμε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.