bebis4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 γ@μω τα νεα λαπτοπ. λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας. εκανα format στο παραπανω λαπτοπ και επειδη δεν εβρισκα τους drivers σκεφτηκα να κανω επαναφορα με τα recovery disks που ειχα δημιουργησει. τοτε μου εβγαλε καποια error και σταματαγε η επαναφορα. διαβαζοντας μετα καταλαβα οτι δεν γινεται επειδη τα recovery disks τα ειχα παρει σε dvd+r dl (διορθωστε με αν γραφω βλακεια για αυτο αλλα νομιζω οτι το διαβασα στα manual. μετα αποφασιζω να κανω επαναφορα απο το κρυφο partition πατωντας το F10 και μου εμφανιζει το παραπανω μυνημα. BootMRG is missinng press ctrl+alt+del to restart. καμια ιδεα για το τι να κανω και να επαναφερω το λαπτοπ στις εργοστασιακες του ρυθμισεις? μηπως εχω καταστρεψει το κρυφο partition με το διαμερισμα ανακτησης και αν ναι τι μπορω να κανω? αν εχει καποιος recovery disks απο το συγκεκριμενο μοντελο θα με βοηθουσε παρα πολυ γιατι μαλλον αυτα που δημιουργησα ειναι λαθος οπως εγραψα παραπανω και η sony τα χρεωνει γ@μωτο. περιμενω την βοηθεια σας.
TheoV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 εαν εχεισ καποιο σιντι απο τα windows υποθετω πως ειναι vista / 7 κανε boot apo to cd κια πατησε repair θα σου το φταιξει μονο του αφου πρωτα κανει μια αναζητηση για προβληματα .
bebis4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 εαν εχεισ καποιο σιντι απο τα windows υποθετω πως ειναι vista / 7 κανε boot apo to cd κια πατησε repair θα σου το φταιξει μονο του αφου πρωτα κανει μια αναζητηση για προβληματα . win 7 ειναι.
LEF13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 μπορείς να κατεβάσεις και hirens boot cd και να το διορθώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.