Προς το περιεχόμενο

reset bios? Πως κανω

xanthigate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια εχω τον επεξεργαστη pentium 4 ειχα αλλαξει κατι τα καλωδια στη μιτρικη τα οποια δινουν εντολες και τωρα τα εβαλα καπως τα καλωδια και προσπαθει να ανοιξει ο υπολογιστης φωρτονει τα win χp ekei παει να ανοιξει δηλαδη βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννακινησει και κλεινει μονο του μετα για να το ανοιξω ξανα θελει να βγαλω το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και να κατσει λιγο και μετα ανοιγει και κανει παλι τα ιδια εχω τρελαθει εχω τιν μιτρικη asrock P4VM890...

:shock::confused::rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 01:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:07 ----------

και για του λογου το αληθες remove-bios-battery.jpg

και μετα την ξαναβαζω? αν ναι το εκανα παλι τα ιδια κανει οτι γραφω παρακατω

Δημοσ.

παιδια εχω τον επεξεργαστη pentium 4 ειχα αλλαξει κατι τα καλωδια στη μιτρικη τα οποια δινουν εντολες και τωρα τα εβαλα καπως τα καλωδια και προσπαθει να ανοιξει ο υπολογιστης φωρτονει τα win χp ekei παει να ανοιξει δηλαδη βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επαννακινησει και κλεινει μονο του μετα για να το ανοιξω ξανα θελει να βγαλω το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και να κατσει λιγο και μετα ανοιγει και κανει παλι τα ιδια εχω τρελαθει εχω τιν μιτρικη asrock P4VM890...

Kαι ανοιγει και δεν βγαζει τιποτα στη οθονη δηλαδη δεν ανεβαζει τα BIOS

:confused::rolleyes::shock:

---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:11 ----------

Format ή Windows Repair/Επιδιόρθωση του Windows δοκίμασες να κάνεις?

Μπορεί να μην φταίει και το bios.

format δωκιμασα και δεν μπορει κλεινει το αλλο που ειπες πωσ το κανεις/

Δημοσ.

το αφηνεις καποια δευτερα και μετα τη ξαναβαζεις

αν δεν γινετε τιποτα για κοιτα πριν φωρτωσουν τα win να πατησεις f8 και διαλεξε να ξεκηνεισουν με τις τελευταιες ρυθμησεις

Δημοσ.
το αφηνεις καποια δευτερα και μετα τη ξαναβαζεις

αν δεν γινετε τιποτα για κοιτα πριν φωρτωσουν τα win να πατησεις f8 και διαλεξε να ξεκηνεισουν με τις τελευταιες ρυθμησεις

To εκανα και αυτο και πηγε να ανοιξει μου εβγαλε γινετε εκκινηση το win και εβγαλε μπλε οθονη με τα κινεζικα γραμματα και εκανε επανακι και εκλεισε

Δημοσ.

απ'αυτα που περιγράφεις έχεις πρόβλημα hardware...αφού και στο format κάνει τα ίδια...βέβαια δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με κάποιο λινουξ live cd πχ ubuntu...αν και εκεί κάνει τα ίδια ψάχνεις τροφοδοτικο ram η και τα πυκνωτακια στην μητρική

http://www.ubuntu.com/

Δημοσ.
απ'αυτα που περιγράφεις έχεις πρόβλημα hardware...αφού και στο format κάνει τα ίδια...βέβαια δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με κάποιο λινουξ live cd πχ ubuntu...αν και εκεί κάνει τα ίδια ψάχνεις τροφοδοτικο ram η και τα πυκνωτακια στην μητρική

http://www.ubuntu.com/

Μια παραθεση οταν ειναι στο ρευμα ι μιτρικη δηλαδη ζεστενεται κοντα εκει που ειναι το ανεμιστιρακη αν εχει προβλημα με κανενα πυκνωτακι μετα?

και μολις τιν βγαζω απο το ρευμα περιπου διαρκει οσω να ανεβασει θερμοκρασια

Δημοσ.

αν έχει πρόβλημα με πυκνωτακι την πετάς...

το ανεμιστιρακι της cpu γυρίζει??

πειραζοντας τα καλώδια το κούμπωσες στην σωστή θέση?

Δημοσ.
αν έχει πρόβλημα με πυκνωτακι την πετάς...

το ανεμιστιρακι της cpu γυρίζει??

πειραζοντας τα καλώδια το κούμπωσες στην σωστή θέση?

δν ξερω φιιλε μαλλον οχι αλλα πως θα το δω αυτο φιλε μου? η εννοεις και αν γυριζει το ανεμιστιρακι στην μιτρικη/P4VM890%28m%29.jpg

συγκεκριμενα ζεστεναιτε κατω απο εκει που ειναι το ανεμιστιρακι εκει που ειναι το γκρι πραγμα

Δημοσ.

αν δεν γυρίζει το ανεμιστηρακη η cpu ζεσταίνετε και μπορεί να σου παρουσιάσει τα προβλήματα που περιγράφεις

Δημοσ.
αν δεν γυρίζει το ανεμιστηρακη η cpu ζεσταίνετε και μπορεί να σου παρουσιάσει τα προβλήματα που περιγράφεις

γυριζει κανονικοτατα φιλος:shock:

Δημοσ.

κατέβασε το live cd που σου πα πριν..

κανε ένα boot από εκεί να δούμε πως θα πάει με εκείνο και βλέπουμε...

Υ.Γ. ... έχουμε την ιδία μητρική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...