Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το παλιό pc

MONSTER655

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα έβαλα τα 7 στο παλιο pc μου και στο τέλος (εκεί που έκανε restart) ξανάνοιξε αλλά η οθόνη Όχι. Τι έπαθε ; (CPU p4, gpu nvidia καινούρια)

Δημοσ.

Γράψε γρήγορα το πλήρες pc parts configuration (πχ Intel Ρentium 4 Νorthwood ή Prescott, ποιά ακριβώς κάρτα γραφικών κτλ) ΠΡΙΝ έρθει ο phanispal

Δημοσ.

Δεν ξέρω τον Πηρα στα 15 μου πριν 7 χρόνια Παντός δούλευε μια χαρά στα οπα οπα τον είχα. (το κουτί δεν είναι απο τα άσπρα τα κλασικά παλιά με τις κουμουτσες οθόνες το είχα πάρει 1500€

Δημοσ.
Bios reset βγάζοντας την μπαταρία.Δεν είναι σίγουρο αν θα πιάσει αλλά αρκετές φορές κάνει δουλειά.

...όπως δεν είναι σίγουρο ότι θα του δημιουργήσουν κα'να "πρόβλημα" οι εργοστασιακές ρυθμίσεις - αλλά μερικές φορές κάνουν "ζημιά"... (πόσο μάλλον όταν ο ενδιαφερόμενος δεν φαίνεται δα να έχει και μαύρη ζώνη στα κομπιούτερ, όπως καλή ώρα ο 22χρονός μας εδώ...)

Δεν ξέρω τον Πηρα στα 15 μου πριν 7 χρόνια Παντός δούλευε μια χαρά στα οπα οπα τον είχα

Ε αυτό είναι.

...Άμα τον χόρευες στα γόνατα 7 χρόνια τώρα, όλο και καμμιά ψύκτρα του επεξεργαστή θα έφυγ' απ' τη θέση της :ρ

(...και λίγο πιο σοβαρά : για δοκίμασε ΑΠΛΑ να βγάλεις το καλώδιο που απ' την μπρίζα πάει στο τροφοδοτικό, και να τον αφήσεις έτσι ώρες. Και να πατήσεις και καμμιά 10αριά φορές συνεχόμενα το κουμπί έναρξης του υπολογιστή, αφού βγάλεις το καλώδιο που είπαμε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...