Προς το περιεχόμενο

Σχεσεις μεσω ιντερνετ

babble

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τις σχέσεις μέσω ιντερνετ μπορεί να βγάλεις τρίχες στην παλάμη σου :confused: και επίσης μπορεί να τυφλωθείς ! :confused::confused::fear::fear:

Πρόσεχε!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτή η 15 χρονη Αργεντίνα τα έχει και με μένα.....

Σχέσεις από internet sux, παίζει πολύ cheat :(

Ναι εννοειται:fear:

Δημοσ.
να νιώθεις λίγο σαν ούφο,μετά από κάτι ποστ το θρεντ σου θα τραβηχτεί στο γελοίο και μάλλον,θα κλειδωθεί.

Βλέπεις είναι αντροκρατούμενο φόρουμ εδώ,μην περιμένεις πολύυ σοβαρές απαντήσεις !

Εχει γυναικες; Γυναικεια θέματα συζητάτε;

Δημοσ.
Εχει γυναικες; Γυναικεια θέματα συζητάτε;

έχει..κάποιες....

μπα,μια στο τόσο...και αυτό κλειδώνεται συνήθως...

Δημοσ.
να νιώθεις λίγο σαν ούφο,μετά από κάτι ποστ το θρεντ σου θα τραβηχτεί στο γελοίο και μάλλον,θα κλειδωθεί.

Βλέπεις είναι αντροκρατούμενο φόρουμ εδώ,μην περιμένεις πολύυ σοβαρές απαντήσεις !

Το φορουμ δεν ειναι αντροκρατουμενο...Τεχνολογικο ειναι κατα βασιν! Δηλαδη κυκλοφορoυν κατι τετοιοι τυποι εδω μεσα

nerds1.jpg

Αριστερα ο freedubus, στη μεση εγω και δεξια ο Lucifer μετα απο το τελευταιο μας ταξιδι στην Τιμισοαρα για να δουμε (ε σορρυ να δει ο freedubus) την 40ρα γυμναστρια ιντερνετικη φιλη του.

Δημοσ.
εχει αλλα τις κραταμε κλειδωμενες στο υπογειο

Καλα, προσθεστε άλλη μια γυναίκα τώρα που θα μπαίνει να λέει τα τρελά της.. :-D

Δημοσ.
Καλα, προσθεστε άλλη μια γυναίκα τώρα που θα μπαίνει να λέει τα τρελά της.. :-D

Aν ησουν ανορθογραφη θα εβαζα στοιχημα οτι eytyxhs08 is back. Τωρα απλα θελω να στον γνωρισω ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι η πρωτη ιντερνετικη σου σχεση που θα τα παει εξαισια!

Δημοσ.
Τι γνώμη έχετε;

Σε τι σχεσεις αναφέρεσαι; Ερωτικές ή φιλικες;

Ετυχε να γνωρισω ατομα μεσω ιντερνετ boyz and girlzzz.. Δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα από τις κανονικές σχέσεις, απλως στις φιλίες μέσω ιντερνετ αν εισαι ειλικρινής ο αλλος σε ξερει καλυτερα από οτι θα σε ήξερε καποιος που γνωριζες αν βγαινατε για καφε με κοινη παρεα π.χ...

Δεν βρίσκω διαφορά στο να γνωρισεις ατομα μεσω ιντερνετ ή τυχαια στο δρόμο.. Το θεμα ειναι οτι από ενα σημειο και μετα αν δεν μένεις στην ιδια πολη αυτες οι σχεσεις δεν μπορουν να κρατησουν ή να αναπτυχθουν.. Απο ενα σημειο και μετα θελει προσωπική επαφη και οχι τσατ στο μσν..

Αν μπορω να πω οτι εχω 6 στενους φίλους τους 2 τους γνωρισα μεσω ιντερνετ..

Δημοσ.
Το φορουμ δεν ειναι αντροκρατουμενο...Τεχνολογικο ειναι κατα βασιν!

Ηρθε η ώρα να μιλήσετε για γκόμενες:X

Λοιπον δε ξέρω κανέναν σας μπαίνω πρώτη φορά.. Και χάρηκα που σας γνώρισα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...