Προς το περιεχόμενο

Σχεσεις μεσω ιντερνετ

babble

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλές είναι. Αυτή την περίοδο τα έχω με μια 40άρα γυμνάστρια απ΄την Τιμισοάρα, μια 25άρα γκοθού απ΄ το Μπλουμφοντέιν και μια 15χρονη μαθήτρια απ΄ το Μπουένος Άιρες.

Δημοσ.
Καλές είναι. Αυτή την περίοδο τα έχω με μια 40άρα γυμνάστρια απ΄την Τιμισοάρα, μια 25άρα γκοθού απ΄ το Μπλουμφοντέιν και μια 15χρονη μαθήτρια απ΄ το Μπουένος Άιρες.

Καταλαβα.. Δε συζητατε προσωπικά θέματα εδω μέσα. Κριμα.. Ωραιο site φαινεται..

Δημοσ.

Ποια Ηπειρος σου απεμεινε?

Μπορει να εχω τιποτα προχειρο

Δημοσ.
Να διευκρινίσω οτι με την τελευταία δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη γιατί είναι ανήλικη.

:fear::fear:B)Να μπαινω να σας λέω τα δικά μου; Καμια σχεση με αθλητικά και αυτοκινητα.. Ημουνα σε ένα site γυναικειου περιοδικου που μιλουσαμε ολη μερα για γκόμενους.. Εδω μέσα δεν εχει τέτοια φανταζομαι.. Το βλέπω πολύ σοβαρο. Τυχαια μπήκα.. Απλα το εχω σιχαθει το άλλο και έψαχνα να βρω κάτι παρομοιο

---------- Προσθήκη στις 22:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ----------

έλεος...και μετά άλλοι τρώνε τα ban....μια ερώτηση έκανε πως κάνετε έτσι

Ωχ γυναικα. Τι κανεις; Κανετε τετοιες συζητησεις ή να νιώθω σαν ουφο; Για σχεσεις και τετοια εννοώ..

Δημοσ.

Βασικά για πές καμιά συμβουλή να διατηρήσω τις σχέσεις μου. Η 40άρα είναι παντρεμένη και υποψιάζομαι οτι κάτι έχει καταλάβει ο άντρας της, και η 25άρα φοβάμαι οτι δεν μου είναι πιστή. Τη μικρή ανησυχώ μη μου την τρυπήσει κανένας.

Δημοσ.
Βασικά για πές καμιά συμβουλή να διατηρήσω τις σχέσεις μου. Η 40άρα είναι παντρεμένη και υποψιάζομαι οτι κάτι έχει καταλάβει ο άντρας της, και η 25άρα φοβάμαι οτι δεν μου είναι πιστή. Τη μικρή ανησυχώ μη μου την τρυπήσει κανένας.

Καλα τα πας..μην ανυσηχεις:X

Δημοσ.

Αυτή η 15 χρονη Αργεντίνα τα έχει και με μένα.....

Σχέσεις από internet sux, παίζει πολύ cheat :(

Δημοσ.
:fear::fear:B)Να μπαινω να σας λέω τα δικά μου; Καμια σχεση με αθλητικά και αυτοκινητα.. Ημουνα σε ένα site γυναικειου περιοδικου που μιλουσαμε ολη μερα για γκόμενους.. Εδω μέσα δεν εχει τέτοια φανταζομαι.. Το βλέπω πολύ σοβαρο. Τυχαια μπήκα.. Απλα το εχω σιχαθει το άλλο και έψαχνα να βρω κάτι παρομοιο

---------- Προσθήκη στις 22:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ----------

Ωχ γυναικα. Τι κανεις; Κανετε τετοιες συζητησεις ή να νιώθω σαν ουφο; Για σχεσεις και τετοια εννοώ..

να νιώθεις λίγο σαν ούφο,μετά από κάτι ποστ το θρεντ σου θα τραβηχτεί στο γελοίο και μάλλον,θα κλειδωθεί.

Βλέπεις είναι αντροκρατούμενο φόρουμ εδώ,μην περιμένεις πολύυ σοβαρές απαντήσεις !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...