Προς το περιεχόμενο

Νεο ημι/pc

nikosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυριοι καλησπερα σας.Εχω κατα το ημιση ενα pc και ενδειαφερομαι για (Επεξεργαστη,Μητρικη,Μνημες και Γραφικα.)Ολα αυτα να τα υπολογισετε μεχρι τα 650 ευρω.Δεν με ενδειαφερει το o/c ουτε και τα παιχνιδια.Το χρειαζομαι για video editing(pinnacle κ.λ.π.) και επεξεργασια φωτογραφιας.Θελω κατι ισχυρο σε επεξεργαστη και γραφικα.Περιμενω την γνωμη σας.Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

πάντως αν σε ενδιέφερε το O/C θα μπορούσες να κρατήσεις τον επεξεργαστή και μητρική λίγο ακόμα... και να γλυτώσεις αρκετά χρήματα. αν έχεις καλο κομμάτι μπορείς να ανεβάσεις και 1,2ghz πάνω πολύ έυκολα... ! και με ένα raid στους δίσκους θα δείς αρκετή διαφορά...

Δημοσ.

Δεν υφίσταται λόγος άμεσης αλλαγής καίριων τμημάτων του συστήματος σου. Για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών, μπορείς πάντα να πας σε μια GTX460 με 170-180€.

Μια ακόμη καλή ιδέα, θα ήταν να διπλασιάσεις την μνήμη σου.

Δημοσ.

Κυριοι,ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας.Σας ζητω την ταπεινη μου συγνωμη γιατι δεν σας διευκρινησα ακριβως.Το συγκεκριμενο pc θα το δωσω στον γιο μου(περασε ΤΕΙ).Εχω τα υπολοιπα κομματια και ζητω την βοηθεια σας γι αυτα τα 4 κομματια που μου υπολοιπονται για να φτιαξω καινουριοΔεν κανω αναβαθμιση.Σας ευχαριστω και παλι την συγνωμη μου.

Δημοσ.

Στην οποία περίπτωση λοιπόν:

29aurza.jpg

Και πάλι, προτείνω να διπλασιάσεις αυτή τη μνήμη και να πας στα 8GB. Με τις δουλειές που κάνεις θα δεις τη διαφορά. Μπορείς να έχεις και AMD σύνθεση σε αυτά τα χρήματα με ανάλογες επιδόσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...