lexeva Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Hi guys! Κάνω την πτυχιακή μου στο διεθνές μάρκετινγκ στην ΑΣΟΕΕ, και θα με βοηθούσατε πάρα πολύ αν αφιερώνατε το πολύ 10 λεπτά για τη συμπλήρωση ερωτηματολογιου για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Το link είναι http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=HHMOOF_c0acc758 Είναι πολύ εύκολο, δεν χρειάζεται εγγραφή ή κάτι τέτοιο και ΔΕΝ είναι σπαμ! Ευχαριστώ πολύ!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Done! Καλη επιτυχια. Η Γερμανια πως προεκυψε?
thes1os Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Η "ασφάλεια" στο σουπερ μαρκετ με μπέρδεψε. Ασφάλεια; Να έχει security δηλ; Να έχει αντιολισθητικά πατώματα; Να πουλάει πιστοποιημένα προιόντα που δε θα με βλάψουν; Στο μηνιαίο εισόδημα, ποιο αποκαλυπτικό και χρήσιμο για τη ερευνά σου θα ήταν το οικογενειακό και όχι το ατομικό. Ένας νέος που μένει με τους γονείς του και δε δουλεύει αλλά συμμετέχει στα ψώνια, τί να βάλει; Θα βάλει μηδενικό, μιας και απάντησε δεν εργάζομαι, ενώ το οικογενειακό εισόδημα ξεπερνά τα 5000€; Θα βάλει το εισόδημα των δύο γονέων; Μπάχαλο θα γίνει έτσι.
lexeva Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Done! Καλη επιτυχια. Η Γερμανια πως προεκυψε? προέκυψε γιατί εγώ είμαι από Γερμανία, και επειδή σπουδάζω διεθνές μάρκετινγκ έπρεπε να κάνω έρευνα με διεθνή χαρακτήρα, και είπα να κάνω μια σύγκριση καταναλωτικών συνηθειών Ελλήνων-Γερμανών ---------- Προσθήκη στις 19:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ---------- Hi guys! ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και για τα σχόλια! Έχω μαζέψει ήδη 100 ερωτηματλόγια, αλλά όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο, οπότε συνεχίστε να συμπληρώνετε Στο εισόδημα μπαίνει το οικιγενειακό, νομίζω ζητάω το συνολικό, αλλά ίσως δεν είναι πολύ σαφές. Όσον αφορά την ασφάλεια, εννοώ ότι δε θα σου κλέψουν την τσάντα μέσα ή το αυτοκίνητο απ'έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.