atonioz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 παιδια ενταξει μου το εβγαλε στο my games αλα οταν κανω join και παταω ready για να παιξω μου βγαζει ενα μηνυμα ποθ λεει there was an error prevented the game from launched ξερετε τι πρεπι να κανο? Επειδή φαντάζομαι θα έχεις επιχειρήσει πολλές αλλαγές θα σου πρότεινα να το κάνεις uninstall και install πάλι. Αν το έχεις πάρει απο το θείο έλεγξε κοίταξε το ανήψι που το τρέχει (χωρίς cd) είναι καλό, αλλιώς ψάξε για άλλη έκδοση ανηψιού. off topic: Το HEROES 3 είναι απλά το καλύτερο παιχνίδι στο είδος του και ήταν ιεροσυλία το 3d, αν θέλαμε 3d θα παίζαμε dotα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Είπαμε να βγάλουμε κάτι καινούριο αλλά το 3d δεν μπορεί να είναι πάντα η λύση για τύπου puzzle chess rpg games
cier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αγοραμενω το εχω τι να φταιει?καμια προστασια απο προγραμμα και δεν το επιτρεπει να πεζη?
cier Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 τωρα οταν παω να παιξω ονλινε στο game spy μου φορτωνει game και μετα μου βγαζει μηνυμα sorry there was an error connecting to that session please try again ξερετε τι να φταιει?
mynam3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μεσω hamachi υπαρχει περιπτωση να παιξω με αλλους 2?
tsioudiver Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ευτυχώς δε λες;! Κατα περίεργο τρόπο τους είχε μοιράσει στους άλλους χαρακτήρες του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.