cier Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 παιδια μπορειτε να με βοηθησετε ποs να παικσω ονλαιν στο game spy arcade heroes3?δεν μου το βγαζει στην λιστα my games και το εχω εγκαταστησει γνησιο.χριαζετε να κανο κατι στην επιλογη του παιχνιδιου που λεει multi player?
atonioz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 παιδια μπορειτε να με βοηθησετε ποs να παικσω ονλαιν στο game spy arcade heroes3?δεν μου το βγαζει στην λιστα my games και το εχω εγκαταστησει γνησιο.χριαζετε να κανο κατι στην επιλογη του παιχνιδιου που λεει multi player? Heroes 3 of the might and magic εννοείς? ή άλλο παιχνίδι ?
MaXmaD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 δυστυχως φιλος και να βγαλεις ακρη δεν εχει κοσμο πλεον για να παιξεις... Σε μενα εμφανιζεται παντως (δεν θυμαμαι να ειχα κανει κατι ιδιαιτερο...) Δοκιμασε να το βρεις manual το παιχνιδι απο το gamespy arcade η καλυτερα στο gamespy comrade που ειναι πιο καινουργιο... παντως η καλυτερη λυση ειναι να ψαξεις και να βρεις forum που διοργανωνουν online tournaments...
Anubis13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Τι δεν παιζουνε πλεον? Κριμα..O antonl ψηνεται για ενα tourney
dark_banishing Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ρε το παιδιά το 5 έχει και simultaneous turns και είναι πολύ πιο ευχάριστο στο multiplayer.. Για να μην περιμένεις 100 χρόνια τον άλλον να παίξει. Και εμένα μ άρεσε το 3 αλλά πέρασαν τα χρόνια. Ποιος να παίζει τώρα..
MaXmaD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 μπα... πολυ μπερδεμενο το 5 ... αχρηστες γραφικουρες... δεν καταλαβαινεις τιποτα.. το πηρε η Ubisoft και το εκανε αστα να πανε...
dark_banishing Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Είσαι υπερβολικός. Το παιχνίδι δεν είναι πιο μπερδεμένο από το 3. Ίσα ίσα που μοιάζουν πολύ ειδικά αν συγκρίνεις με το 4.. Γούστα είναι αυτά βέβαια.
cier Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 στο multi player του πεχνιδιου πρεπει να βαλο το αι πι αντρεs και το password?για να το αναγνωριση το game spy arcade?
MaXmaD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 δεν εχουν σχεση το IP για να το αναγνωρισει το Gamespy.... Δοκιμασες να κανεις manual scan ? ρε συ dark_banishing τι σχεση εχει το 5 με τα προηγουμενα??? το 5 καταρχας ειναι 3D ... Μπαινεις στο καστρο και δεν ξερεις απο που περνεις τι... οι μαχες ειναι αστα να πανε... Απο τι στιγμη που αλλαξε ο κατασκευαστης λογικο ηταν... κρατησαν την φιλοσοφια και πηγαν να ξεφυγουν απο το κλασικο 2D αλλα το τελικο αποτελεσμα ηταν αστα να πανε...
antonl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τι δεν παιζουνε πλεον? Κριμα..O antonl ψηνεται για ενα tourney Ακόμα θα ψηνόμουν αλλά δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος δυστυχώς :> μπα... πολυ μπερδεμενο το 5 ...αχρηστες γραφικουρες... δεν καταλαβαινεις τιποτα.. το πηρε η Ubisoft και το εκανε αστα να πανε... Κάτι τέτοιο είπα κι εγώ όταν το πρωτοείδα. Αλλά μετά από λίγες ώες gaming φαίνεται πως είναι άξιος συνεχιστής του 3. Εντάξει λόγω 3D είναι λίγο μπέρδεμα αλλά αν μάθεις λιγάκι να χειρίζεται την κάμερα, είναι μια χαρά Συν ότι πλέον όλες οι φυλές μου φαίνονται ισορροπημένες και έχουν unique abilities που προσθέτουν πόντους. Στο 3 με castle, αν ο χάρτης ήταν σχετικά balanced, τους πατούσες σχετικά εύκολα τους άλλους. Το conflux ήταν εκτός συναγωνισμού.
dark_banishing Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ρε συ dark_banishing τι σχεση εχει το 5 με τα προηγουμενα???το 5 καταρχας ειναι 3D ... Μπαινεις στο καστρο και δεν ξερεις απο που περνεις τι... οι μαχες ειναι αστα να πανε... Απο τι στιγμη που αλλαξε ο κατασκευαστης λογικο ηταν... κρατησαν την φιλοσοφια και πηγαν να ξεφυγουν απο το κλασικο 2D αλλα το τελικο αποτελεσμα ηταν αστα να πανε... Μέσα στο κάστρο έχει 2 κουμπάκια δεξιά κάτω γωνία, εντελώς ευδιάκριτα από τα οποία αγοράζεις στρατεύματα και κτήρια. Οι μάχες είναι ίδιες με το 3 με ελάχιστες διαφορές, προς το καλύτερο κατά τη γνώμη μου.
DeathGuard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά που παίζεται multiplayer το 5?Χρείαζεται να το χεις αυθεντικό ή μπορείς και από τον θείο?
dark_banishing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αυθεντικό το έχω αλλά παίζεις και από το θείο. Έχουμε παίξει 1-2 φορές με άλλους insomniacs που κανονίσαμε μεταξύ μας.. Άμα ψήνεστε να κανονίσουμε ξανά.
cier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 παιδια ενταξει μου το εβγαλε στο my games αλα οταν κανω join και παταω ready για να παιξω μου βγαζει ενα μηνυμα ποθ λεει there was an error prevented the game from launched ξερετε τι πρεπι να κανο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.