gmavrom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Χαίρετε! Είμαι κάτοχος του Dell 1557... Ενώ γενικά είναι πολύ δυνατό μηχάνημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος απ'αυτό με την κάρτα γραφικών έχω μεγάλο πρόβλημα... Και φυσικά δεν είμαι ο μόνος αφού και σε παγκόσμιο επίπεδο αυτό το laptop εχει προβλήματα... Το θέμα είναι ότι με τον mozilla ανοιχτό και βλέποντας ενα avi βιντεο ανεβαίνει τόσο πολύ η θερμοκρασία της κάρτας που το Laptop κλείνει... Για mkv ούτε λόγος... Τι θα μου προτείνατε να κάνω?? Το λαπτοπ το είχα αγοράσει πέρυσι τα Χριστούγεννα... Σε πρώτη φάση σκέφτομαι να το πάω για σερβις... Αλλά ποιες είναι οι επιλογές που έχω? Απλά ένα καθάρισμα.. Δεν νομίζω να βελτιώσει τόσο την κατάσταση... Απ'την άλλη δεν έδωσα 1000 ευρώ για ένα laptop που οταν θελω να δω μία ταινία πρέπει να τα κλεινω όλα τα άλλα προγράμματα... Help please...
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 που το ακουμπας το λαπτοπ? ειναι καθαρο απο σκονη? εγγυηση εχει?
katsikoula Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 για αρχη αγορασε του μια βαση οπως: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Enermax-Aeolous-Black-CPU-Cooler.htm βεβαια υπαρχουν και πιο φθηνες
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 οχι ,δεν υπαρχει λογος να δωσει λεφτα για κατι που θα πρεπε να το εχει απο μονο του το pc.
katsikoula Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 οχι ,δεν υπαρχει λογος να δωσει λεφτα για κατι που θα πρεπε να το εχει απο μονο του το pc. οντως καλα τα λες. οποτε αυτο που προτινεις ειναι να το παει στο service. συμφωνω και επαυξανω. αλλα προσεξε να το πας στο service της κατασκευαστριας εταιριας ή σε αντιπροσωπο και οχι στο μαγαζακι της γειτονιας
Alxnks Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 οχι ,δεν υπαρχει λογος να δωσει λεφτα για κατι που θα πρεπε να το εχει απο μονο του το pc. τι εννοεις; θα επρεπε το λαπτοπ να εχει απο μονο του μια βαση; καθαρισμα για αρχη και στο καπακι βαση, θα δεις μεγαλη διαφορα. οσο τα λαπτοπ παιρνουν τη θεση ντεσκτοπ (εννοω οτι τα διαλεγουμε να εχουν σχετικα αντιστοιχα εντοσθια και επιδοσεις), πρεπει να φροντιζουμε και για επαρκη αερισμο τους (οπως συνηθως εχει ενα ντεσκτοπ). απο μονα τους τι περιθωρια για σωστο αερισμο και ψυξη εχουν σε τοσο κομπακτ διαστασεις; προσεχουμε για να εχουμε λοιπον. και δεν μπαινω καν στον κοπο να εξηγησω γιατι δεν πρεπει τετοια λαπτοπ να τα βαζουμε πανω σε κουβερτες, παπλωματα κτλ που μπλοκαρουν τις θυρες εξαερισμου τους
katsikoula Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 τι εννοεις; θα επρεπε το λαπτοπ να εχει απο μονο του μια βαση; καθαρισμα για αρχη και στο καπακι βαση, θα δεις μεγαλη διαφορα. οσο τα λαπτοπ παιρνουν τη θεση ντεσκτοπ (εννοω οτι τα διαλεγουμε να εχουν σχετικα αντιστοιχα εντοσθια και επιδοσεις), πρεπει να φροντιζουμε και για επαρκη αερισμο τους (οπως συνηθως εχει ενα ντεσκτοπ). απο μονα τους τι περιθωρια για σωστο αερισμο και ψυξη εχουν σε τοσο κομπακτ διαστασεις; προσεχουμε για να εχουμε λοιπον. και δεν μπαινω καν στον κοπο να εξηγησω γιατι δεν πρεπει τετοια λαπτοπ να τα βαζουμε πανω σε κουβερτες, παπλωματα κτλ που μπλοκαρουν τις θυρες εξαερισμου τους εννοουσε οτι το θεωρει κοροιδια να δωσει επιπλεον λεφτα για να εξασφαλισει κατι το οποιο θα επρεπε να ειχε ηδη εξασφαλισει η κατασκευαστρια εταιρια εξαρχης καλα αυτο με τις κουβερτες και τους καναπεδες το βλεπω καθημερινα
KalamarGiannis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 κάλσε το άριστο σερβισ της ντελλ και θα στο φτιάξουν ...
gmavrom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 που το ακουμπας το λαπτοπ?ειναι καθαρο απο σκονη? εγγυηση εχει? Δεν το ακουμπάω ποτέ πουθενά αλλού παρά μόνο σε σταθερή επιφάνεια... εννοουσε οτι το θεωρει κοροιδια να δωσει επιπλεον λεφτα για να εξασφαλισει κατι το οποιο θα επρεπε να ειχε ηδη εξασφαλισει η κατασκευαστρια εταιρια εξαρχηςκαλα αυτο με τις κουβερτες και τους καναπεδες το βλεπω καθημερινα Ακριβώς αυτό... Ειδικά από εταιρία σαν την Dell... κάλσε το άριστο σερβισ της ντελλ και θα στο φτιάξουν ... Προς το παρόν αυτό... Και είδομεν...
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 τι εννοεις; θα επρεπε το λαπτοπ να εχει απο μονο του μια βαση; καθαρισμα για αρχη και στο καπακι βαση, θα δεις μεγαλη διαφορα. οσο τα λαπτοπ παιρνουν τη θεση ντεσκτοπ (εννοω οτι τα διαλεγουμε να εχουν σχετικα αντιστοιχα εντοσθια και επιδοσεις), πρεπει να φροντιζουμε και για επαρκη αερισμο τους (οπως συνηθως εχει ενα ντεσκτοπ). απο μονα τους τι περιθωρια για σωστο αερισμο και ψυξη εχουν σε τοσο κομπακτ διαστασεις; προσεχουμε για να εχουμε λοιπον. και δεν μπαινω καν στον κοπο να εξηγησω γιατι δεν πρεπει τετοια λαπτοπ να τα βαζουμε πανω σε κουβερτες, παπλωματα κτλ που μπλοκαρουν τις θυρες εξαερισμου τους οχι εννοω οτι θα πρεπε να δουλευει φυσιολογικα χωρις βαση. αν την απαιτουσε να την εδινε μαζι.
basilis5 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ειναι το κλασσικο προβλημα που εβγαλε η σειρα. δοκιμασες να κανεις αναβαθμιση στο bios; αυτο συμβαινει και οταν το εχεις στην πριζα;η μονο οταν ειναι με μπαταρια;
gmavrom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ειναι το κλασσικο προβλημα που εβγαλε η σειρα.δοκιμασες να κανεις αναβαθμιση στο bios; αυτο συμβαινει και οταν το εχεις στην πριζα;η μονο οταν ειναι με μπαταρια; Δεν έχω κανει update του bios διότι έχω διαβάσει ότι μπορεί να κολλήσει και να έχω άλλα προβλήματα μετά... Και ναι το κάνει και με την μπαταρία και με το ρεύμα...
disqualified Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 πιστευω οτι εισαι μεσα στην εγγυηση οποτε καλεις το service και λες το προβλημα που αντιμετωπιζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.