alekbar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα.Θα μπω καυευθειαν στο θεμα μιας και μετα απο μια συντομη αναζητηση στα υπαρχοντα θεματα δεν βρηκα κατι παρομοιο.Ειμαι κατοχος ενος λαπτοπ fujitsu siemens amilo l 7300.Μετα απο μια αποπειρα αναβαθμισης στη μνημη ram του εν λογω λαπτοπ και πριν αυτη ολοκληρωθει ειδα οτι δεν αναβει η οθονη.Δηλαδη πριν ξανακουμπωσω το καλυμα πατησα να αναψει ο υπολογιστης και ενω ο θορυβος που εκανε ηταν ο συνηθισμενος η οθονη δεν αναβε.Ανοιγοκλεινωντας τον προσπαθησα πολλες φορες μην και τυχων ηταν καποιο περαστικο προβλημα και η ετσι επανερχοταν η οθονη αλλα ματαια.Συνδεσα την vga εξοδο του λαπτοπ σε οθονη αλλου υπολογιστη αλλα ουτε εκει εδειχνε τιποτα.Υποψιαζομαι την καρτα γραφικων και οχι το inverter.Eχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει και πως μπορω να το αντιμετωπισω?Ευχαριστω εκ των προτερων.
d1m1tr1s23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Να σε ρωτήσω κάτι. Εσύ άλλαξες την μνήμη RAM με καινούργια. Δοκίμασε να βάλεις την παλιά πάλι να δείς άμα ανοίξει η οθόνη.
alekbar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μπα.Το εκανα αλλα και παλι τιποτα.Αλλαξα και θεσεις στα modules τησ μνημης αλλα τιποτα.Μηπως η μπαταρια δεν δινει τοσο ρευμα ωστε να ανοιξει η οθονη?Εδω να διευκρινισω οτι με το που πηγα να κανω την αναβαθμιση δανεισα τον μετασχηματιστη τροφοδοσιας του λαπτοπ και τωρα τον δοκιμαζω με την μπαταρια η οποια οπως και να το κανουμε ειναι πιωμενη αρκετα.Καμια ιδεα?
alekbar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κανεις? Καποιος μια βοηθεια.Ετσι για να ξερω τι μου γινεται.
barbamar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Συνδεσα την vga εξοδο του λαπτοπ σε οθονη αλλου υπολογιστη αλλα ουτε εκει εδειχνε τιποτα.Έπαιξες με τα κουμπιά που δείχνουν ότι "φεύγει" η εικόνα σε εξωτερική οθόνη,Fn+F5(ή ό,τι είναι στο δικό σου);Αν ναι,είσαι για αντικατάσταση του chip εικόνας,δηλαδή πιασ-τ-αυγό-και-κούρευτο. Αν είσαι στην εγγύηση,πήγαινέ το πίσω,αν όχι το κάνεις κομμάτια και τα πουλάς ένα-ένα να πιάσεις καλύτερη τιμή. Πολλές σειρήνες θα σε πλευρίσουν για δάγκωμα (και καλά να στο φτιάξουν),αλλά εσύ βράχος,πούλα-πούλα-πούλα και πάρε ένα άλλο. Γιατί και να στο φτιάξουν,σε κανα τέρμινο και με λίίίγο ζόρι παραπάνω θα είσαι στην ίδια θέση... Περίεργο πάντως να συμπέσει με την αλλαγή μνήμης.Μήπως δεν ήσουν γειωμένος επαρκώς (λέω εγω τώρα) και τα στατικά σου φορτία λειτούργησαν κατασταλτικά,μπορεί να λέω και χαζά. Ίσως πάλι να μην τα καταλαβαίνω όπως τα λες... Και κάτι που βλέπω μόλις τώρα,το δικό σου τις έχει κρυμμένες κάτω απ' το πληκτρολόγιο,έτσι;Μήπως προσπαθώντας να τις "φτάσεις" ξεσκάλωσες κανα καλώδιο;Μπήκαν όλα σωστά πάλι στη θέση τους;
Pooky(1) Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Βγάζεις τη μπαταρία και κρατάς πατημένο το κουμπί "on" για 20 δευτερόλεπτα περίπου συνεχώς. Βάλε τη μπαταρία πάλι και άναψέ το. Σε Amilo 7320 που έχω έγινε το ίδιο μετά από πρόσθεση μνήμης και έπιασε με τη πρώτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.