jason88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδες! Ψαχνω για συσκευη GPS εδω και λιγες μερες. Θελω να εχει μεγαλη οθονη, να βρισκει γρηγορα δορυφορο και να εχει wifi για να μπαινω interneti. Αν υπαρχει και κανενα με ψηφιακη tv ακομα καλυτερα! Οπωσδηποτε εξοδος για ακουστικα και να δεχεται μεγαλη καρτα μνημης. Ευρωπαικους χαρτες κομπλε. Αυτα, αν εχετε κατι υποψιν πειτε μου.
egw_eimai_re Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αυτο δεν ειναι gps που ζητας ειναι πολυμηχανημα ρε φιλε. Κοιτα για κανενα κινητο τσαινα...
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδες! Ψαχνω για συσκευη GPS εδω και λιγες μερες. Θελω να εχει μεγαλη οθονη, να βρισκει γρηγορα δορυφορο και να εχει wifi για να μπαινω interneti. Αν υπαρχει και κανενα με ψηφιακη tv ακομα καλυτερα! Οπωσδηποτε εξοδος για ακουστικα και να δεχεται μεγαλη καρτα μνημης. Ευρωπαικους χαρτες κομπλε. Αυτα, αν εχετε κατι υποψιν πειτε μου. Κοίτα... δεν υπάρχει κάτι με WiFi και πρόσβαση στο internet... Μπορείς όμως να δεις το Navigon 8410 που έχω εγώ και έχει 5 ιντσών οθόνη και ψηφιακή tv (με εξτρά module) και κάρτα μνήμης 8 gb. Επίσης έχει μέσα όλες τις χώρες της Ευρώπης, παίζει και mp3 και ταινίες. Αλλά τώρα τι να το κάνει το WiFi;;; Σχεδόν όλα τα κινητά έχουν και υπάρχουν πλέον προγράμματα από όλες τις εταιρείες να μπαίνεις στο internet από το κινητό.
FFighter Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μαλλον ζητας smartphones Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.