androu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Και μένα με πήραν τώρα απο ένα 2315ΧΧ1200 να μου πεί ο τηλεφωνητής πως κέρδισα 1000 ευρώ και αν επιθυμώ να μάθω παραπάνω να πατήσω 1. χαχαα φυσικά δεν συνέχισα αλλά τώρα τελευταία και απο Θεσσαλονίκη πλευρά πέφτουν πολλά ενοχλητικά τηλεφωνήματα προς Νότια..
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 παίζει και να καταγράφονται οι κλήσεις. για κάτι τέτοια πας στον ΟΤΕ
ssof Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Η καλύτερη λύση σε αυτά τα θέματα είναι να δίνετε το τηλ του Αποστόλη
headbanger Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εχθές ενώ όλοι απουσιάζαμε την πάτησε η μητέρα μου με μια δήθεν εταιρεία oteline (αυτό άν άκουσε καλά δεν βρήκα κάτι αντιστοιχο εγώ) έτρεξα στον ΟΤΕ για να ακυρώσω οποιαδήποτε αλλαγή στην γραμμή μου και ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Πρέπει να γίνει η αλλαγή στην γραμμή να δω πια εταιρεία είναι και μετά να προβώ σε κατάργηση της οποιαδήποτε πώλησης που προφανώς πραγματοποιήθηκε χθες. Αυτό σαν περαιτέρω πληροφορίες σε όποιον τις χρειαστεί ΥΓ #$%^ την τύχη μου
cosmos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το σήκωμα του τηλεφώνου από μανάδες ,γιαγιάδες κτλ πρέπει να γίνει απαγορευτικό σπορ πλέον.Με αναγνώριση κλήσης να το σηκώνουν μόνο όταν πρόκειται για γνωστούς αριθμούς ή αλλιώς να μετράνε πολύ τα λόγια τους σε τέτοιες περιπτώσεις....γιατί μόνο μπλεξίματα γίνονται....
JohnXarxas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 έτσι την είχε πατήσει και μια φίλη μου σε περίοδο που ήταν πολύ χάλια και μετά της ήρθαν λογαριασμοί από δύο εταιρείες!
anta_n Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου φαίνεται παράξενο που οι πάροχοι από μόνοι τους δεν έχουν φτιάξει/συμφωνήσει μια διαδικασία ακύρωσης ή έστω επιβεβαίωσης τέτοιων αιτημάτων για να μη τρέχει ο κόσμος έτσι. Δε λέω, τους συμφέρει βραχυπρόθεσμα αφού πουλάνε περισσότερες συνδέσεις, αλλά μακροχρόνια χαλάει το όνομα τους και την εικόνα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.