Προς το περιεχόμενο

πολυμηχανημα -φαξ

makeng84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να αγορασω ενα πολυμηχανημα που να εχει και φαξ μαζι και η ερωτηση μου ειναι αν χρειαζετε να κανω καποια ειδικη ριθμιση στη τηλεφωνικη μου γραμμη προκειμενου να μπορω να στελνω και να λαμβανω φαξ και αν γνωριζει καποιος ποια ειναι η χρεωση που εχω στελνοντας φαξ καθε φορα, ευχαριστω

Δημοσ.

ΜΕ απλά λόγια. Το fax ειναι σαν τηλεφώνημα, απλώς αντί να μιλάνε άνθρωποι, μιλάνε μηχανήματα.

Ειδική τηλεφωνική εγκατάσταση; Καμία

Χρέωση; Όπως τηλέφωνο (αστικό, υπεραστικο, κλπ)

Το ξέρεις ότι μπορείς να λάβεις και να στείλεις email μέσω του υπολογιστή σου;

Δημοσ.

thanks φιλος οσο για τα email καποιες υπηρεσιες επιμενουν στη χρηση φαξ..., ασχετο δε πιστευω να εχω με το φαξ καμια πονηρη χρεωση οπως γινοταν παλια με το ιντερνετ μεσω pstn γραμμων... το λεω γιατι το πολθμηχανημα θα συνδεεται με τον υπολογιστη μη γινει καμια συνδεση με ταιτη...:P

Δημοσ.
thanks φιλος οσο για τα email καποιες υπηρεσιες επιμενουν στη χρηση φαξ..., ασχετο δε πιστευω να εχω με το φαξ καμια πονηρη χρεωση οπως γινοταν παλια με το ιντερνετ μεσω pstn γραμμων... το λεω γιατι το πολθμηχανημα θα συνδεεται με τον υπολογιστη μη γινει καμια συνδεση με ταιτη...:P

Στο προηγούμενο εκ παραδρομής έγραψα για email. Ήθελα να γράψω οτι μπορείς να στείλεις και να λάβεις FAX απο τον υπολογιστή σου. Αν δεν κάνεις τακτική χρήση, δεν αξίζει να επενδύσεις σε πολυμηχάνημα/fax.

Για τις περίεργες χρεώσεις που ρωτάς, δεν γίνεται γιατί το τηλεφωνικό καλώδιο ΔΕΝ συνδέεται στον υπολογιστή σου, αλλά στο μηχάνημα fax. Μην φοβάσαι τέτοια περίπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...