gtr4460 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παίδες έχω conx 24mbps υποτίθεται και κλειδώνω στα 2.7 και ψάχνω να βοώ κάποια λύση αν μπορώ να κάνω κάτι Ακουστέ πώς έχουν τα πράγματα είναι isdn η γραμμή μου και μόλις βγάζω το to netmood και Πάο κατευθείαν to roster στην πρίζα τηλεφώνου κλύδωνα στα 5.7 αρκετά καλά έμενα μου έφταναν δεν ήθελα και 24 όταν ήρθε ο οτετζης στο σπίτι μου λέει ότι Ωτ isdn πάντα κόβει 2mbps μου φαίνεται κουφό να σβένει αυτό δηλαδή όσοι έχουν isdn χάνουν δυο mbps Πείρα στο 1242 και μου λένε ότι και με isdn γίνετε να δουλεύει η μια συσκευή στην πρίζα και στην άλλη πρίζα το router αρκεί να φεύγει το το τηλέφωνο από την πρίζα που είναι συνδεδεμένο το netmod το δοκίμασα και αυτό αλλά κολλούσαν όλα και το τηλ βούιζε και το ρουτερ δεν έπιανε Περιττό να σας πού ότι το καλώδιο που έρχεται από έξω προς τα μέσα στην πρίζα Τελ είναι πολύ παλιό από το 1975 και λέω να το αλλάξω Ααααααα ξέχασα να σας πω ότι έχω πολύ θόρυβο στην γραμμή Παίζει ρόλο ότι το ρουτερ ζεσταίνετε παρά πολύ Τη θέλω τώρα από εσάς παίδες αν έχει κάνεις περάσει παρόμοιο πρόβλημα να μου πει τη να κάνω υπάρχει καμία ειδική συσκευή να μιάνει το θόρυβο σκι τη καλώδιο να πάρω να ναι καλής ποιότητας Αλες προτασεις και λυσεις δεκτες ---------- Προσθήκη στις 19:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:20 ---------- δεν ξερω αν ποσταρα και στο σοστο σειμειο του φοροθμ ρε παιδια αλα καμια απαντηση κανεις
Xenobius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Οτιδήποτε προσθέτεις στη γραμμή (ρουτερ, τηλεφωνικές συσκευες, Netmod, συναγερμοι, POS) αυξάνουν κάτι που λέγεται χωρητικότητα στη γραμμή σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί extra θόρυβο, αυξομειώσεις ισως σε ταχύτητα συγχρονισμού και πολύ πιθανόν χαμηλότερο συγχρονισμό. Το isdn netmod παντα αυξάνει τη χωρητικότητα της γραμμής και έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σου κόψει 2-3mbps (ανάλογα την εσωτερική σου καλωδίωση). Αν θες να κάνεις κάτι είναι το εξής: Στην κεντρική πρίζα του σπιτιού (αυτή που είναι πιο κοντά στην πόρτα του σπιτιού σου) θα βάλεις το ρουτερ να συγχρονίσει και σε κάποια δεύτερη θα βάλεις spliter->netmod->τηλεφωνο. Λογικά θα σου δουλέψει χωρίς θόρυβο. Τσεκαρε και το σπλιτερ σου γιατί αν είναι προβληματικό είναι ικανό να σου κόψει 1mbps απο τη γραμμή ή να τη βραχυκυκλώνει λίγο. Αλλαγή εσωτερικής καλωδίωσης σίγουρα βοηθά αλλά ειναι κοπος. Τελος αν η κεντρικη σου πριζα ειναι μακρια απο το pc σου τσέκαρε μήπως πάρεις μεγαλο ethernet (όχι μεγαλο τηλεφωνικο καλωδιο), να χρησιμοποιήσεις wifi (ακόμα και με repeater) ή μέσω plc (χρησιμοποιει το ηλεκτρικό ρεύμα για να περάσει data για το ethernet).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.