Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μέχρι 1500 ευρώ

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα οταν φορτωνουν τα win αυτο το 0,5sec σε boot time για το οποιο γινεται λογος, ΘΑ το κερδιζε ο force αν τα writes ηταν seq. Αλλα επειδη δεν ειναι seq και ειναι στοιχειωδη kbytes, οι ταχυτητες ειναι ιδιες με τον intel σε αυτον τον τομεα, η εναλλακτικα ειναι της ταξεως κλασματων του δευτερολεπτου σε ενα boot 45second, αρα ανεπαισθητη διαφορα στον χρηστη. Εκει που o force ξεφευγει απο τον postville ειναι σε seq write, αρα για transfers μεγαλων αρχειων προς τον ssd, ναι ο corsair κερδιζει πανηγυρικα.

Οσο για το trim κλπ, τι να σου πω εγω δεν εχω παρατηρησει την παραμικρη πτωση στον postville σε οσα benches κανω αραια και που. Πχ το AS benchmark που το εκανα χθες, μου εβγαλε τη μεγαλυτερη συνολικη βαθμολογια που εχω πιασει ever (409), χωρις να εχω χασει ταχυτητα σε τιποτα, σε σχεση με τα παλιοτερα benches.

Ειναι οτι ειπα παραπανω, επιλεγει αναλογως σε ποιο απτα 2 κριτηρια δινει περισσοτερο βαρος, με μεγαλο αρνητικο του postville την αρκετα ακριβοτερη τιμη. Προσωπικα τον corsair θα επαιρνα οπως προανεφερα, λογω της τιμης. Εξαλλου τα 60 gb ειναι υπεραρκετα για την δουλεια που προοριζονται οι ssd.

Δημοσ.

Ενταξει μιλαμε παντα με βασει τα νουμερα.Ετσι κι' αλλιως μονο σε benches προκειτε να δεις διαφορες,σε real χρηση ολοι οι ssd ειναι σφαιρα.Αν πουμε για διαφορα που θα καταλαβει ο χρηστης εγω σου λεω οτι αμα δεις 2 μηχανηματα στο ενα τον Force με 285 και στο αλλο τον Nova με 215 δεν παιζει να καταλαβεις καμια διαφορα.

Τωρα για πτωση επιδωσεων μιλαμε παντα και αναλογα την χρηση που κανεις.Για γραψε-σβησε ενα μεγαλο αρχειο της ταξης των Giga και μετα ξανατρεξε κανα τεστ να δεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...