barbamar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αγνωστες λεξεις: Είμαι ο άνθρωπός σου! α) να κολήσουν "κουρσούμια" πάνω τουΛέγεται και reballing,τονίζουν με κάποιο τρόπο τις επαφές και την απόσταση του chip απ' τη μητρική βάζοντας σφαιρίδια πάνω στις ήδη υπάρχουσες.Don't try at home.btw,είχα ξεκινήσει ένα topic γι αυτή τη τεχνική... β) παραφερναλια ? Μηπως περιφερειακα? Διπλανα εξαρτηματα?Έτς! Παντως μεταξυ Acer & HP ειναι προτιμοτερα τα δευτερα ετσι?Εξαρτάται το μοντέλο,τη μέρα συναρμολόγησης,αν ο κωπηλάτης στη γαλέρα που μοντάριζε είχε παντοειδή προβλήματα κλπ,δεν μπορείς να πεις (πια,γιατί όλα στην Κιτρινία φτιάχνονται) ότι η τάδε μάρκα βγάζει βλάβες,ούτε αυτό είναι καλύτερο από κεινο,γιατί πέφτουν πολλοί παράγοντες στην απόκτησή τους,τιμή,σχήμα,χρώμα,επιδόσεις κ.ο.κ. Να παρω Sony Vaio βρε παιδια αλλα θα βρω κατι με μαξ τιμη 500€ ? Σκρουτζ; Επισης το Αcer το ειχα και δουλευε πανω σε δερματινη τσαντα και ζεσταινοτανε δουλευε στου 80 κελσιου. Που πρεπει να το εχω ακουμπημενο? Αφου ετσι και αλλιως οι γρυλιες ειναι απο την κατω πλευρα ολες. Οπου και αν το βαλω παλι θα ζεσταινεται.Ναι,έκανες χαζομάρα ακουμπώντας το πάνω σε μαλακή επιφάνεια,γιατί με το βάρος καθόταν πάνω στην μαλακή+εύκαμπτη επιφάνεια και εμποδιζόταν να αναπνεύσει,σαν το χτεσινοβραδυνό ανέκδοτο του Λαζό,πατάς πάνω στον αναπνευστήρα ρε! ---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ---------- Παντως ασχετα που ακουγεται ποντιaκο ανεκδοτο να βαλεις Win7 se Air Mac ειναι εφικτο ή οχι?!Aν δεν σε παλουκώσει ο peradw8e,δοκίμασε να ρωτήσεις τους Macάδες στην έδρα τους,νομίζω ότι γίνεται.Αλλά είναι μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους,έτσι; Τέλος,στο καινούργιο να του κάνεις δώρο μια βάση με ανεμιστήρα για όταν είσαι σπίτι,έτσι κι αλλοιώς σπίτι δεν πολυπειράζει να χαραμίζεις την φορητότητά του (sic)
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 εφικτό είναι και οι "γρίλλιες" στα mac δεν είναι στην κάτω μεριά Γριλλιες ευτυχως ξερω τι ειναι Εχεις δοκιαμσει να βαλεις Win7 σε Μac? Aν ναι παιζει καλα?Δενε χ δφιαθεση να μαθαινω νεο λειτουργικο γιαυτο θελω να βαλω Win7. linux δεν ρωταω σιγουρα παιρνει! ---------- Προσθήκη στις 13:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ---------- Ναι,έκανες χαζομάρα ακουμπώντας το πάνω σε μαλακή επιφάνεια,γιατί με το βάρος καθόταν πάνω στην μαλακή+εύκαμπτη επιφάνεια και εμποδιζόταν να αναπνεύσει,σαν το χτεσινοβραδυνό ανέκδοτο του Λαζό,πατάς πάνω στον αναπνευστήρα ρε! Σωστα το σκεφτηκα. Αλλα μηποως και σε σκληρη + μη ευκαμπτη επιφανεια οπως το ξυλινο τραπζει παλι δεν θα εμποδιζοταν το αναπνευστικο του? Και τριτον, δωρο ανεμιστηρακι για την βαση του? Τι εννοει ο ποιητης? ---------- Προσθήκη στις 13:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ---------- "Λέγεται και reballing,τονίζουν με κάποιο τρόπο τις επαφές και την απόσταση του chip απ' τη μητρική βάζοντας σφαιρίδια πάνω στις ήδη υπάρχουσες.Don't try at home." Για να αυξηθει η αποσταση του chip απο το Mobo για να μην ζεσταινεται ευκολα? Aλλα και παλι οι επαφες θα ακουμπανε στην μξητρικη και θα αρχισει το σιγανο καβουρδισμα....
barbamar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Και τριτον, δωρο ανεμιστηρακι για την βαση του? Τι εννοει ο ποιητης? Πάρτου αυτό το καγκούρικο,να γουστάρει.Φυσάει αέρα από κάτω,καλή φάση.
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Eυχαριστω. Παιδια μπορειτε να με βηθησετε καιε σεις να βρω την καλυτερη τιμη για το ακολουθο laptop Sony VAIO VPC-EC1M1E/WI Αυτο αποφασσα να απρω, πσιτεθω ειναι καλη επιλογη, θα θελα να ακουσω εββαια και αποε σας.
BALABANIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Και γω εχω εναν Pavilion DV9000 και μου εχει παρουσιασει το προβλημα 4 φορες! 1η)Το επισκευασα 2η)Ξανα επισκευη.... 3η)Αλαζω μητρικη... Και τωρα ερχεται η 4η φορα και ειληκρινα δε ξερω τι να κανω με το Λαπτοπ!Βεβαια με τη μια πηρα ενα vaio να χω το κεφαλι μου ησηχο, αλλα χρειαζομαι και 2ο!Ελεγα να το φτιαξω αλλα μετα απο τοσες φορες... δε πιστευω οτι αξιζει!Με 200-300 ευρω ισως βρω κατι αλλο στα ιδια χαρακτηρηστικα αλλα αλλη μαρκα, οχι HP!Tι θα προτεινατε;Οι προτασεις σας θα βοηθησουν και τον Nik0 πιστευω!
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Φιλε ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ? Μα καλα και τα acer kai ta hp εχουν το ιδιο προβλημα υπερθερμανσης? Και αυτα τις γρυλλιες απο κατω τις εχουν και εινια κακοκατασκευασμενα? Τα Mac και τα Sony Vaio δεν εχουν παρομοιο προβλημα ετσι? Εχουν τι γριλλιες αλλου?
BALABANIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Η επισκευη κοστιζει περιπου 90 ευρω!Η μητρικη γυρω στα 150 με 200 αναλογα και που θα πετυχεις!Δε πληρωνα ομως καθε φορα, και οταν αλαξα μητρικη το ποσο διαμορφωθηκε αναλογα γιατι ολα εγιναν σχετικα γρηγορα!(Επειδη επαιζα πολλα games και πιεζα την καρτα)!Δε ξερω για τα Acer αλλα για τα hp σιγουρα!Ριξε και μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301282 Πολλοι υποσχονται επισκευη αλλα η λυση απ οτι ειδα τουλαχιστο στο δικο μου ειναι προσωρινη και μετα απο λιγο καιρο πιεσης ξαναδημιουργειτε προβλημα! Το Vaio εχει τις γριλιες απο διπλα, και δεν εχει ανακοινωθει καποιο προβλημα παρομοιο!
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τελεια! Vaio it is then!! Μα καλα 90€ για να κολλησουν με ενα κολλητηρι την καρτα γραφικων στην θεση της? Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, δεν προκειται αν το επισκευασω εμ αυτα που ακουσω, θα παρω ενα vaio, πτιομουσα ενα macbook καλυτερα αλλα ειανι πανακριβα τα ατιμα!
BALABANIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Κανε μια αναζητηση στο google να δεις που κυμαινονται οι τιμες... εκει περιπου!Παντως για να χεις το κεφαλι σου ησηχο και γω θα σε συμβουλευα να παρεις αλλον!Μη παιδευεσαι μ αυτον, απλα εγω χρειαζομαι και 2ο και δε ξερω τι να κανω, να τον φτιαξω για απλες χρησεις ή να τον δωσω για ανταλακτικα και να παρω αλλον μεταχειρησμενο στα ιδια χαρακτηρηστικα περιπου...
barbamar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ...Μα καλα 90€ για να κολλησουν με ενα κολλητηρι την καρτα γραφικων στην θεση της?Είναι πάνω από δύο ώρες δουλειά.Και δεν "κολάς" με κολητήρι το τσιπάκι. Και ναι,για δουλειά που θα ξαναχαλάσει,είναι χαμένα λεφτά...
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Αμα ειναι να δωσω μια φορα τα 90€ και να πιασουν τοπο βρε παιδια να τα δωσω αλλα αμα μετα απο 3 μηνες θελω αλλα 90€ τοτε κριμα και αδικο. barbamar συμφωνεις και εσυ οτι Acer & HP ειναι πολυ προβληματικα απο αποψη τασης υπερθερμοτητας και αποσυγκολλησης στην καρτα γραφικων? Για αυτο ειναι και σημαντικα φθηνοτερα σε σχεση με τα Mac & Vaio poye xoun και τις γριλλεις στο πλαι?
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Πάρτου αυτό το καγκούρικο,να γουστάρει.Φυσάει αέρα από κάτω,καλή φάση. πηρε αυτη τη τρισαθλια βαση απο το ebay 5 ευρω και ειναι ΜΟΥΦΑ πραγματικα χειροτερα το κανει αυτος που τη σχεδιασε πρεπει να ηταν καθυστερημενος τα ανεμιστηρακια σχεδον ακουμπανε στο γραφειο,με αποτελεσμα να μην εχουν χωρο να ρουφηξουν αερα και να μη κανουν τιποτα
AiWaaa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Είμαι κάτοχος ενος Αcer και έχω μονο καλα λόγια να πω. Βέβαια το έχω 8 μηνες.. Οι θερμοκρασίες full stress δεν ξεπερνανε τους 65 βαθμους. Η ποιότητα της κατασκευής τους πλεον είναι πολύ καλη.. Μιλάω πάντα για τα νέα μοντελα.. Τωρα στο θέμα του φίλου μας.. Προσωπικά θα έψαχνα είδη για αγορά νέου.. Δεν σε συμφέρει να δωσεις 100 ευρώ για κάτι που θα δουλέψει 3 μήνες..
Nik0s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξει ο μαστορας ωρε παιδια και να παει κανα χρονο ακομα?
barbamar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξει ο μαστορας ωρε παιδια και να παει κανα χρονο ακομα?Φτιάχτο μόνος σου με μόνο έξοδο το blower θερμού αέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.